general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

Bounty Hunter Lone Star Pro metaaldetector

€ 169,00*

% € 259,00* (34.75% bespaard)

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Eenvoudige bediening

Comfortabele armsteun

Lichtgewicht

Productnummer: 02010700

Omschrijving

Bounty Hunter Lone Star Pro metaaldetector

Aanzetten en zoeken maar! De Bounty Hunter Lone Star Pro is een eenvoudig te bedienen digitale detector en beschikt over functies zoals: discriminatie en notch.

Perfecte instapdetector
De Lone Star Pro overtuigt met een duidelijke metaalonderscheiding onderverdeeld in 9 categorieën en 3 verschillende tonen. IJzeren voorwerpen worden aangegeven met een lage toon en non-ferro/ waardevolle metalen zoals koper, zilver en goud, worden aangegeven met een midden- of hoge toon (afhankelijk van hun geleidbaarheid).
 
Voor jong en oud!
The Lone Star Pro is een digitale lichtgewicht detector die slecht 1 kg weegt en is daarom uiterst geschikt voor personen die niet te zwaar kunnen tillen. Hij is eenvoudig te begrijpen en te bedienen en beschikt over een prima zoekdiepte gecombineerd met een prima herstelsnelheid. U kunt met de Lone Star Pro verschillende soorten van metaal detecteren, o.a. goud, zilver, ijzer, koper, lood enz. Geschikt voor het zoeken op het land, park, camping, speeltuinen en het droge strand gedeelte. Hij is uitgerust met een 20 cm waterdichte concentrische zoekspoel en werkt op één 9V batterij met een levensduur tot max 25uur (afhankelijk van de batterij). Hij is voornamelijk geschikt voor de startende zoeker, volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar.

Specificaties

Toepassingsgebieden: Land , Ondiep water , Zoetwaterstrand
Type metaaldetector: Digitaal , Motion
Techniek: VLF (Very Low Frequency)
Zoekfrequentie: 7,7 kHz
Zoekspoel: Waterdichte 20 cm concentrische zoekspoel
Steel: Verstelbaar van 116 - 131 cm, met cam-locks, ronde steel
Waterdicht: Zoekspoel waterdicht
Hoofdtelefoonaansluiting: 6,3 mm hoofdtelefoonaansluiting
Type en aantal batterijen: 1 x 9 V batterij
Levensduur batterij: Ca. 25 uur
Maximaal dieptebereik kleine objecten (Euromunt): Ca. 25 cm
Maximaal dieptebereik grote objecten: Ca. 70 cm
Aantal zoekmodi: 2 zoekmodi: alle metalen en discriminatie
Bediening: 5 drukknoppen
Ingebouwde draadloze module: Nee
Doelgroep: Kinderen 8 tot 12 jaar, Beginners
Batterijstatus afleesbaar: Ja, in 3 stappen
Dieptebereik afleesbaar: Ja, in 3 niveaus
Bodemmineralisatie afleesbaar: Nee
Grondbalans: Automatische grondbalans
Sensitivity (Gevoeligheidsinstelling): 6 gevoeligheidsniveaus
Pinpointfunctie: Nee
Discriminatie van ongewenste objecten: Ja, 3 selecteerbare segmenten
Notchfilter: Ja
Notch volume: Nee
Object identificatie in audiotonen: Ja, 3 tonen
Object identificatie afleesbaar op display: Ja
Nummerieke Object identificatie: Nee
Herstelsnelheid (reactievermogen): Snel
Volumeregeling: Nee
Displayverlichting: Nee
Druktoetsverlichting: Nee
Zoekspoelverlichting: Nee
Vibratie als signaal: Nee
Online software-update: Nee
Frequentie wisselaar: Nee
Threshold (achtergrondtoon): Nee
Bedieningssoftware in verschillende talen: Nee

Leveringsomvang

  • Bounty Hunter Lone Star Pro metaaldetector
  • Waterdichte 20 cm concentrische zoekspoel
  • 1 x 9V batterij
  • Handleiding
  • 2 jaar garantie

Videos

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Andere klanten kochten ook:

%
Bounty Hunter Quick Draw Pro metaaldetector
Aanzetten en zoeken maar! De Bounty Hunter Quick Draw Pro biedt alles wat een beginnende zoeker zich wenst, zoals pinpoint, volumeregelaar, Numerieke Object identificatie, discriminatie en notch.  Perfecte instapdetectorDe Quick Draw Pro overtuigt met zijn snelle reactietijd en een duidelijke metaalonderscheiding onderverdeeld in 9 categorieën. Naast de 9 categorieën weergave beschikt hij over een numerieke voorwerpidentificatie weergave van 0-99 en 3 verschillende audiotonen. IJzeren voorwerpen worden aangegeven met een lage toon, en non-ferro/ waardevolle metalen zoals koper, zilver of goud, worden aangegeven met een midden- of hoge toon (afhankelijk van hun geleidbaarheid). Pinpoint en volumeregelaarMet behulp van de pinpointfunctie kunt u de gevonden voorwerpen precies lokaliseren en hoeft u geen grote gaten meer te graven. De ingebouwde luidspreker of de optioneel aangesloten hoofdtelefoon kunnen worden ingesteld met de geïntegreerde volumeregelaar.   Wat, waar en voor wie?Met de Bounty Hunter Quick Draw Pro kunt u verschillende soorten van metaal detecteren, o.a. goud, zilver, ijzer, koper, lood enz. Geschikt voor het zoeken op het land, park, camping speeltuinen en het droge strand gedeelte. Met de smalle 25 x 14 cm concentrische waterdichte zoekspoel kunt u gemakkelijk in het bos tussen de bomen zoeken en in vervuilde gebieden waar veel ijzer afval ligt kunt u de voorwerpen desondanks goed identificeren. De Quick Draw werkt op 1 x 9V batterij met een levensduur tot max 25uur (afhankelijk van de batterij). Deze detector is geschikt voor volwassenen, en kinderen vanaf 12 jaar.

