general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

XP MI-4 pinpointer

€ 129,00*

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Productnummer: 32020100.2

Omschrijving

XP MI-4 pinpointer
De XP MI-4 pinpointer heeft een moderne look en is volledig waterdicht tot een diepte van 6 meter onder water. Hij is bovendien voorzien van 2 verschillende tonen, vibratie, een oplaadbare accu en nog veel meer.
 
Ingebouwde oplaadbare accu
De MI-4 pinpointer is handzaam en heeft een oplaadbare lithium-polymeer accu. Eenmaal opgeladen gaat de MI-4 tot 30 uur mee. De accu is eenvoudig op te laden met de meegeleverde USB-kabel. 

Waterdicht
De MI-4 is volledig waterdicht tot een diepte van 6 meter onderwater en kunt u er daarom natuurlijk mee in het water zoeken. Ook tijdens een regenbui kunt u gewoon verder zoeken en mocht de pinpointer na een lange zoekdag vies geworden zijn, dan kunt u hem volledig afspoelen.
 
Antiverlies kabel en LED
Tijdens het gebruik hoeft u zich geen zorgen te maken dat u de pinpointer ergens vergeet, want met de praktische antiverlieskabel kunt u de MI-4 aan uw holster bevestigen. Met de LED kunt u uw vondst uit de grond halen, zelfs als er weinig of geen daglicht is.
 
2 verschillende tonen
Ook kunt u bij de MI-4 kiezen uit 2 verschillende tonen, Audio Pitch en Audio Pulse. Mocht u liever geen tonen willen horen, dan kunt u hem instellen op vibratie.
 
Verschil tussen de MI-4 en de MI-6
Het enige verschil tussen de MI-4 en de MI-6 pinpointer is dat u de MI-4 niet kunt koppelen aan de ORX, Deus of Deus 2. U kunt de MI-6 wel koppelen waardoor u de pinpointer via de afstandsbediening van de ORX, Deus of Deus 2 kunt instellen. Ook kunt u de geluiden van de MI-6 via de hoofdtelefoon horen zodat u nog nauwkeuriger kunt luisteren en op het display kunt u de indicator zien die aangeeft hoe dicht u bij het object in de buurt bent. Als u geen ORX, Deus of Deus 2 hebt, raden wij u aan een MI-4 aan te schaffen in plaats van een MI-6.

Specificaties

Techniek: VLF (Very Low Frequency)
Zoekfrequentie: 12 kHz
Gewicht: 177 g
Waterdicht: Waterdicht tot 1 m , Waterdicht tot 2 m , Waterdicht tot 3 m , Waterdicht tot 5 m , Waterdicht tot 6 m
Hoofdtelefoonaansluiting: Nee
Type en aantal batterijen: Oplaadbare Li-Po accu
Levensduur batterij: Ca. 30 uur
Bediening: 1 drukknop
Ingebouwde draadloze module: Nee
Grondbalans: Automatische grondbalans
Sensitivity (Gevoeligheidsinstelling): 3 gevoeligheidsniveaus
Discriminatie van ongewenste objecten: Nee
Object identificatie in audiotonen: Nee
Afmetingen: 24 x 4 x 4 cm
Lengte detectie sensor: 11 cm
LED-verlichting: Ja
Batterij-waarschuwingsfunctie: Ja
Audio: Ja, 2 verschillende tonen, gelijktijdig met vibratie
Vibratie: Ja
Audio en vibratie gelijktijdig: Ja
Alarmsignaal bij verlies: Nee
360° detectie: Ja
Diepteschaal: Nee
Bevestigingsoog voor een anti-verlies snoer: Ja

Leveringsomvang

  • XP MI-4 Pinpointer
  • Vondstentas
  • Hoogwaardige roterende holster
  • Anti-verlies-koord
  • USB oplaadkabel
  • Handleiding
  • 2 jaar garantie

Videos

Beoordelingen

1 van 1 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


March 14, 2022 06:32

Ich liebe ihm

Sehr gute Tiefe dazu noch akkulaufzeit ganz oben..

