Makro Kruzer metaaldetector

Bu ürünü ilk yorumlayan siz olun

De Makro Kruzer is een professionele metaaldetector die over 14kHz zoekfrequentie en daarnaast waterdicht is tot 5 meter onderwater! Of u nu een muntenjager of militaria zoeker bent? Of juist goldnuggets wilt opsporen in Africa, de Kruzer kan het allemaal! De Kruzer beschikt over maar liefst 6 verschillende zoekmodi en uitgebreide instellingen voor de professional zoals een ijzermasker, mineralisatie aflezing, tone-break en ISAT. Bent u minder ervaren dan is de Makro Kruzer ook prima geschikt voor u dankzij haar standaardmatige basis instellingen.

Durumu: stokta mevcut

649,95 €

Bel ons nu voor meer informatie over onze producten.

Bij retourneren van aankopen ontvangt u uw geld terug.

Ürün Açıklaması

Detaylar

Makro Kruzer waterdichte metaaldetector met draadloze hoofdtelefoon!

Nu met gratis Nokta-Pointer pinpointer, Nokta|Makro pet,
en een originele Nokta|Makro kunststof schep!

“Ontwikkeld door de engineers van de Makro Racer 2 en de Nokta Impact” 

De Makro Kruzer is een professionele metaaldetector die over 14kHz zoekfrequentie en daarnaast waterdicht is tot 5 meter onderwater! Of u nu een muntenjager of militaria zoeker bent? Of juist goldnuggets wilt opsporen in Africa, de Kruzer kan het allemaal! De Kruzer beschikt over maar liefst 6 verschillende zoekmodi en uitgebreide instellingen voor de professional zoals een ijzermasker, mineralisatie aflezing, tone-break en ISAT. Bent u minder ervaren dan is de Makro Kruzer ook prima geschikt voor u dankzij haar standaardmatige basis instellingen.

“Makro Kruzer, waterdicht tot wel 5 meter onderwater!” 

Met de Makro Kruzer kunt u zelfs tot wel 5 meter onderwater op zoek gaan naar de schatten van de zeebodem. Maar de waterdichtheid biedt meer voordelen; zo kunt u tijdens een regenbui door blijven zoeken zonder risico en kunt u de Kruzer na gebruik op het land / strand eenvoudig afspoelen onder de kraan.

Extreem dieptebereik
De Makro Kruzer blinkt uit in haar extreme dieptebereik. Niet alleen haar dieptebereik voor grote objecten is extreem, ook voor kleine objecten behaald u met de Kruzer een zeer groot dieptebereik. Een enkele munt kan de Kruzer tot 50+ cm nog detecteren en grotere objecten nog veel dieper. Signalen van (zeer) kleine objecten ontvangt de Kruzer aanzienlijk dieper dan ieder concurrerend model in haar prijsrange. De Kruzer kan dan ook met recht een waar dieptemonster genoemd worden. *Het maximale dieptebereik van een metaaldetector hangt altijd af van de bodemsoort, bodemomstandigheden, uw instellingen en het formaat van het object. Hierdoor kan men nooit een exacte maximale diepte aangeven. Hoe langer een object in de bodem ligt, hoe sterker het signaal zal worden en hoe dieper men het zal kunnen detecteren.

Online Software updates
Het innovatieve software update systeem van Makro zorgt ervoor dat u continue up-to-date bent en beschikt over de nieuwste software en product updates voor uw Kruzer. Upload eenvoudig online de nieuwste software updates naar uw systeem met behulp van een USB kabel.

Een topklasse stranddetector, zeer stabiel en diep op het natte zoute gedeelte
Uit de testen blijkt dat deze metaaldetector 1 van de allerbeste metaaldetectors is voor strandzoekers en de natte zoute bodems aan zee! Ook hier behoudt de Kruzer een groot dieptebereik.