€ 199,00* € 299,99* (33.66% bespaard)
Garrett Ace 150 metaaldetector
De Garrett Ace 150 is met slechts 3 knoppen zeer eenvoudig te bedienen, aanzetten en zoeken maar. De prijs/ kwaliteit verhouding is zeer goed beschikt over drie zoekstanden voor sieraden, munten of alle metalen. De voorwerp identificatie (metaalsoort herkenning) kunt u eenvoudig aflezen aan de blokjes op het display en zelfs een diepte indicator ontbreekt niet. Ongewenste voorwerpen zoals spijkers en bierdoppen kunt U eenvoudig uitsluiten van uw zoekproces. VoorwerpidentificatieDe Ace 150 metaaldetector beschikt over segment balk voorwerpidentificatie. Zodra de metaaldetector een object detecteert hoort u een audiotoon en verschijnt er bovenaan op het display ook een blokje in het segmentenbalk. Hierop kunt u aflezen van welke metaalsoort het object waarschijnlijk is. (Bijvoorbeeld ijzer). Daarnaast beschikt de Ace 150 over 3 verschillende voorwerpidentificatie tonen. Een lage toon voor ijzer, een middelhoge toon voor goud en andere metalen en een hoge toon voor zilver.   3 zoekmodiU heeft de keuze uit 3 voorgeprogrammeerde zoekmodi, (All Metal/ Juwelry/ Coins). In All Metal zoekt u alle metalen inclusief ijzer. In Juwelry modus wordt ijzer gediscrimineerd of terwijl genegeerd en zoek u alleen naar waardevolle metalen zoals sieraden. In de Coins modus worden naast ijzer ook bierdoppen gediscrimineerd, ook is deze zoekstand ideaal voor het zoeken naar munten. Daarnaast kunt u de gevoeligheid (diepte) zelf bijstellen.   Waterdichte zoekspoelDe Ace 150 beschikt over een waterdichte zoekspoel en steel, alleen het display is niet waterdicht. U kunt de Garrett Ace detector daarom wel gebruiken in ondiep water, zolang het display maar niet nat wordt. Ook tijdens een regenbui dient u uw display te beschermen met een display beschermhoesje.   ReactiesnelheidDeze metaaldetector blinkt vooral uit in haar dieptebereik en haar snelle reactiesnelheid (herstelsnelheid). Dit laatste is vooral van belang indien er meerdere voorwerpen direct naast elkaar liggen. De meeste metaaldetectors geven u dan slechts 1 signaal. U zult bij de Ace 150 merken dat deze u laat horen en zien dat het om meerdere objecten gaat.   Goed dieptebereikMet de krachtige elliptische en waterdichte 23 x 16,5 zoekspoel zult U een goed dieptebereik kunnen behalen; tot 25 cm voor objecten ter grootte van een munt, tot maximaal 1 meter voor grote voorwerpen.   Uitstekende prijs / kwaliteit verhoudingHet eenvoudig te bedienen systeem en het lichte gewicht maken de Garrett Ace 150 geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar. De stevige constructie, de moderne techniek en het sportieve gele design maken de Garrett Ace 150 tot de favoriete starters metaaldetector waar U jaren plezier van zult beleven. Kies ook voor kwaliteit en goede prestaties, ga voor een Garrett Ace metaaldetector!