Andere klanten kochten ook:

XP MI-6 pinpointer
Variant : Kooistra
De XP MI-6 pinpointer heeft een modern uiterlijk en is volledig waterdicht tot een diepte van 5 meter onderwater. Hij beschikt over 2 verschillende audio tonen, vibratie, een oplaadbare accu en u kunt hem draadloos verbinden met de XP ORX of Deus. Ingebouwde accuDe MI-6 pinpointer is handzaam en beschikt over een herlaadbare Lithium Polymeer accu, na opladen gaat je Pinpointer MI-6 tot wel 30 uur mee. De accu is eenvoudig op te laden met de bijgeleverde usb-kabel.   WaterdichtDe MI-6 is volledig waterdicht tot een diepte van 5 meter onderwater. U kunt er daarom natuurlijk mee in het water zoeken. Ook tijdens een regenbui kunt u gewoon verder zoeken en mocht de pinpointer na een lange zoekdag vies geworden zijn, dan kunt u hem volledig afspoelen.   Antiverlies kabel en LEDTijdens gebruik hoef je niet bang te zijn dat je hem vergeet, met de handige anti-verlies kabel bevestig je de MI-6 namelijk aan je kleding. Met de LED kun je bij weinig tot geen daglicht toch je vondst uit de bodem halen.   2 verschillende tonenOok kunt u bij de MI-6 kiezen uit 2 verschillende tonen, Audio Pitch en Audio Pulse. Mocht u liever geen tonen willen horen, dan kunt u hem instellen op alleen vibratie.   Verschil tussen de MI-4 en de MI-6Het verschil tussen de MI-4 en de MI-6 pinpointer is dat u de MI-6 met de ORX, Deus of Deus 2 kunt koppelen, waardoor u de pinpointer via de afstandsbediening kunt instellen. Daardoor kunt de gevoeligheid in 50 niveaus instellen, terwijl u met de MI-4 en een niet gekoppelde MI-6 slechts 3 niveaus tot uw beschikking hebt. De geluiden van de MI-6 kunt u ook horen via de hoofdtelefoon, zodat u nog beter kunt luisteren naar de tonen en waarbij de levensduur van de accu wordt verlengd van 30 tot ongeveer 90 uur. Op het display ziet u de indicator die aangeeft hoe dicht u bij het object bent. Interferentie tussen de detector en de pinpointer wordt ook geëlimineerd door de koppeling, want als een van de apparaten in gebruik is, schakelt het andere automatisch uit. Als u uw pinpointer per ongeluk vergeet tijdens het graven en u heeft uw MI-6 pinpointer gekoppeld, dan is het zelfs mogelijk om het antiverliesalarm van de MI-6 pinpointer te activeren via de afstandsbediening, zodat u hem gemakkelijk terug kunt vinden. Als u een ORX, Deus of Deus 2 hebt, raden wij u aan een MI-6 te kopen in plaats van een MI-4.

€ 169,00*
EmiteR 2-delige RVS schep D160
EmiteR RVS schep "Never stop exploring" De EmiteR schep is een absolute robuuste 2-delige roestvrijstalen schep welke op 2 posities in de lengte verstelbaar is. Hij heeft aan beide zijden van het blad scherpe zaagtanden waarmee gras en dunne wortels met absoluut gemak kunnen worden doorgesneden. Het blad is gemaakt van 3mm dik RVS en is in het midden gebogen. Het blad is in het midden gebogen en heeft daarnaast nog een ingelaste versteviging aan de bovenkant voor nog meer stabiliteit. Het vlak waar u uw voet opzet om de schep in de grond drukken is breeder dan de D140 schep, waardoor u niet snel uw laarzen of schoenen kapot maakt. Dit is een absolute hoogwaardige 2-delige schep met een D-handvat welke overtuigt met zijn verschijning. Een absolute must have voor elke zoeker!   Eigenschappen: Roestvast staal Verstelbaar in 2 posities Totale lengte: 89cm Lengte kortste stand: 67cm Gewicht: 1450g Geslepen blad met zaagprofilering aan beide zijden voor gemakkelijk en comfortabel graven Uiterst stabiel blad, gebouwd voor de zwaarste toepassingen Afmeting van het blad: 160 x 220 x 3mm D-handvat Breed voetgedeelte: 16cm Gelaserde EmiteR Logo in het blad en voetgedeelte