6 zoekmodi
De Kruzer beschikt over 6 zoekstanden, te weten:
– Alle metalen
– 2 tonen
– 3 tonen
– 4 tonen
– strandmodus
– Extra diepzoekmodus

Design
Net als de Makro Racer 2 detector biedt de Makro Kruzer serie een flitsend en modern design, vibratie en flash verlichting. De Kruzer is echter ook nog eens superlicht en weegt slechts 1.4 kg!

2.4 GZh draadloze hoofdtelefoon (inclusief)
De Makro Kruzer wordt geleverd inclusief een 2.4. GHz draadloze hoofdtelefoon. De Makro hoofdtelefoons staan bekend om hun goede klankkwaliteit, reactiesnelheid en pasvorm. Er is geen signaalvertraging vast te stellen.

Nokta|Makro 2.4 GHZ Hoofdtelefoon

Digitale metaaldetector met voorwerp identificatie in nummers
De Makro Kruzer is een digitale metaaldetector voorzien van een numerieke voorwerp identificatie aflezing. Zodra u een object detecteert verschijnt er een nummer in het midden van uw display. Aan de hand van dit nummer kunt u leren herkenen om welke metaalsoort of objectsoort het gaat. Bijvoorbeeld nummer 0-30 staat hoofdzakeiijk voor ijzer, of nummer 76 voor een euromunt en nummer 50-70 voor onder andere goud. De numerieke voorwerpidentificatie van de Makro Kruzer is zeer nauwkeurig en loopt van 0 t/m 99. Deze metaaldetector weegt slechts 1,4 KG.

Voorwerp discriminatie in nummers
Ongewenste objecten kunt u eenvoudig uitsluiten van uw zoekproces. Ook deze voorwerp discriminatie werkt aan de hand van de nummers op de voorwerp identificatie. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat U objecten met een voorwerp identificatie van nummer 10 of lager (klein ijzer) niet wenst te detecteren. Uw Kruzer zal dan geen signaal meer geven zodra deze, de ongewenste objecten detecteert. Discriminatie wordt vaak gebruikt om ongewenste objecten zoals spijkers en trekringen uit te kunnen schakelen.

Notch
De Notch functie biedt u de mogelijkheid tot zeer nauwkeurige discriminatie. U kunt nu zelfs specifieke ID nummers discrimineren bv nr 7 en 9 in plaats van een gehele range (0-10). Dit draagt bij aan het doel om meer objecten en minder afval te vinden.

Iron Audio en Tone Break
De Iron audio functie biedt de gebruiker de mogelijkheid om het audiovolume voor ijzer aan te passen, hierdoor kunt u het ijzersignaal beter horen of desgewenst compleet uitschakelen. Deze functie draagt bij aan het beter herkennen va ijzer objecten. Ook beschikt de Kruzer over een Tone-Break functie.

iSAT Threshold
De iSat Threshold functie kan optioneel worden ingesteld. Deze functie voegt een achtergrondtoon toe, die u het mogelijk maakt het signaal van kleine en/of dieper gelegen objecten te horen. Deze functie biedt u de mogelijkheid kleine objecten op de grens van het bereik van uw detector, toch te kunnen detecteren. De threshold achtergrondtoon is zeer zacht en stabiel en hierdoor niet storend. De signalen zult u zeer duidelijk kunnen horen. Deze functie is ook ideaal voor gemineraliseerde bodems en andere moeilijke bodemomstandigheden.

Pinpointfunctie en diepte indicatie in centimeters
De Kruzer detector beschikt over een ingebouwde pinpointfunctie waarmee u de exacte plaats van een object in de bodem kunt bepalen. Hierdoor heeft u minder graafwerk en zult u het object eerder kunnen opgraven. Ook beschikt de metaaldetector over een diepte indicator waarmee u de diepte van een object in de bodem kunt aflezen in centimeters of inches nauwkeurig. U kunt zelf instellen of u de diepte wenst af te lezen in cm of inches.

