general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

Quest XPointer Max met magic holster

€ 195,00*

Direct beschikbaar, levertijd 1 tot 2 werkdagen

Wordt geleverd met magic holster

Waterdicht tot 5 meter

Ingebouwde accu

Productnummer: SW10499.1

Omschrijving

Quest XPointer Max met magic holster
De Quest XPointer Max met maximale prestatie en maximale instelmogelijkheden is nu verkrijgbaar met MAGIC HOLSTER! 
De Quest XPointer Max is volledig waterdicht, heeft een lichtgevend OLED display, een ingebouwde oplaadbare accu, kan zelfs ijzer- van waardevolle metalen onderscheiden en wordt geleverd met een magic holster! Met een innovatief design is de XPointer Max een hoogwaardige pinpointer waar elke zoeker op zit te wachten!
 
Magic holster
Als we het over Quest hebben, hebben we het over innovatie en dat blijkt ook uit het nieuwe Magic Holster voor de XPointer Max. Het in- en uitschakelen van de pinpointer is met het magic holster niet meer nodig. Zodra je de Xpointer uit het magische holster trekt, schakelt hij automatisch aan en als je klaar bent met zoeken, stop je de XPointer terug in het magische holster en schakelt hij automatisch uit. Dit bespaart veel tijd en maakt het zoekproces veel prettiger.
 
Design
De XPointer Max onderscheid zich van andere pinpointers door het innovatief hoogwaardig design. Hij heeft een antislip handvat welke goed in de hand licht, twee eenvoudig in te drukken knoppen waarmee u de pinpointer kunt bedienen en welke altijd in duimbereik zijn. Ook is hij voorzien van een transparante detectiepunt en een klein lichtgevend display waarop u kunt zien wat u instelt en of het gevonden object van ijzer of edelmetaal is.
 
Waterdicht
De XPointer Max is volledig waterdicht tot een maximale diepte van 5 meter onderwater. Dit heeft als voordeel dat u deze pinpointer ook onderwater kunt gebruiken. Een regenbui is ook geen enkel probleem en na uw zoekdag kunt u de XPointer Max eenvoudig afspoelen onder de kraan.
 
Ingebouwde speaker
De XPointer Max heeft in de accudop een luidspreker zitten waarmee u de tonen zeer duidelijk kunt horen, vergelijkbaar met een luidspreker van een full size metaaldetector. Als u de accudop eraf draait ziet u dat de luidspreker aangesloten is met een 3,5 mm aansluiting welke u ook eventueel kunt gebruiken voor een hoofdtelefoon.
 
Ingebouwde accu
Wat ook niet mag ontbreken is een ingebouwde accu waar de XPointer Max natuurlijk ook aan voldoet. De 1000 mAh accu zorgt voor een maximaal vermogen en is door middel van een USB-kabel op te laden.
 
Instellingen en display
De XPointer Max heeft drie detectie modi, alleen geluid, alleen trilling en geluid en trilling tegelijk. Ook is de gevoeligheid in 4 stappen in te stellen en kunt u het zoeklicht aan of uit zetten. Alle instellingen kunnen van het lichtgevende display worden afgelezen dus niet meer gissen in het donker.
 
Discriminatie
De Xpointer Max kan ijzer- van niet-ijzerhoudende metalen onderscheiden door middel van een twee verschillende tonen, twee verschillende kleuren LED's en een visuele weergave op het display.
 
Retune functie
De retune functie is ontworpen om de grondbalans mee uit te voeren op sterk gemineraliseerde grond of om het detectieveld te verkleinen en snel dichter bij het voorwerp te komen.

Specificaties

Techniek: Pulsinductie
Zoekfrequentie: 95 kHz
Gewicht: 184 g
Waterdicht: Waterdicht tot 1 m , Waterdicht tot 2 m , Waterdicht tot 3 m , Waterdicht tot 5 m
Hoofdtelefoonaansluiting: Ja
Type en aantal batterijen: 1000 mAh lithium accu
Levensduur batterij: Ca. 14 uur
Bediening: 2 drukknoppen
Ingebouwde draadloze module: Nee
Grondbalans: Automatische en handmatige grondbalans
Sensitivity (Gevoeligheidsinstelling): 4 gevoeligheidsniveaus
Discriminatie van ongewenste objecten: Ja, ijzerdiscriminatie
Object identificatie in audiotonen: Ja, extra ijzertoon voor ijzeridentificatie
Afmetingen: 24 x 4 x 4 cm
Lengte detectie sensor: 9 cm
LED-verlichting: Ja, wit, groen en rood
Batterij-waarschuwingsfunctie: Ja
Vibratie: Ja
Audio en vibratie gelijktijdig: Ja
Alarmsignaal bij verlies: Ja, na 3 minuten
Diepteschaal: Nee
Bevestigingsoog voor een anti-verlies snoer: Ja

