general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

Quest XPointer Pro pinpointer

€ 149,00*

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Productnummer: 27020500.2

Omschrijving

Quest XPointer Pro pinpointer
De XPointer Pro is de perfecte pinpointer om kleine voorwerpen te lokaliseren in het losse zand of het gegraven gat. Ook onderwater kunt u hem gebruiken en u kunt er zelfs mee duiken tot een diepte van 60 meter onderwater.

Waterdicht tot 60m
De Quest XPointer Pro is maar liefst waterdicht tot 60 meter, dat maakt hem uitermate geschikt voor het onderwater gebruik en duiken. Ook is de XPointer Pro geschikt voor gebruik op het land. 

Ingebouwde oplaadbare accu
De Xpointer Pro is voorzien van een lithium batterij die makkelijk op te laden is via een USB-poort met de meegeleverde oplaadkabel. 
 
Eenvoudig met 2 drukknoppen
De XPointer Pro is eenvoudig in gebruik en werkt door middel van slechts 2 druktoetsen. De Xpointer Pro maakt gebruik van een metaaldetectiesignaal in audiotonen, vibratie en / of LED indicatie naar keuze. 
 
Alarm bij verlies
De XPointer Pro beschikt over een lost-alarm functie. Mocht u de pinpointer verliezen dan zal de hij na enkele minuten een alarmtoon uitzenden.

Specificaties

Techniek: VLF (Very Low Frequency)
Zoekfrequentie: 95 kHz
Gewicht: 180 g
Waterdicht: Waterdicht tot 1 m , Waterdicht tot 2 m , Waterdicht tot 3 m , Waterdicht tot 5 m , Waterdicht tot 6 m , Waterdicht tot 60 m
Hoofdtelefoonaansluiting: Nee
Type en aantal batterijen: 1000 mAh lithium accu
Levensduur batterij: Ca. 15 uur
Bediening: 2 drukknoppen
Ingebouwde draadloze module: Nee
Grondbalans: Automatische grondbalans
Sensitivity (Gevoeligheidsinstelling): 4 gevoeligheidsniveaus
Discriminatie van ongewenste objecten: Nee
Object identificatie in audiotonen: Nee
Afmetingen: 26 x 4,5 x 4,5 cm
Lengte detectie sensor: 8 cm
LED-verlichting: Ja
Batterij-waarschuwingsfunctie: Ja
Audio: Ja
Vibratie: Ja
Audio en vibratie gelijktijdig: Ja
Alarmsignaal bij verlies: Ja, na 3 minuten
360° detectie: Ja
Diepteschaal: Nee
Bevestigingsoog voor een anti-verlies snoer: Ja

Leveringsomvang

  • Quest XPointer Pro pinpointer
  • Vondstentas
  • Holster
  • Anti-verlies-koord
  • Oplaadkabel
  • Handleiding
  • 2 jaar garantie

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Andere klanten kochten ook:

Quest Scuba Tector oranje metaaldetector
Variant : Oranje
De Quest Scuba Tector is de perfecte metaaldetector om mee te nemen op vakantie waarmee u en uw kinderen veel plezier zullen beleven. Ideaal voor het opsporen van de kleinste voorwerpen op het strand, in het water. Uiterst geschikt om mee te snorkelen en zelfs om mee te duiken tot wel 60 meter onder water! Multi-inzetbaarZoek met de Scuba Tector in de moeilijkste omstandigheden in zout en zoet water, modder, zand en sterk gemineraliseerde bodems - en overal waar u met de grote spoel niet kunt komen. De Quest Scuba Tector is drukbestendig tot 60 meter en volledig waterdicht! Met zijn zoekfrequentie van 95 kHz is de Scuba zeer gevoelig voor de kleinste juwelen.    Verschillende detectiesignalenU kunt voelen aan de vibratie, zien aan de LED, en zelfs horen wanneer metaal begraven is door een pulserende toon. U kunt ook de gevoeligheid/zoekdiepte in 4 niveaus instellen.    DuikersmodusAls je tot op enkele meters diepte wilt duiken, kunt u de Quest Scuba Tector instellen op duikersmodus. Deze modus zorgt ervoor dat de 2 drukknoppen niet worden ingedrukt door de druk onder water. Je kunt de scuba tector onder water activeren door hem een paar keer op en neer te bewegen. (Veel mensen die de Scuba uitpakken en hem heen en weer bewegen horen gerammel en denken dan dat er iets los zit van de elektronica. Dit heeft te maken met het automatisch activeren van de scuba onderwater en is dus niet kapot.)   Ingebouwde lithium accuDe Quest Scuba Tector heeft een ingebouwde 1000mAh lithium accu en kan gemakkelijk worden opgeladen met de meegeleverde USB-kabel.   DesignDe Scuba Tector is in 2 uitvoeringen verkrijgbaar, in het onopvallende zwart of in het opvallende oranje Welke bij verlies makkelijker terug te vinden is. Met een totale lengte van 42 cm en een gewicht van 380 g past de Scuba in elke zak of tas. En het kan meegenomen worden op elk avontuur, waar je ook heen gaat!