€ 199,00*
Garrett Ace 200i metaaldetector
De Garrett Ace 200i is met slechts 3 knoppen zeer eenvoudig te bedienen, aanzetten en zoeken maar. De prijs/ kwaliteit verhouding is zeer goed. Zo beschikt deze digitale Garrett Ace 200i metaaldetector over drie zoekstanden voor sieraden, munten of alle metalen. De voorwerp identificatie (metaalsoort herkenning) kunt u eenvoudig aflezen op het display en zelfs een diepte indicator in centimeters ontbreekt niet. Ongewenste voorwerpen zoals spijkers en bierdoppen kunt U eenvoudig uitsluiten van uw zoekproces. De Ace 200i is voorzien van een extra sterke camlock steelbevestiging voor zeer stabiele en comfortabele zoekbewegingen. Numerieke voorwerpidentificatie (1 - 99)De Ace200i metaaldetector beschikt over zowel segment balk voorwerpidentificatie als over een numerieke voorwerpidentificatie (1-99). Zodra de metaaldetector een object detecteert hoort u een audiotoon en verschijnt er een nummer in het midden van het display. Elk nummer staat voor een metaalsoort/ objectsoort. (Bijvoorbeeld nr. 76 een euromunt, nummer 20 ijzer) Zo kunt u objecten leren identificeren (herkennen). Om het nog eenvoudiger te maken verschijnt er gelijktijdig bovenaan op het display ook een blokje in de segmentenbalk. Hierop kunt u aflezen van welke metaalsoort het object waarschijnlijk is. (Bijvoorbeeld ijzer). Daarnaast beschikt de Ace200i over 3 verschillende voorwerpidentificatie tonen. Een lage toon voor ijzer, een middelhoge toon voor goud en andere metalen en een hoge toon voor zilver.   3 zoekmodiU heeft de keuze uit 3 voorgeprogrammeerde zoekmodi, (All Metal/ Juwelry/ Coins). In All Metal zoekt u alle metalen inclusief ijzer. In Juwelry modus wordt ijzer gediscrimineerd of terwijl genegeerd en zoek u alleen naar waardevolle metalen zoals sieraden. In de Coins modus worden naast ijzer ook bierdoppen gediscrimineerd, ook is deze zoekstand ideaal voor het zoeken naar munten. Daarnaast kunt u de gevoeligheid (diepte) zelf bijstellen.   Waterdichte zoekspoelDe Ace200i beschikt over een waterdichte zoekspoel en steel, alleen het display is niet waterdicht. U kunt de Garrett Ace detector daarom wel gebruiken in ondiep water, zolang het display maar niet nat wordt. Ook tijdens een regenbui dient u uw display te beschermen met een display beschermhoesje.   ReactiesnelheidDeze metaaldetector blinkt vooral uit in haar dieptebereik en haar snelle reactiesnelheid (herstelsnelheid). Dit laatste is vooral van belang indien er meerdere voorwerpen direct naast elkaar liggen. De meeste metaaldetectors geven u dan slechts 1 signaal. U zult bij de Ace 200i merken dat deze u laat horen en zien dat het om meerdere objecten gaat.   Goed dieptebereikMet de krachtige elliptische en waterdichte 23 x 16,5 zoekspoel zult U een goed dieptebereik kunnen behalen; tot 25 cm voor objecten ter grootte van een munt, tot maximaal 1 meter voor grote voorwerpen.   Uitstekende prijs / kwaliteit verhoudingHet eenvoudig te bedienen systeem en het lichte gewicht maken de Garrett Ace 200i geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar. De stevige constructie, de moderne techniek en het sportieve gele design maken de Garrett Ace 200i tot de favoriete starters metaaldetector waar U jaren plezier van zult beleven. Kies ook voor kwaliteit en goede prestaties, ga voor een Garrett Ace metaaldetector!          

€ 229,00*
Garrett Pro-Pointer AT pinpointer
Variant : Standaard | Variant : Kooistra
De Pro-Pointer AT is de meeste geliefde pinpointer van de afgelopen jaren. Door zijn eenvoud en zijn maximale prestatie wil elke zoeker de Pro-Pointer AT wel op zijn heup dragen! Geheel waterdichtDe Garrett Pro-Pointer AT (all-terrain) is geheel waterdicht tot 6 meter en is geschikt voor alle bodemomstandigheden (ook in en bij zoutwater), wat in tegenstelling tot andere Pointers zeker een groot pluspunt is.  Eenvoudige bedieningDe bediening is zeer eenvoudig door middel van slecht één knop welke makkelijk is in te drukken en altijd in duimbereik is. U kunt de gevoeligheid aanpassen en tegelijkertijd de pinpointer in de juiste detectiestand zetten. Hij heeft 3 gevoeligheid standen en 2 detectie standen zetten: Toon & vibratie en alleen vibratie.  Alarm bij verliesDe Pro-Pointer AT beschikt over een alarmsignaal bij verlies en door de felle oranje kleur is de pinpointer ook makkelijk terug te vinden.  Ook beschikt de Pro-Pointer AT over een schraaprand aan de detectiepunt waarmee u het ergste zand van uw vondsten kunt afschrapen.    Wat is een pinpointer?Een pinpointer is een handig hulpmiddel om naast uw metaaldetector te gebruiken voor de exacte plaatsbepaling van verborgen objecten. Hierdoor kunt u de verborgen voorwerpen eenvoudiger lokaliseren en sneller opgraven.

€ 165,00*
Metaaldetector schep model 2
Oersterke en lichtgewicht metaaldetector schep model 2. De ideale schep voor zowel de beginnende als de gevorderde metaaldetector hobbyist. De schep is oersterk en is voorzien van een zwarte handvat en een gele steel. Ook beschikt deze schep over een voetsteun. Hij is klein, licht in gewicht en geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.Eigenschappen: Totale lengte: 69 cm.Breedte schepblad: 15 cmLengte schepblad: 21 cm.Kunststof handgreepGewicht: 879g

€ 19,99*