general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

XP Gold Batea KIT

€ 59,90*

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Productnummer: SW10337

Omschrijving

XP Gold Batea KIT

Batea goudpan
De eerste goudwaspan van harde kunststof met een defragmenteerder van roestvrij staal die het samengedrukte materiaal tijdens het wassen afbreekt. De diepe " vangbeker " helpt om het goud in het midden van de batea te verzamelen.

Optimaal contrast
De blauwe pan vormt het beste contrast met het goud. De blauwe XP kleur helpt om goud in de pan beter te identificeren.

Zeef
XP Goud Waszeef met een diameter van37cm en een maaswijdte van 10 mm helpt om grote stenen snel uit te zeven, zodat alleen materiaal overblijft dat goud kan bevatten.

Eigenschappen:

 • Batea slechts 800gr. licht
 • Diameter Batea: 50cm
 • Robuuste constructie
 • Defragmenteerder voor XP Batea gemaakt van roestvrij staal
 • Als u wenst de defragmentierer te bevestigen dient u 3 gaten voor te boren.
 • Diameter zeef: 37cm
 • Zeef maaswijdte: 10 mm
 • Blauwe kleur: Optimaal contrast met de kleur van goud.

Leveringsomvang

 • XP Batea goudpan 50 cm
 • XP goudzeef 37 cm
 • 2 minibuisjes
 • Vergrootglas
 • Pipet
 • Zuigflesje van 150 ml
 • Handleiding voor het goudzoeken in 5 talen: Engels, Spaans, Frans, Russisch, Portugees, Chinees

Videos

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Andere klanten kochten ook:

XP goudpannen 8-delig
Variant : 8-delig
Goudzoeken op zijn best met de nieuwe innovatieve goudwasset van XP! De goudpan met een diameter van 37cm beschikt over 4 zones: De unieke slangenhuid oppervlaktestructuur komt uw panningproces ten goede. Uitermate geschikt voor het "opvangen" van fijn goud in de laatste fase van het wasproces. De grote riffels van 90° worden voor de eerste reinigingsstap gebruikt. Ideaal voor het wassen en verzamelen van groot tot middelgroot goud. De mini - riffels maken een betere scheiding tussen zand en goud mogelijk. Vang klein goudstof op en laat het zand weglopen. De zandzone wordt gebruikt met traditionele pannen om fijn goud af te scheiden. De XP slangenhuidstructuur kan vaak succesvoller zijn. De zeef met een diameter van 37 cmDe zeef heet gaten van 10 x 10 mm en helpt om grote stenen snel uit te zeven, zodat alleen materiaal overblijft dat goud kan bevatten. De kleur blauwDe blauwe pan biedt het beste contrast en helpt daarmee goud beter te identificeren.

€ 39,90*
XP goudpannen 10-delig
Variant : 10-delig
Goudzoeken op zijn best met de nieuwe innovatieve goudwasset van XP! De twee goudpannen met een diameter van 27 cm en 37cm beschikken over 4 zones: De unieke slangenhuid oppervlaktestructuur komt uw panningproces ten goede. Uitermate geschikt voor het "opvangen" van fijn goud in de laatste fase van het wasproces. De grote riffels van 90° worden voor de eerste reinigingsstap gebruikt. Ideaal voor het wassen en verzamelen van groot tot middelgroot goud. De mini - riffels maken een betere scheiding tussen zand en goud mogelijk. Vang klein goudstof op en laat het zand weglopen. De zandzone wordt gebruikt met traditionele pannen om fijn goud af te scheiden. De XP slangenhuidstructuur kan vaak succesvoller zijn. De twee zeefpannen met een diameter van 37 cmDe ene zeef heet gaten van 10 x 10 mm en helpt om grote stenen snel uit te zeven, zodat alleen materiaal overblijft dat goud kan bevatten. De andere zeef heeft gaten van 5 x 5 mm en is de perfecte aanvulling op de zeef van 10 mm. Ontworpen om het zeven te verfijnen! Ultracompact ontwerpDe twee XP zeefpannen en de twee XP Goudpannen zijn volledig stapelbaar, zeer gemakkelijk te vervoeren en samen op te bergen, licht en handig in gebruik. De kleur blauwDe blauwe pan biedt het beste contrast en helpt daarmee goud beter te identificeren.

