general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

Maak kennis met onze stagaire!


 

Beste lezers,


Mijn naam is Alec Brouwer, ik ben 18 jaar en kom uit Gorredijk. Momenteel bevind ik me in mijn derde week van mijn stage bij Kooistra Detectors en ik kan nu al zeggen dat het me uitstekend bevalt. Recent ben ik gestart met de opleiding Retailmanager Niveau 4 aan het Firda College en heb nu de mogelijkheid gekregen om praktijkervaring op te doen op het gebied van ondernemerschap. 


Bij Kooistra Detectors zal ik me bezighouden met diverse taken, variërend van opruimen tot het gereedmaken van orders en uiteindelijk de verkoop van detectoren. Alles wat ik op school leer, kan ik direct toepassen tijdens mijn stage. Mijn focus ligt op het verwerven van kennis en vaardigheden, zodat ik uiteindelijk zelfstandig taken kan uitvoeren. Ook zal ik met Jelson naar International Detector Center (onze vestiging in Duitsland) gaan, waar we orders zullen verwerken.


Hoewel mijn kennis van metaaldetectors momenteel beperkt is, beschouw ik deze stage als een uitgelezen kans om mijn kennis van metaaldetectoren te vergroten en mezelf verder te ontwikkelen op het gebied van ondernemerschap. Ik hoop dat jullie een beeld van mij en mijn werkzaamheden hebben gekregen  en zou graag nog een keer een update geven over mijn leerontwikkelingen!


Met vriendelijke groet,
Alec

Een commentaar schrijven

Uw commentaar wordt pas na beoordeling gepubliceerd.

Datum

31 januari 2024

Auteur

Siobhan

Categorieën

introductie stagaire alec

Terug naar het overzicht