Leveringsomvang

  • Quest XPointer Max Pinpointer
  • Magic holster
  • Vondstentas
  • Anti-verlies-koord
  • USB oplaadkabel
  • Handleiding
  • 2 jaar garantie

Videos

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Andere klanten kochten ook:

Quest DLP beenholster voor pinpointer & grasmes
U pakt nu nog sneller uw pinpointer en grasmes tijdens het zoeken! Deze beenholster zit gevestigd aan Uw bovenbeen met een passende holster voor Uw pinpointer en een extra holster voor Uw grasmes. De grasmesholster is geschikt voor alle grasmessen met een breedte van 6,5cm en de pinpointerholster is geschikt voor alle pinpointers zoals: Quest XPointer, XPointer Pro, XPointer MAX, Nokta Pointer Pinpointer, RS Pinpointer, PulseDive pinpointer, Pro-Pointer 2, Pro-Pointer AT, Tek-point pinpointer, MI-4, MI-6, Pro-Find 15, 20 en 35 etc.   De beenholster is met 1 riem aan uw broekriem te bevestigen zodat de beenholster niet naar beneden zakt en u kunt hem met 2 riemen om uw bovenbeen vast zetten. Deze riemen kunt u alle 3 op lengte instellen.

€ 49,00*
Quest Scuba Tector Pro
De Quest Scuba Tector Pro is de perfecte waterdichte handdetector welke u zeer compact mee kunt nemen op vakantie. U kunt met de Scuba Tector Pro duiken tot een diepte van 60m onderwater en d.m.v. de meegeleverde adapter kunt u eenvoudig een steel bevestigen waardoor het zoeken op het strand en op het land ook mogelijk is!Multi-inzetbaarZoek met de Scuba Tector in de moeilijkste omstandigheden in zout en zoet water, modder, zand en sterk gemineraliseerde bodems - en overal waar u met de grote spoel niet kunt komen. De Quest Scuba Tector is drukbestendig tot 60 meter en volledig waterdicht! Met zijn zoekfrequentie van 95 kHz is de Scuba zeer gevoelig voor de kleinste juwelen. Het is de perfecte handdetector om mee te gaan snorkelen en de professionele duikers kunnen de Scuba Tector Pro meenemen in de diepte, tot wel 60m onderwater!Compact en veelzijdig designDe Quest Scuba Tector Pro kunt u eenvoudig inklappen en daarom is er altijd wel een plekje vrij in uw koffer om hem mee te nemen op vakantie. Met de Scuba Tector Pro kunnen u en uw kinderen veel plezier beleven op het strand en in het water. D.m.v. de meegeleverde steeladapter kunt u gemakkelijk een willekeurige 21 - 23 mm steel bevestigen waarbij u de lengte zelf kunt bepalen. Met een totale lengte van 43cm (ingeklapt 25cm) en een gewicht van 490g past de Scuba in elke tas of koffer en kan zodoende meegenomen worden op elk avontuur, waar u ook gaat of staat! Verschillende detectiesignalenU Kunt aan de vibratie voelen, aan het verlichte display zien en d.m.v. een pulserende audiotoon zelfs horen of er een object verborgen ligt. U kunt daarnaast de gevoeligheid/ zoekdiepte instellen op 4 niveaus, het huidige niveau is eenvoudig afleesbaar op het display (low/middle/high/boost). DuikersmodusMocht u willen duiken tot meerdere meters diepte, dan kunt u de Quest Scuba Tector instellen op de duikmodus. Deze modi zorgt ervoor dat door de druk onderwater de 2 drukknoppen niet worden ingedrukt. Uw kunt de Scuba onderwater activeren door hem een paar keer op en neer te bewegen. In tegenstelling tot de Scuba Tector heeft de Scuba Tector Pro een extra modeknop om hem van land op duik modus te zetten en weer terug. (Veel mensen die de Scuba uitpakken en hem heen en weer bewegen horen gerammel en denken dan dat er iets los zit van de elektronica. Dit heeft te maken met het automatisch activeren van de Scuba onderwater en is dus niet kapot.) Ook heeft de Scuba Tector Pro een extra reset knop, waarmee u gemakkelijk terug kunt gaan naar de fabrieksinstelling. Ingebouwde lithium accuDe Quest Scuba Tector Pro heeft een ingebouwde 1000mAh lithium batterij en is eenvoudig op te laden met een USB-kabel. 