Andere varianten beschikbaar
€ 69,90*
XP ORX 24 x 13 HF metaaldetector met WSA hoofdtelefoon
Variant : Met WSA hoofdtelefoon | Variant : HF 24 cm ELL zoekspoel
Dit ORX Pakket wordt geleverd met de waterdichte 24 x 13 cm DD HF zoekspoel en met WSA draadloze hoofdtelefoon. De zoekspoel kunt u op verschillende zoekfrequenties in stellen zoals 15, 28, 80 kHz + de verschillende frequentie verschuivingen. De XP ORX metaaldetector neemt enkele van de kernfuncties van zijn grote broer de XP Deus over en wordt geleverd met een nieuw ontworpen gebruikersinterface. De ontwikkelaars van deze uitstekende detector hebben zich gericht op eenvoudige bediening, hoge zoekprestaties en het unieke lage gewicht. De gebruikersinterface ziet er erg netjes uit, is duidelijk en logisch ingedeeld zodat de bediening bijna instinctief is. Met zijn sensationele 770g is de ORX een lichtgewicht en momenteel de lichtste detector op de markt! Gevoeligheid en reactietijdDe gevoeligheid voor kleine onderdelen, zoals munten/ relikwieën/ goud overtuigen ook de professionele zoeker. De snelle reactietijd garandeert een optimale vondstscheiding op verontreinigde bodems. De HF-spoeltechnologie detecteert stabiel, zelfs op moeilijk te detecteren bodems en zelfs onder hoogspanningskabels, bijna zonder storing.   Ultralicht en robuustDe steel van de ORX is extreem licht, maar ondanks het lage gewicht nog steeds zeer robuust. De S-vorm van de steel maakt het bijzonder gemakkelijk om te zwenken. Door middel van snel sluitingen kan de XP ORX in enkele seconden worden op- en afgebouwd.   Volledig draadloosDe ORX is een volledig draadloze metaaldetector met gepatenteerde draadloze verbinding met de zoekspoel. De WSA-hoofdtelefoon (kan als optie worden besteld) is ontworpen als een comfortabele hoofdtelefoon met nek band. Hij rust gemakkelijk op de oren en de achter-de-hals hoofdband voorkomt wegglijden tijdens het graven. De XP MI-6 Pinpointer kan in de ORX worden geïntegreerd waardoor u de pinpointer kunt instellen via de Orx afstandsbediening. De digitale afscherming tussen de WSA-hoofdtelefoon en de MI-6 pinpointer (optioneel) voorkomt dat de twee apparaten met elkaar interfereren.   Moderne gebruikersinterfaceDe gebruikersinterface is duidelijk, logisch, waarbij altijd alles in beeld af te lezen is. Eenvoudige bediening en met alle belangrijke functies ingebouwd. De afstandsbediening kan op de steel worden gemonteerd of in een optioneel verkrijgbare polsband worden gedragen.

Andere varianten beschikbaar
€ 778,95*
XP Backpack /rugtas basic 240
De XP Backpack Basic 240 is een lichte en robuuste rugzak. Eenvoudiger van opzet dan de XP Backpack Profi 280, biedt de rugzak toch plaats aan voor een complete metaaldetector, pinpointer, extra zoekspoel, schep, drinkfles, eten, drinken enz. De handgrepen en de bodem van de tas zijn verstevigd met hetzelfde 600D polyester als de XP Backpack Profi 280. Voor het draagcomfort is de XP Backpack Basic 240 uitgerust met polyurethaanschuim aan de binnenkant van de handgrepen en op de rug. De rugzak heeft verschillende vakken voor metaaldetectietoebehoren. Groen en zwart werden gekozen om de kleuren harmonieus te houden met de XP Backpack Professional 280 en het camouflage-effect. De groene stof met geometrisch patroon biedt een eigentijdse touch en een technisch aspect. Eigenschappen: Ruglengte: 65 cm Gewicht: 700gr. Capaciteit: 31 L Stoffen: Polyester + 600D bestendig polyester voor de bodem Schuim: 100% polyurethaan Buitenkant: Vak van gaas voor gemakkelijk bereikbare accessoires Groot opbergvak voor pinpointer (holster inbegrepen) Zijvak voor waterfles Opbergvak voor hoofdtelefoon Licht regenbestendig vak met rits voor papier of kaarten Meervoudige compressie en verstelbare riemen Verstelbare borstriem met noodfluitje Schuim in rugpanelen en handvatten Verstelbare heupriem compatibel met XP FIND POUCH Binnen: Veel ruimte voor detector, spoelen enz. Speciale zak voor spoelen Zakje voor sleutel en/of afstandsbediening

€ 59,95*
Garrett goudpannen set Deluxe
Variant : Deluxe
Luxe en zeer complete goudpannen set van Garrett. Ideaal voor het zoeken naar natuurgoud in rivieren en ondiep water.

Andere varianten beschikbaar
€ 79,00*