general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

Beveilig uw locatie met detectiepoorten en handscanners van Kooistra Detectors!

Veiligheid is helaas vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend. Dit zou wel moeten! Je hoort het steeds vaker in het nieuws; iemand is beroofd, neergeschoten of gestoken. Daarom willen wij helpen bedrijven en organisaties te voorzien van de juiste beveiligingsapparatuur. Wij bieden hoogwaardige handscanners en detectiepoorten, waarmee u de veiligheid sterk verhoogd.

Ons motto is er voor te zorgen dat iedereen veilig naar zijn werk kan of heerlijk kan genieten van een festival of ander evenement. Met behulp van onze detectieapparatuur kunnen we ons samen inzetten voor een veiliger Nederland.

Hoe werken detectiepoortjes?

Zodra een persoon door de detectiepoort loopt, controleert deze of de persoon metalen objecten bij zich draagt. U hoort een alarmsignaal zodra de detector wapens of andere metaalobjecten detecteert. De detectiepoort geeft ook aan op welke hoogte en aan welke kant de persoon het metaal object draagt. Met een bijbehorende handscanner kan de beveiliger de betreffende persoon vervolgens visiteren (verder fouilleren) en de verboden metaalobjecten in beslag nemen en / of de persoon de toegang tot de locatie of het evenement ontzeggen.

De gevoeligheid van de metaaldetectiepoortjes kunnen naar wens worden ingesteld. Zo kan het detectiepoortje zo worden ingesteld dat deze alleen grote objecten zoals pistolen en messen detecteert. Ook bestaat de mogelijkheid om de detectiepoort heel gevoelig in te stellen waardoor deze ook zeer kleine metaalobjecten detecteert. Als u de detectiepoort gevoeliger afstelt zal deze ook eerder afgaan om kleine metalen in kleding zoals ritsen en knopen. Hierdoor gaat er vaker een alarm af. Het voordeel hiervan is dat het extra veilig is, maar het detectieproces duurt zo langer.
In justitiële instellingen en op luchthavens wordt vaak het hoogste beveiligingsniveau toegepast en staan de detectiepoorten dan ook extra gevoelig ingesteld. 

Waar worden detectiepoorten ingezet? 

 Detectiepoorten worden ingezet voor diverse beveiligingsdoeleinden o.a.: Luchthavens - Scholen - Winkelcentra - Politiebureaus - Concertgebouwen - Voetbalstadia - Justitiële instellingen - Overheidsgebouwen - Militaire terreinen - Transport Terminals - Business center - Evenementen - Demonstraties etc. Detectiepoorten worden ook vaak ingezet om diefstal uit een magazijn te voorkomen. 

In ons assortiment vind je detectiepoorten en handscanners van de gerenommeerde merken Garrett, Ceia en Nokta. Dit zijn de meest hoogwaardige merken in de beveiligingsindustrie. U kunt onze detectiepoorten en handscanners online bestellen of bezichtigen in onze showroom in Lippenhuizen.

Garrett PD6500i detectiepoort    

De Garrett PD6500i metaaldetectiepoort is 1 van werelds meestverkochte detectiepoorten. Deze detectiepoort voldoet aan vrijwel alle beveiligingskeurmerken en eisen die wereldwijd gelden. Hierdoor komt deze detectiepoort ook in aanmerking voor de beveiliging van luchthavens en overheidsgebouwen. De PD6500i detectiepoort is voorzien van een 33 detectiezones pinpointsysteem voor exacte plaatsaanduiding van een object. Op beide panelen van de detectiepoort bevinden zich LED lampen. Zodra er een persoon door de detectiepoort loopt die een metaal object, zoals een wapen bij zich draagt gaat er een alarm af en kan de beveiligingsmedewerker eenvoudig op de panelen aflezen aan welke kant, op welke hoogte en welke plaats het object zich bevindt. De PD6500i is hiermee een zeer nauwkeurig en tijdbesparend systeem.

De Garrett PD6500i staat er om bekend een zeer hoge doorloopsnelheid te hebben. Hierdoor is deze metaaldetectiepoort ook uitermate geschikt voor evenementen en luchthavens, waarbij in zeer korte tijd heel veel personen gecontroleerd dienen te worden. De PD6500i beschikt ook over een doorloopindicator. Op het display kan de bezoeker hierdoor eenvoudig aflezen of hij moet wachten of mag doorlopen. Ook voor de beveiliger is dit een ideaal systeem, gezien hij op deze wijze bij snelle controles toch continue zeker weet dat de poort gereed is voor de detectiescan.

 

Bekijk hieronder de video van de Garrett PD6500I

 

De specialist in de verhuur van detectiepoorten voor evenementen! 

Ook is het mogelijk om detectiepoorten bij ons te huren bijvoorbeeld voor een evenement. Bij de verhuur van grotere aantallen detectiepoortjes en/ of de verhuur van een detectiepoort voor een langere periode gelden speciale tarieven. Hiervoor kunt u een offerte opvragen via:

 info@kooistra-detectors.com

Metaaldetectiepoort huren? Detectiepoortje huren? Verhuur van metaaldetectiepoorten / detectiepoorten / doorloopdetectors

  • Professionele detectiepoorten van de merken Garrett en Ceia, welke voldoen aan alle Internationale veiligheidsnormen.
  • Verhuurmogelijkheden voor 1 stuks tot 20 stuks detectiepoorten (ook voor grote evenementen)
  • Montage en demontage door heel Nederland en België.
  • Een 24/7 alarmnummer. (Bij uitval of calamiteiten is er dag en nacht een storingsmonteur beschikbaar).
  • Korte training in de bediening van de detectiepoort en tips voor het gebruik.
  • Elke detectiepoort wordt geleverd inclusief een Garrett Superscanner V handheld metaaldetector (of soortgelijk)
  • Minimale afname 1 detectiepoort, minimale huurperiode 24 uur.
  • Verhuurmogelijkheden voor langere periodes bespreekbaar
  • Indicatie verhuurtarief € 500,00 ex btw per Detectiepoortje per dag.