€ 269,00*
Quest X5 metaaldetector
Hoge kwaliteit en prestaties voor het hele gezin (kinderen, tieners en volwassenen) en voor elk budget! Ga op avontuur, en vind de mooiste vondsten met de Quest X5. GebruiksvriendelijkDe Quest X5 is een zeer gebruiksvriendelijke en eenvoudig te bedienen metaaldetector hierdoor geschikt voor alle gebruikers van jong tot oud, ervaren of onervaren. De X5 beschikt over alle belangrijke functionaliteiten waaronder ijzer discriminatie, LED-flashlight (Zoekspoelverlichting), numerieke voorwerp identificatie, volumeregeling en zelfs een pinpoint functie voor de exacte plaatsbepaling van een voorwerp mag niet ontbreken.   Alle weersomstandighedenHet moderne design is spatwaterdicht, hierdoor kunt u in alle weersomstandigheden probleemloos zoeken met uw X5 metaaldetector. Tijdens een regenbui bent u geen extra bescherming nodig voor uw display. De 9 x 5 inch Blade zoekspoel is geheel waterdicht, hierdoor kunt u met de X5 ook in het water zoeken. U kunt het display echter niet onderwater dompelen.   Recovery speedDe X5 heeft een supersnelle V6 herstelsnelheid/ recovery speed. Hierdoor kunt u uw zoekvelden sneller scannen en zult u voor direct naast elkaar gelegen objecten, duidelijke signalen horen, zodat u perfect kunt herkennen dat het om meerdere objecten gaat. Het voordeel hiervan is dat u geen enkel object meer zult missen!   Ingebouwde lithium accuDe X5 heeft een ingebouwde lithium accu welke oplaadbaar is via USB. De batterijlevensduur bedraagt maar liefst 30 tot maximaal 40 uur! Dit heeft als voordeel dat u niet regelmatig batterijen hoeft in te kopen en dat is natuurlijk ook beter voor het milieu.   Ergonomische constructieDe constructie is zeer ergonomisch en sterk gebouwd. Met haar 950g is de X5 een superlichte metaaldetector, ideaal als u lange dagen op pad bent met uw metaaldetector. Ook voor mensen met fysieke problemen en kinderen is deze lichtgewicht detector zeer aan te bevelen. De steel bestaat uit een 3-delige steelconstructie. U kunt de steellengte aanpassen aan uw lengte, en de middensteel demonteren zodat de detector ook geschikt is voor de allerkleinste kinderen. Het handvat kunt u op drie verschillende posities bevestigen op de steel.

