general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum
Filter
 • De beste bodemscanners voor oudheden
  De beste bodemscanners voor oudheden
  Joost van der Schaar | 6 mei 2024
  Bodemscanner kopen? Dit zijn de beste bodemscanners voor oudheden.
  Lezen
 • De 5 beste metaaldetectors voor beginners!
  De 5 beste metaaldetectors voor beginners!
  Joost van der Schaar | 26 april 2024
  De 5 beste metaaldetectors voor beginners
  Lezen
 • De voordelen van security detectiepoorten en handscanners
  De voordelen van security detectiepoorten en handscanners
  Siobhan | 14 februari 2024
  De voordelen van security detectie poorten en handscanners. In een wereld die steeds meer geconfronteerd wordt met diverse veiligheidsuitdagingen, wordt het steeds belangrijker om effectieve beveiligingsmaatregelen te implementeren. Een essentieel onderdeel van deze maatregelen zijn detectiepoorten en handscanners, die een cruciale rol spelen bij het waarborgen van de veiligheid in verschillende omgevingen, zoals luchthavens, evenementenlocaties, overheidsgebouwen en bedrijven. Laten we eens kijken naar enkele van de voordelen van deze geavanceerde beveiligingstechnologieën, inclusief een focus op de technologie achter de detectiepoorten.
  Lezen
 • De 8 Meest Opmerkelijke (Metaaldetector) vondsten in Nederland
  De 8 Meest Opmerkelijke (Metaaldetector) vondsten in Nederland
  Joost van der Schaar | 7 februari 2024
  De 8 Meest Opmerkelijke (Metaaldetector) vondsten in Nederland
  Lezen
 • De Go Terrain App
  De Go Terrain App
  Joost van der Schaar | 1 februari 2024
  De Go Terrain App.
  Lezen
 • Maak kennis met onze stagaire
  Maak kennis met onze stagaire
  Siobhan | 31 januari 2024
  Maak kennis met onze stagaire! Beste lezers, Mijn naam is Alec Brouwer, ik ben 18 jaar en kom uit Gorredijk. Momenteel bevind ik me in mijn derde week van mijn stage bij Kooistra Detectors en ik kan nu al zeggen dat het me uitstekend bevalt. Recent ben ik gestart met de opleiding Retailmanager Niveau 4 aan het Firda College en heb nu de mogelijkheid gekregen om praktijkervaring op te doen op het gebied van ondernemerschap.  Bij Kooistra Detectors zal ik me bezighouden met diverse taken, variërend van opruimen tot het gereedmaken van orders en uiteindelijk de verkoop van detectoren. Alles wat ik op school leer, kan ik direct toepassen tijdens mijn stage. Mijn focus ligt op het verwerven van kennis en vaardigheden, zodat ik uiteindelijk zelfstandig taken kan uitvoeren. Ook zal ik met Jelson naar International Detector Center (onze vestiging in Duitsland) gaan, waar we orders zullen verwerken. Hoewel mijn kennis van metaaldetectors momenteel beperkt is, beschouw ik deze stage als een uitgelezen kans om mijn kennis van metaaldetectoren te vergroten en mezelf verder te ontwikkelen op het gebied van ondernemerschap. Ik hoop dat jullie een beeld van mij en mijn werkzaamheden hebben gekregen  en zou graag nog een keer een update geven over mijn leerontwikkelingen! Met vriendelijke groet, Alec
  Lezen
 • Introductie Joost
  Introductie Joost
  Joost van der Schaar | 30 januari 2024
  Sinds 29-01 loop ik stage bij Kooistra Detectors! Graag vertel ik hier wat over mezelf en wat ik de komende tijd ga doen.
  Lezen
 • Metaaldetector verzorgingtips
  Metaaldetector verzorgingtips
  Siobhan | 22 januari 2024
  Metaaldetector Verzorging 101: Tips voor Schoonmaken en Onderhoud Je bent een diehard schatzoeker. Jij gaat door met zoeken zelfs als het regent en je ploetert door de modder voor de perfecte vondst. Dan is het goed onderhouden van je metaaldetector essentieel voor optimale prestaties en een lange levensduur. Of je nu een doorgewinterde detectorist bent of net begint, deze blog biedt waardevolle tips voor het schoonmaken en onderhouden van je metaaldetector, zodat je altijd klaar bent voor een succesvolle zoektocht.