All inclusive bij Kooistra Detectors. Wat jij van ons kunt verwachten na aanschaf van jouw detectiepoort:

Levering inclusief transport, installatie en een korte training aan uw beveligingspersoneel
Koopt of huurt u een metaaldetectiepoort bij ons dan zitten de installatie en- transportkosten binnen Nederland hier standaard bij inbegrepen!

Jaarlijkse controle en 24 uurs service monteur.

U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten voor uw detectiepoorten. 1 x per jaar worden uw detectiepoorten / en of handscanners dan volledig gecontroleerd. Ook bieden we contractmogelijkheden voor een 24-uurs storingsdienst.

Handscanners kopen voor de beveiliging?

Als het alarm van de detectiepoort afgaat, zal een handscanner worden ingezet om de persoon verder te visiteren. De Garrett Superscanner is de meestverkochte A-merk visitatie metaaldetector ter wereld. De Superscanner voldoet aan vrijwel alle beveiligingskeurmerken en eisen. De Superscanner is compact en eenvoudig in gebruik. De Garrett Superscanner is voorzien van zowel audiotoon metaalsignaal (geluid) als vibratie. Deze handscanner metaaldetector functioneert wel 100 uren op slechts 1 9V batterij. Excl. Riemholster

Handscanners, welke merken bieden wij nog meer aan?

Naast Garrett bieden wij deze verschillende merken aan: Nokta, Fisher en de Gold century.  

Gold Century handscanner
De Gold Century Handheld is een eenvoudig te bedienen visitatie handscanner voor een betaalbare prijs. Deze beveiliging handdetector kan gebruikt worden voor de beveiliging op o.a. luchthavens, scholen, nachtclubs, overheidsinstanties en politiebureaus. Deze detector is voorzien van een metaaldetector signaal in audiotonen of vibratie en functioneert op slechts 1  9V batterij (inbegrepen). Ook is er een riemholster meegeleverd, waarmee U deze handscanner eenvoudig aan uw broekriem kunt bevestigen.

€ 89,99*
%
Nokta Ultra Scanner handscanner
De Nokta Ultra Scanner is een A-merk security metaaldetector die voorzien is van vrijwel alle beveiligingskeurmerken en eisen. Hij is compact en eenvoudig in gebruik en is voorzien van zowel audiotoon (geluid) en vibratie als metaalsignaal. Deze handscanner metaaldetector functioneert maar liefst 100 uren op slechts één 9V batterij en wordt geleverd inclusief een riemholster zodat u de Ultra Scanner eenvoudig aan uw broekriem kunt bevestigen. Deze metaaldetector is geschikt voor diverse beveiligingsdoeleinden o.a: Luchthavens  Scholen  Winkelcentra  Politiebureaus  Concertgebouwen  Voetbalstadia  Justitiele instellingen  Overheidsgebouwen  Militaire terreinen  Transport terminals  Business center  Evenementen  Demonstraties etc. Technische specificaties: Audio frequentie: 2KHz Zoekfrequentie: 50KHz Voltage 6V - 10.5V Current 5mA - 15mA Afmetingen: 40 x 8.5 x 3cm Gewicht: 400 gr. Toegestane temperatuur -20ºC (14ºF) to 60ºC (140ºF) (Humidity 95%) Batterijen: 1 x 9v Alkaline Batterijlevensduur: 100 uren (Alkaline batterij)  

€ 119,00* € 149,99* (20.66% bespaard)
Fisher CW-20 handscanner visitatie
De CW-20 is een veelzijdige hoogwaardige beveiligingsmetaaldetector voor een voordelige prijs. Hij is in staat om alle soorten metaal te lokaliseren en biedt de gebruiker de keuze uit drie frequenties om de mogelijkheid van interferentie te elimineren. De CW-20 bevat ook een "kortstondige lage" schakelaar om interferentie te elimineren van stalen wapening die in vele betonnen vloeren is ingebouwd. Hij werkt op een 9 volt batterij en kan worden ingesteld om te trillen bij het vinden van metaal, ofwel een hoge toonhoogte geluid uit te zenden.   Technische specificaties: Afmetingen: 42 cm x 9 cm x 3,5 cm Detecteert ferro- en non-ferrometalen LED-indicator in combinatie met audio- en trilalarm Gewicht: 400 g Werkfrequentie 7,1 kHz (keuze uit 3 instellingen) De detector elimineert elektromagnetische interferentie uit de omgeving 9 V-batterij (inbegrepen) Goede prijs-kwaliteitverhouding

€ 225,99*
Momenteel uitverkocht

's Werelds eerste waterdichte handscanner waarmee u geen object meer overziet!


De nieuwe lijn van Nokta Security metaaldetectoren brengt veiligheid naar een geheel nieuw niveau door het aanbieden van geavanceerde detectietechnologieën en ultieme betrouwbaarheid. De eigenschappen van de NMS20 voldoen zowel aan de NIJ-norm 0602.02 als aan de nieuwe NIJ-ontwerpnorm 0602.03.

Een Security handscanner of detectiepoortje detector kopen?

Bekijk hier assortiment: Detectiepoorten, Detectiepoort verhuur, Handscanners.

Een commentaar schrijven

Uw commentaar wordt pas na beoordeling gepubliceerd.

Datum

25 januari 2023

Auteur

Siobhan

Categorieën

Security

Terug naar het overzicht