€ 199,00*
Quest Q30+ metaaldetector
De Quest Q30+ is volledig waterdicht, zelfs tot op een diepte van 5 meter onderwater en wordt geleverd met een ingebouwde draadloze module en een draadloze Quest Lite hoofdtelefoon. Hij is uitgerust met een 28 x 23 cm Turbo DD RaptorX zoekspoel voor nog meer diepte en reactiesnelheid. De steel is licht, ergonomisch en uiterst stabiel gebouwd. Deze is ook gemakkelijk op lengte in te stellen d.m.v. klik-camlocks, net zoals de handgreep. Ook kunt u de Q30+ verbinden met de QuestGo app, om uw wegen te vervolgen en uw mooiste vondsten op te slaan of met anderen te delen. De ingebouwde 3000mAh Li-Po batterij kunt u magnetisch opladen en gaat volledig opgeladen tot maar liefst 30 uren mee.De voordelen van de Quest Q30+ t.o.v. de Q30 zijn:De Q30+ heeft een ingebouwde draaloze module en wordt geleverd met een Quest draadloze hoofdtelefoon.De Q30+ heeft een een tonebreak functieGebruiksvriendelijkDe Quest Q30+ is een zeer gebruiksvriendelijke en eenvoudig te bedienen metaaldetector en is hierdoor geschikt voor alle gebruikers van jong tot oud, ervaren of onervaren. De Q30+ beschikt over alle belangrijke functionaliteiten waaronder pinpoint functie, tonebreak functie, ijzer discriminatie en ijzer volume, voorwerp identificatie ID van 1 t/m 99, displayverlichting, volumeregeling en heeft zelfs een vibratiefunctie als detectiesignaal. Ideaal voor het zoeken onderwater en iedereen die zoekt in een omgeving met veel lawaai of voor slechthorenden.Volledig waterdichtHet moderne design is compleet waterdicht tot maar liefst 5 meter onderwater. Hierdoor kunt u in alle weersomstandigheden en op elk terrein probleemloos zoeken met uw Q30+ metaaldetector en zelfs onderwater. Als uw Q30+ smerig geworden is tijdens uw zoektocht, dan kunt u hem volledig afspoelen onder de kraan.Ingebouwde lithium accuDe Q30+ is voorzien van de nieuwste technologieën, waaronder de nieuwste microprocessors voor extra snelheid en exclusieve “Quest” software. Hij heeft een ingebouwde 3000mAh lithium accu welke u gemakkelijk kunt opladen met de meegeleverde USB magnetische oplaadkabel. De batterijlevensduur bedraagt maximaal 30 uren!TurboD RaptorX zoekspoelDe Q30+ is uitgerust met de extra lichte 28 x 23 cm (11" x 9") TurboD RAPTORX zoekspoel inclusief beschermschotel voor nog meer diepte en reactiesnelheid.DraadloosGeen vervelende kabels meer, want de Quest Q30+ heeft een ingebouwde draadloze module en wordt geleverd met een Quest Lite draadloze hoofdtelefoon. Recovery speedQuest heeft een supersnelle herstelsnelheid/ recovery speed. Hierdoor kunt u uw zoekvelden sneller afzoeken en zult u voor direct naast elkaar gelegen objecten, duidelijke signalen horen, zodat u perfect kunt herkennen dat het om meerdere objecten gaat. Het voordeel hiervan is dat u geen enkel object meer zult missen!Ergonomisch designMet haar geringe gewicht is de Q30+ een superlichte maar toch een zeer stabiele metaaldetector, ideaal als u lange dagen op pad bent met uw metaaldetector. De steel bestaat uit een 3-delige steelconstructie voorzien van klik-camlocks, waarmee u de steellengte en de handgreep uiterst gemakkelijk kunt aanpassen. De Q30+ kan zeer klein en compact in elkaar geschoven worden en is daardoor gemakkelijk te transporteren. Uiteraard is de detector hierdoor ook geschikt voor de jeugd of te gebruiken als korte handdetector. Ook kunt u de holster van uw pinpointer bevestigen aan uw armsteun, op deze manier zijn uw pinpointer en Quest Q30+ metaaldetector altijd samen.QuestGo appU kunt de Q30+ d.m.v. bluetooth verbinden met de QuestGo app. Deze app kunt u gebruiken om uw detectie activiteit te volgen en in kaart te brengen. Tevens kunt u uw foto's delen in het sociale netwerk. U kunt de QuestGo app gratis downloaden in de Google Play en App Store.