€ 84,99*
EmiteR RVS schep x140
EmiteR RVS schep "Never stop exploring" De EmiteR schep is een absolute robuuste roestvrijstalen schep en heeft aan beide zijden van het blad scherpe zaagtanden. Gras en dunne wortels worden met absoluut gemak doorgesneden. Het blad is gemaakt van 3mm dik RVS en is in het midden gebogen. Het blad is op 2 plaatsen aan de steel gelast voor extra stabiliteit. Het vlak waar u uw voet opzet om de schep in de grond drukken is breed, waardoor u niet snel uw laarzen of schoenen kapot maakt. Dit is een absolute hoogwaardige 1-delige schep met een T-handvat welke overtuigt met zijn verschijning. Een absolute must have voor elke zoeker!   Eigenschappen: Roestvast staal Totale lengte: 86cm Gewicht: 1400g Geslepen blad met zaagprofilering aan beide zijden voor gemakkelijk en comfortabel graven Uiterst stabiel blad, gebouwd voor de zwaarste toepassingen Afmeting van het blad: 140 x 220 x 3mm T-handvat Breed voetgedeelte: 14cm Gelaserde EmiteR Logo in het blad en voetgedeelte

€ 77,99*
EmiteR RVS schep D160
EmiteR RVS schep "Never stop exploring" De EmiteR schep is een absolute robuuste roestvrijstalen schep en heeft aan beide zijden van het blad scherpe zaagtanden. Gras en dunne wortels worden met absoluut gemak doorgesneden. Het blad is gemaakt van 3mm dik RVS en is in het midden gebogen en heeft daarnaast nog een ingelaste versteviging aan de bovenkant voor nog meer stabiliteit. Het vlak waar u uw voet opzet om de schep in de grond drukken is breed, waardoor u niet snel uw laarzen of schoenen kapot maakt. Dit is een absolute hoogwaardige 1-delige schep met een D-handvat welke overtuigt met zijn verschijning. Een absolute must have voor elke zoeker!   Eigenschappen: Roestvast staal Totale lengte: 86cm Gewicht: 1540g Geslepen blad met zaagprofilering aan beide zijden voor gemakkelijk en comfortabel graven Uiterst stabiel blad, gebouwd voor de zwaarste toepassingen Afmeting van het blad: 160 x 220 x 3mm D-handvat Breed voetgedeelte: 16cm Gelaserde EmiteR Logo in het blad en voetgedeelte

€ 79,99*
EmiteR 2-delige RVS schep D140
EmiteR RVS schep "Never stop exploring" De EmiteR schep is een absolute robuuste 2-delige roestvrijstalen schep welke op 2 posities in de lengte verstelbaar is. Hij heeft aan beide zijden van het blad scherpe zaagtanden waarmee gras en dunne wortels met absoluut gemak kunnen worden doorgesneden. Het blad is gemaakt van 3mm dik RVS en is in het midden gebogen. Het blad is in het midden gebogen en heeft daarnaast nog een ingelaste versteviging aan de bovenkant voor nog meer stabiliteit. Het vlak waar u uw voet opzet om de schep in de grond drukken is breed, waardoor u niet snel uw laarzen of schoenen kapot maakt. Dit is een absolute hoogwaardige 2-delige schep met een D-handvat welke overtuigt met zijn verschijning. Een absolute must have voor elke zoeker!   Eigenschappen: Roestvast staal Verstelbaar in 2 posities Totale lengte: 89cm Lengte kortste stand: 67cm Gewicht: 1400g Geslepen blad met zaagprofilering aan beide zijden voor gemakkelijk en comfortabel graven Uiterst stabiel blad, gebouwd voor de zwaarste toepassingen Afmeting van het blad: 140 x 220 x 3mm D-handvat Breed voetgedeelte: 14cm Gelaserde EmiteR Logo in het blad en voetgedeelte

€ 82,99*
Garrett Razor Relic schep
De Razor Relic schep heeft een totale lengte van 91 cm en een robuuste stalen graafblad van 24 cm. Het blad heeft aan weerskanten snijtanden om gemakkelijk door dunne wortels en taaie grond te spitten. Daarnaast beschikt hij over een comfortabele T-greep en het Garrett logo op de steel. Het totaalgewicht bedraagt 1550 g en wordt geleverd inclusief hoes voor bescherming van het blad. Eigenschappen: Gemaakt van oersterk staal Totale lengte: 91cm Gewicht: 1550g Geslepen blad met snijtanden aan weerskanten voor gemakkelijk en comfortabel graven Uiterst stabiel blad, gebouwd voor de zwaarste toepassingen Afmeting van het blad: 240 x 110 x 3mm T-handvat Garrett logo op de steel