€ 215,00*
Quest Scuba Tector Pro
De Quest Scuba Tector Pro is de perfecte waterdichte handdetector welke u zeer compact mee kunt nemen op vakantie. U kunt met de Scuba Tector Pro duiken tot een diepte van 60m onderwater en d.m.v. de meegeleverde adapter kunt u eenvoudig een steel bevestigen waardoor het zoeken op het strand en op het land ook mogelijk is!Multi-inzetbaarZoek met de Scuba Tector in de moeilijkste omstandigheden in zout en zoet water, modder, zand en sterk gemineraliseerde bodems - en overal waar u met de grote spoel niet kunt komen. De Quest Scuba Tector is drukbestendig tot 60 meter en volledig waterdicht! Met zijn zoekfrequentie van 95 kHz is de Scuba zeer gevoelig voor de kleinste juwelen. Het is de perfecte handdetector om mee te gaan snorkelen en de professionele duikers kunnen de Scuba Tector Pro meenemen in de diepte, tot wel 60m onderwater!Compact en veelzijdig designDe Quest Scuba Tector Pro kunt u eenvoudig inklappen en daarom is er altijd wel een plekje vrij in uw koffer om hem mee te nemen op vakantie. Met de Scuba Tector Pro kunnen u en uw kinderen veel plezier beleven op het strand en in het water. D.m.v. de meegeleverde steeladapter kunt u gemakkelijk een willekeurige 21 - 23 mm steel bevestigen waarbij u de lengte zelf kunt bepalen. Met een totale lengte van 43cm (ingeklapt 25cm) en een gewicht van 490g past de Scuba in elke tas of koffer en kan zodoende meegenomen worden op elk avontuur, waar u ook gaat of staat! Verschillende detectiesignalenU Kunt aan de vibratie voelen, aan het verlichte display zien en d.m.v. een pulserende audiotoon zelfs horen of er een object verborgen ligt. U kunt daarnaast de gevoeligheid/ zoekdiepte instellen op 4 niveaus, het huidige niveau is eenvoudig afleesbaar op het display (low/middle/high/boost). DuikersmodusMocht u willen duiken tot meerdere meters diepte, dan kunt u de Quest Scuba Tector instellen op de duikmodus. Deze modi zorgt ervoor dat door de druk onderwater de 2 drukknoppen niet worden ingedrukt. Uw kunt de Scuba onderwater activeren door hem een paar keer op en neer te bewegen. In tegenstelling tot de Scuba Tector heeft de Scuba Tector Pro een extra modeknop om hem van land op duik modus te zetten en weer terug. (Veel mensen die de Scuba uitpakken en hem heen en weer bewegen horen gerammel en denken dan dat er iets los zit van de elektronica. Dit heeft te maken met het automatisch activeren van de Scuba onderwater en is dus niet kapot.) Ook heeft de Scuba Tector Pro een extra reset knop, waarmee u gemakkelijk terug kunt gaan naar de fabrieksinstelling. Ingebouwde lithium accuDe Quest Scuba Tector Pro heeft een ingebouwde 1000mAh lithium batterij en is eenvoudig op te laden met een USB-kabel. 

€ 269,00*
Quest DLP beenholster voor pinpointer & grasmes
U pakt nu nog sneller uw pinpointer en grasmes tijdens het zoeken! Deze beenholster zit gevestigd aan Uw bovenbeen met een passende holster voor Uw pinpointer en een extra holster voor Uw grasmes. De grasmesholster is geschikt voor alle grasmessen met een breedte van 6,5cm en de pinpointerholster is geschikt voor alle pinpointers zoals: Quest XPointer, XPointer Pro, XPointer MAX, Nokta Pointer Pinpointer, RS Pinpointer, PulseDive pinpointer, Pro-Pointer 2, Pro-Pointer AT, Tek-point pinpointer, MI-4, MI-6, Pro-Find 15, 20 en 35 etc.   De beenholster is met 1 riem aan uw broekriem te bevestigen zodat de beenholster niet naar beneden zakt en u kunt hem met 2 riemen om uw bovenbeen vast zetten. Deze riemen kunt u alle 3 op lengte instellen.

€ 49,00*