€ 479,00*
Details
Quest Q30 metaaldetector
Variant : Standaard
De Quest Q30 is volledig waterdicht, zelfs tot op een diepte van 5 meter onderwater! De Q30 is uitgerust met een 28 x 23 cm Turbo DD RaptorX zoekspoel voor nog meer diepte en reactiesnelheid. De steel is licht, ergonomisch en uiterst stabiel gebouwd. Deze is ook gemakkelijk op lengte in te stellen d.m.v. klik-camlocks, net zoals de handgreep. Ook kunt u de Q30 verbinden met de QuestGo app, om uw wegen te vervolgen en uw mooiste vondsten op te slaan of met anderen te delen. De ingebouwde 3000mAh Li-Po batterij kunt u magnetisch opladen en gaat volledig opgeladen tot maar liefst 30 uren mee.GebruiksvriendelijkDe Quest Q30 is een zeer gebruiksvriendelijke en eenvoudig te bedienen metaaldetector en is hierdoor geschikt voor alle gebruikers van jong tot oud, ervaren of onervaren. De Q30 beschikt over alle belangrijke functionaliteiten waaronder pinpoint functie, ijzer discriminatie en ijzer volume, voorwerp identificatie ID van 1 t/m 99, displayverlichting, volumeregeling en heeft zelfs een vibratiefunctie als detectiesignaal. Ideaal voor het zoeken onderwater en iedereen die zoekt in een omgeving met veel lawaai of voor slechthorenden.Volledig waterdichtHet moderne design is compleet waterdicht tot maar liefst 5 meter onderwater. Hierdoor kunt u in alle weersomstandigheden en op elk terrein probleemloos zoeken met uw Q30 metaaldetector en zelfs onderwater. Als uw Q30 smerig geworden is tijdens uw zoektocht, dan kunt u hem volledig afspoelen onder de kraan. Ingebouwde lithium accuDe Q30 is voorzien van de nieuwste technologieën, waaronder de nieuwste microprocessors voor extra snelheid en exclusieve “Quest” software. Hij heeft een ingebouwde 3000mAh lithium accu welke u gemakkelijk kunt opladen met de meegeleverde USB magnetische oplaadkabel. De batterijlevensduur bedraagt maximaal 30 uren!TurboD RaptorX zoekspoelDe Q30 is uitgerust met de extra lichte 28 x 23 cm (11" x 9") TurboD RAPTORX zoekspoel inclusief beschermschotel voor nog meer diepte en reactiesnelheid.Recovery speedQuest heeft een supersnelle herstelsnelheid/ recovery speed. Hierdoor kunt u uw zoekvelden sneller afzoeken en zult u voor direct naast elkaar gelegen objecten, duidelijke signalen horen, zodat u perfect kunt herkennen dat het om meerdere objecten gaat. Het voordeel hiervan is dat u geen enkel object meer zult missen!Ergonomisch designMet haar geringe gewicht is de Q30 een superlichte maar toch een zeer stabiele metaaldetector, ideaal als u lange dagen op pad bent met uw metaaldetector. De steel bestaat uit een 3-delige steelconstructie voorzien van klik-camlocks, waarmee u de steellengte en de handgreep uiterst gemakkelijk kunt aanpassen. De Q30 kan zeer klein en compact in elkaar geschoven worden en is daardoor gemakkelijk te transporteren. Uiteraard is de detector hierdoor ook geschikt voor de jeugd of te gebruiken als korte handdetector. Ook kunt u de holster van uw pinpointer bevestigen aan uw armsteun, op deze manier zijn uw pinpointer en Quest Q30 metaaldetector altijd samen.QuestGo appU kunt de Q30 d.m.v. bluetooth verbinden met de QuestGo app. Deze app kunt u gebruiken om uw detectie activiteit te volgen en in kaart te brengen. Tevens kunt u uw foto's delen in het sociale netwerk. U kunt de QuestGo app gratis downloaden in de Google Play en App Store.

€ 329,99*
Momenteel uitverkocht
Quest Scuba Tector beschermschotel oranje of zwart
Variant : Oranje
Quest Scuba Tector beschermschotel oranje of zwart Bescherm de zoekspoel van u Quest Scuba Tector onderwaterdetector met deze beschermschotel tegen krassen en andere schade. Gemakkelijk op de zoekspoel van u Scuba Tector middels clicksystem te monteren. Verkrijgbaar in twee kleuren: zwart of oranje. 

€ 16,00*
Quest Scuba Tector beschermschotel oranje of zwart
Variant : Zwart
Quest Scuba Tector beschermschotel oranje of zwart Bescherm de zoekspoel van u Quest Scuba Tector onderwaterdetector met deze beschermschotel tegen krassen en andere schade. Gemakkelijk op de zoekspoel van u Scuba Tector middels clicksystem te monteren. Verkrijgbaar in twee kleuren: zwart of oranje. 