  Lezen
 • Metaaldetectie voor Kinderen
  Metaaldetectie voor Kinderen
  Siobhan | 6 oktober 2023
  Kinderen hebben vaak een natuurlijke nieuwsgierigheid en een verlangen naar avontuur. Een geweldige manier om deze eigenschappen te stimuleren en tegelijkertijd educatief te zijn, is door ze kennis te laten maken met metaaldetectie. Deze hobby is niet alleen spannend en opwindend, maar vergroot ook het oberservatievermogen en de onderzoeksvaardigheden van je kind. Door hun vondsten te onderzoeken zullen ze ook veel leren over de geschiedenis van Nederland. In deze blogpost leer je hoe kinderen kunnen beginnen met metaaldetectie en ontdek je een fantastische organisatie die jonge ontdekkingsreizigers helpt bij hun zoektocht naar verborgen schatten. De Magie van Metaaldetectie Metaaldetectie is de kunst van het opsporen van verborgen metalen voorwerpen onder de grond, zoals munten, sieraden, antieke voorwerpen en zelfs historische artefacten. Kinderen zijn vaak gefascineerd door het idee om "schattenjager" te worden en echte schatten te vinden. Maar metaaldetectie gaat verder dan alleen naar schatten zoeken; het kan kinderen ook helpen om meer te leren over geschiedenis, wetenschap en technologie.
  Lezen
 • Pinpointers: De Sleutel tot Efficiënte Metaaldetectie
  Pinpointers: De Sleutel tot Efficiënte Metaaldetectie
  Siobhan | 27 september 2023
  Pinpointers: De Sleutel tot Efficiënte Metaaldetectie Metaaldetectie is een spannende hobby waarin het ontdekken van verborgen schatten en waardevolle artefacten centraal staat. Maar zelfs de meest geavanceerde metaaldetectoren hebben hun beperkingen, vooral als het gaat om het precies lokaliseren van begraven objecten. Hier komen pinpointers om de hoek kijken. In deze blog zullen we bespreken wat pinpointers zijn, welke soorten er zijn, hoe je ze afstelt, en waarom ze een absolute must-have zijn voor je metaaldetectie-avontuur.
  Lezen
 • Metaaldetectie en gezondheid
  Metaaldetectie en gezondheid
  Siobhan | 15 september 2023
  Een van de meest intrigerende aspecten van metaaldetectie is de mogelijkheid om rechtstreeks in contact te komen met het verleden. Wanneer je op zoek bent naar verborgen schatten, kun je vaak stuiten op voorwerpen die een rijke geschiedenis met zich meedragen. Dit is niet alleen opwindend, maar het biedt ook een kans om te leren en te begrijpen hoe mensen in het verleden leefden. Je kunt historische artefacten vinden zoals oude munten, insignes, sieraden en zelfs wapens uit lang vervlogen tijden. Het onderzoeken van deze vondsten kan je inzicht geven in de cultuur, technologie en levenswijze van de mensen uit die tijd. Het kan ook leiden tot verdere studies en onderzoek naar de geschiedenis van de locaties waar je detecteert. Metaaldetectie is niet alleen een spannende hobby, maar het kan ook een positieve impact hebben op je gezondheid en welzijn. Het combineert lichaamsbeweging in de buitenlucht met mentale stimulatie, biedt de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en laat je kennismaken met de fascinerende geschiedenis van de wereld om je heen. Dus waar wacht je nog op? Pak je detector en ga op pad voor een gezondere, gelukkigere en leerzamere jij.
  Lezen
 • Goudzoeken in de Natuur: Een Avontuurlijke Gids
  Goudzoeken in de Natuur: Een Avontuurlijke Gids
  Siobhan | 25 augustus 2023
  Stel je voor dat je diep in de wildernis bent, omringd door het geluid van stromend water en het geritsel van bladeren. Je houdt een goudpan vast, vastberaden om een glimp op te vangen van de kostbare metalen die moeder aarde verbergt. Laten we samen ontdekken hoe je dit eeuwenoude avontuur kunt beleven door goud te zoeken in de natuur.
  Lezen