€ 89,95*
EmiteR Grasmes
De EmiteR grasmes is zeer robuust en gemaakt van 3 mm rvs. Hij heeft scherpe tanden aan weerszijde van het blad waarmee u gemakkelijk door het gras kunt steken! Het rubberen handvat ligt goed in de hand en wordt geleverd met een holster. Dit grasmes overtuigt al doormiddel van zijn verschijning. Een duidelijke aanbeveling waar u heel lang plezier van zult hebben!Eigenschappen:Het mes is gemaakt uit 3mm roestvrijstaalTotale lengte is 29,5 cmLengte van het blad is 17cmEn heeft een perfecte breedte van 7 cmDit grasmes is laser gesneden.Duurzame kwaliteitGewicht: 428g

€ 49,99*
EmiteR pikhouweel
De roestvrijstalen pikhouweel van Emiter is robuust en het comfortabele rubberen handvat ligt zeer goed in de hand. Het heeft een 1,8 cm brede punt aan de ene kant en een 4,1 cm brede punt aan de andere kant, waarmee in harde grond kan worden gegraven. Dit pikhouweel overtuigt door zijn uiterlijk en materiaal. Een duidelijke aanbeveling waar u nog lang plezier van zult hebben! Eigenschappen: De pikhouweel is gemaakt van 3 mm dik roestvrij staal. De totale lengte is: 40 cm Lengte van de kop van het houweel: 20,8 cm De brede kant van de punt: 4,1 cm De smalle kant van de punt: 1,8 cm Deze houweel is laser gesneden Comfortabele rubberen greep Duurzame kwaliteit Gewicht: 615g

€ 47,99*
Kapaan multifunctionele vondstenborstel
Reinig uw vondsten, meet ze op en neem ze onder de loep met de Kapaan multifunctionele vondstenborstel. De ideale veldtool voor elke metaaldetector hobbyist die het mogelijk maakt uw vondsten direct op het veld al te kunnen reinigen en determineren.   De multifunctionele vondstenborstel van Kapaan is een must have voor alle metaaldetector hobbyisten! U kunt deze determinatie tool eenvoudig aan uw vondstentas, broek, holster of riem bevestigen d.m.v. de karabijnhaak. Zo heeft u deze altijd binnen handbereik en kunt u hem op het veld niet verliezen. Het trekkoord (de lanyard) kunt u tot een lengte van 55cm uittrekken.   Na het uitgraven van uw vondsten kunt u de waardevolle objecten zoals zilveren, koperen of gouden munten met de kunststof borstel reinigen. De ijzeren vondsten kunt u met de staalborstel reinigen. De borstel heeft bovenop een stalen punt, waarmee u smalle groeven kunt uitkrassen. Na het reinigen kunt u uw vondsten meteen onder de loep nemen om onleesbare jaartallen, keurmerken of teksten af te kunnen lezen om hiermee de vondsten te kunnen determineren.   Met de Kapaan multifunctionele vondstenborstel kunt u munten direct in het veld al schoon borstelen en vervolgens met de loep van dichtbij bekijken en gegraveerde jaartallen / teksten aflezen. De vondstenloep is ook ideaal om de echtheidskeurmerken af te lezen op mogelijk gouden- of zilveren sieraden.   Op het handvat staat een centimeter aanduiding van 0 to 5 cm waarmee u uw vondsten ook kunt opmeten.   In het veld uw vondsten reinigen en determineren was nog nooit zo eenvoudig als met deze Kapaan multifunctionele vondstentool!   Eigenschappen: Comfortabele slipvaste handgreep Lengte en breedte staalborstel: 4 x 1,5 cm Lengte en breedte kunststofborstel: 4 x 1,5 cm Lengte stalen punt: 1cm Centimeter aanduiding van 0 tot 5 cm Lengte borstel: 18,5cm Lengte trekkoord / lanyard uitgetrokken: 55cm Uitschuifbare Triplet 30X-21mm loep Totale gewicht: 91g

€ 12,99*