€ 16,00*
Quest rugtas
Deze rugzak is erg praktisch en comfortabel en beschikt over een ruime hoofdvak voor grotere accessoires. Aan de voorkant zit een kleine vak en een opbergnet voor het opbergen van kleinere voorwerpen. Aan de zijkanten van de tas zitten vakken waar u o.a. een waterfles in kunt bewaren. Wanneer u veel spullen meeneemt, zorgen de riemen aan de voor,- en zijkant ervoor dat de tas compact blijft. Verstel de gewatteerde schouderbanden naar gewenste lengte en je bent klaar om comfortabel de deur uit te gaan!   Eigenschappen: Hoofdvak met ritssluiting Kleine vak aan de voorkant Opberg net/vak aan de voor,- en zijkanten Comfortabele rugpaneel Verstelbare schouderbanden Compressieriemen voor en aan de zijkanten Borstriem Handvat Buitenafmetingen: 38 x 30 x 18 cm

€ 49,99*
Quest metaaldetector rolltop rugtas
Quest heeft een rugtas ontwikkeld welke u dagelijks kunt gebruiken als een compacte rugtas voor uw laptop, brooddoos etc. Maar u kunt de opening aan de bovenkant uitrollen zodat u er zelfs een metaaldetector in kunt transporteren. Praktisch en comfortabelDeze rugzak is erg praktisch en comfortabel en beschikt over een ruim hoofdvak onderverdeeld in 2 compartimenten. Aan de binnenkant bevinden zich nog een tussenwand waarmee u het vak kunt opdelen, 4 kleine binnenvakjes en een kabel met 3,5 mm plug en een kabel met een USB-stekker. De aansluitingen van deze kabels zitten aan de buitenkant zodat u bijvoorbeeld de kabel binnen in de tas kunt aansluiten op uw telefoon en een hoofdtelefoon met een 3,5 mm kunt aansluiten op de aansluiting buiten op de tas en zodoende muziek kunt horen terwijl uw telefoon veilig is opgebergd. CompactAan de voorkant zit een klein vak en aan de rechter kant van de tas zit een vak waar u o.a. een waterfles in kunt meenemen. Wanneer u veel spullen meeneemt, zorgen de riemen aan de voor- en zijkant ervoor dat de tas compact blijft. Verstel de gewatteerde schouderbanden naar gewenste lengte en je bent klaar om comfortabel de deur uit te gaan! Eigenschappen: Hoofdvak met ritssluiting opgedeeld in 2 compartimenten met binnenin 4 kleine insteekvakjes. Extra toegang tot het grote vak met ritssluiting aan de linkerkant met kleine vakjes voor hele speciale vondsten. Klein vakje aan de voorkant met ritssluiting Opbergvak voor drinkfles aan de rechterkant Comfortabele rugpaneel Verstelbare schouderbanden met een bevestigingsoog aan weerszijde Compressieriemen voor en aan de zijkanten Borstriem Handvat Buitenafmetingen:78,5 (54 ingerold) x 37 x 15,5 cm USB en een 3,5 mm aansluiting aan de buitenkant. USB en 3,5 mm kabel aan de binnenkant Inclusief waterdichte regenhoes

€ 119,00*
Quest Blade en BladeX beschermschotel
Variant : Versie 1
Beschermschotel voor de Quest Blade zoekspoel.Selecteer de versie van uw spoel om de bijpassende beschermschotel te krijgen:Versie 1 is de nieuwere versie (in gebruik sinds ca. zomer 2020).

€ 16,00*
Quest Blade en BladeX beschermschotel
Variant : Versie 2
Beschermschotel voor de Quest Blade zoekspoel.Selecteer de versie van uw spoel om de bijpassende beschermschotel te krijgen:Versie 1 is de nieuwere versie (in gebruik sinds ca. zomer 2020).

€ 16,00*
Quest camlockset
Variant : Camlock bovensteel
  U kunt kiezen uit de camlockset voor de bovensteel of de camlockset voor de middensteel 4-delig (zie afbeelding)   Geschikt voor: Quest Q20 Quest Q30 en Q30+ Quest Q40 Quest Q60 Quest Pro

€ 12,50*
Quest Displaysticker
Variant : Q20
Stickers voor de display van verschillende Quest-modellen met de modelnaam en eventueel andere informatie. Dit is GEEN beschermfolie, maar een vervanging voor de folie die standaard op de besturingseenheid wordt bevestigd (zie productfoto).

