general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

Kooistra Detectors catalogus / tijdschrift uitgave 2022 / 2023

€ 8,99*

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Productnummer: SW10314

Omschrijving

Kooistra Detectors catalogus / tijdschrift uitgave 2022 / 2023

Nu verkrijgbaar, de tweede catalogus van Kooistra Detectors, uitgave 2022 / 2023!

Ook onze tweede catalogus is een feit en daar zijn we heel trots op! In de tweede editie staat voorlichting over de diverse facetten van metaaldetectie centraal. Veel mensen die met de metaaldetectie hobby willen starten zien door de bomen het bos niet meer. Heel begrijpelijk, want je kunt tegenwoordig uit meer dan 50 verschillende modellen kiezen. De digitalisering heeft er in onze branche toe geleid dat er een wir-war aan informatie op internet te vinden is.
 
Veel mensen kopen een metaaldetector online en gaan vervolgens op pad zonder een goede voorkennis over de hobby, zonder de betekenis te weten van de belangrijkste functionaliteiten en zonder een goede kennis van de wet- en regelgeving.
 
Voor een ieder die overweegt een metaaldetector aan te schaffen, adviseer ik om eerst deze catalogus door te nemen. Het is heel belangrijk om goed geinformeerd aan deze hobby te beginnen. Door het lezen van deze catalogus zult u veel leren over de metaaldetector hobby, antwoord vinden op uw vragen en het zal u helpen om in alle rust en in uw eigen tijd de juiste productkeuzes te maken. In deze catalogus vindt u ook een compleet overzicht van alle metaaldetectors, pinpointers en accessoires in ons assortiment
 
Voor de professional die al jarenlang met een metaaldetector zoekt zijn er in deze catalogus ook genoeg interessante artikelen en ervaringsberichten te ontdekken.
 
235 pagina's in kleur gedrukt en gevuld met prachtige foto's van verschillende metaaldetectors, accessoires, vondsten en zoekers in de praktijk om u een juiste sfeerimpressie te geven van onze prachtig hobby.

Leveringsomvang

  • Kooistra Detectors catalogus / tijdschrift

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.