€ 8,99*
Quest bovensteel X5, X10 en X10 Pro
Quest bovensteel voor de X5, X10 en X10 Pro.

€ 22,00*
Quest ondersteel X5, X10 en X10 Pro
Quest ondersteel voor de X5, X10 en X10 Pro

€ 20,00*
Quest Scuba Tector Pro steel
Heeft u een Scuba Tector Pro en wilt u ermee op het strand zoeken, dan kunt u hem met de meegeleverde adapter aan deze steel van Quest bevestigen. De steel bestaat uit een bovensteel, middensteel, handvat en een comfortabele armsteun met armsteunriem. Om de steel te bevestigen op de Scuba Tector Pro hoeft u alleen de adapter op de accu dop te schroeven, de steel erin steken en de schroef erin steken en de moer aandraaien totdat de steel vast zit en het zoeken kan beginnen.

€ 69,00*
Quest Displaysticker
Variant : X5
Stickers voor de display van verschillende Quest-modellen met de modelnaam en eventueel andere informatie. Dit is GEEN beschermfolie, maar een vervanging voor de folie die standaard op de besturingseenheid wordt bevestigd (zie productfoto).

€ 8,99*
Quest Beast beschermschotel
Zoekspoelbeschermer geschikt voor de Beast zoekspoel van Quest

€ 16,00*
Quest Display Beschermhoesje Q20 Q40
Quest regenbeschermhoesje voor de Q20 en de Q40.Deze beschermhoes beschermd tegen het binnendringen van water en stof en zorgt ervoor dat u het display en de toetsen niet beschadigt met vuile handen of handschoenen.

€ 19,00*
Quest Schroevenset
Quest schroevenset voor het bevestigen van zoekspoelen. Geschikt voor alle Quest modellen.

€ 5,99*
Quest Pro magnetische oplaadkabel
Magnetische oplaadkabel voor de Quest Pro metaaldetectorUSB stekker aan de ene kant en de magnetische verbinding aan de andere kant.

€ 18,99*
Quest Displaysticker
Variant : Q60
Stickers voor de display van verschillende Quest-modellen met de modelnaam en eventueel andere informatie. Dit is GEEN beschermfolie, maar een vervanging voor de folie die standaard op de besturingseenheid wordt bevestigd (zie productfoto).

€ 8,99*
Quest armsteun X5, X10 en X10 Pro
Armsteun geschikt voor de Quest X5, X10 en de X10 Pro. Bestaande uit 3 onderdelen: Armsteun, voet, en bevestigingsschroef.

€ 15,99*
Quest armsteun en voet Q20 Q30, Q30+, Q40, Q60 Quest Pro
Deze armsteun is geschikt voor de Quest Q20, Q30, Q30+, Q40, Q60 en de Quest Pro. Ook kunt u aan deze armsteun uw XPointer holster bevestigen.

€ 20,00*
Quest Displaysticker
Variant : Quest Pro
Stickers voor de display van verschillende Quest-modellen met de modelnaam en eventueel andere informatie. Dit is GEEN beschermfolie, maar een vervanging voor de folie die standaard op de besturingseenheid wordt bevestigd (zie productfoto).

€ 8,99*
Quest Q30 Q30+ & Q60 magnetische oplaadkabel
Magnetische oplaadkabel voor de Quest Q30, Q30+ en Q60Aan de ene kant van de kabel een USB stekker en aan de andere kant de magnetische verbinding.

€ 18,00*
Quest Displaysticker
Variant : Q40
Stickers voor de display van verschillende Quest-modellen met de modelnaam en eventueel andere informatie. Dit is GEEN beschermfolie, maar een vervanging voor de folie die standaard op de besturingseenheid wordt bevestigd (zie productfoto).

€ 8,99*
Quest middensteel X5, X10 en X10 Pro
Quest middensteel voor de X5, X10 en X10 Pro

€ 21,99*
Quest Display Beschermhoesje Q30 en Q60
Quest regenbeschermhoesje voor de Q30, Q30+ en de Q60.   Deze beschermhoes beschermd tegen het binnendringen van water en stof en zorgt ervoor dat u het display en de toetsen niet beschadigt met vuile handen of handschoenen.

€ 19,00*