Mineralisatie niveau aflezing
Op het display van de Kruzer kunt u eenvoudig het mineralisatie niveau van de bodem aflezen. Zo weet u of de bodem hoog gemineraliseerd is of niet. Hoog gemineraliseerde bodems zijn vaak moeilijke bodems voor metaaldetectoren. Bij een hoog mineralisatie niveau kunt u vaak niet het maximale resultaat / diepte bereiken met uw metaaldetector. De Kruzer detector is ook uitermate geschikt voor hoog gemineraliseerde bodems en rotsachtige gebieden en zal hier beter presteren dan vele andere detectoren.

Hoge reactie- en herstelsnelheid
De Kruzer blinkt uit in haar hoge reactie- en herstelsnelheid. Dit kan van groot belang zijn indien er meerdere objecten vlak naast elkaar liggen en u geen enkel object wenst te missen. Vele metaaldetectors zullen vlak naast elkaar gelegen objecten (binnen enkele centimeters afstand) aangeven als 1 object waardoor u niet door zult hebben dat er meerdere objecten liggen, hierdoor kunt u objecten missen. Met de Kruzer zult u geen enkel object missen, gezien de supersnelle reactie- en hersteltijd.

Vibratie en metaalsoortonderscheiding in auditotonen
De Makro Kruzer beschikt over de mogelijkheid om audiotonen om te zetten in vibratie. In gebieden waar u moeilijk kunt horen en voor doven en slechthorenden is dit ideaal. Om de metaalsoorten (ijzer – goud – zilver etc) nog beter van elkaar te kunnen onderscheiden laat de Kruzer verschillende audiotonen horen voor de verschillende metaalsoorten. Dit is net als de numerieke voorwerp ID die u op uw display kunt aflezen een goed hulpmiddel om objecten te herkennen en / of van elkaar te onderscheiden.

Flashlight verlichting
De Kruzer metaaldetector beschikt over ingebouwde Flashlight verlichting welke u kunt inschakelen tijdens het zoeken in het donker. Dit kan ideaal zijn tijdens het zoeken op donkere locaties en in de avonduren. De ingebouwde Flashlight op de Makro Kruzer is zeer helder. De Kruzer beschikt ook over display verlichting.

Automatische en handmatige grondbalans + groundtracking
Naast de automatische en de handmatige grondbalans beschikt de Kruzer metaaldetector ook over “groundtracking”. Groundtracking houdt in dat de metaaldetector zich automatisch aanpast op het moment dat u een andere grondsoort betreed.  De groundtrack scant de bodem continue en past zichzelf hier steeds op aan. Deze functie stelt uw metaaldetector continue in op de meeste ideale grondbalans. Grountracking is iets anders dan een automatische grondbalans. Dit laatste betekend dat u de detector op een specifiek moment opdracht kunt geven om de grondbalans automatisch uit te voeren.Tijdens het zoekproces past deze zichzelf echter niet continue aan, aan de wijzigende bodemomstandigheden. Indien u gebruik maakt van Groundtrack heeft dit ook een positief effect op uw dieptebereik, welke continue op een hoog niveau zal blijven.

Frequentie schakelaar
De Makro Kruzer beschikt over een frequentie schakelaar waarmee u eenvoudig van frequentie kunt wisselen. Dit kan nodig zijn indien er elektronica of andere metaaldetectoren in uw omgeving zijn die op dezelfde frequentie als uw Kruzer werken en u hier storing van ondervindt. (Ook zeer aan te bevelen voor personen die deelnemen aan zoekwedstrijden / zoekdagen).

Geheugen
De Makro Kruzer beschikt over een geheugen waarin u uw voorkeursinstellingen kunt bewaren. Uw detector zal bij het opstarten automatisch starten in uw voorkeursinstellingen. Uiteraard kunt u ook altijd weer terugkeren naar de fabriekinstellingen.

Stroomverzorging
De Makro Kruzer beschikt over een ingebouwde 3700mAh Li-Po Batterij welke oplaadbaar is via USB. De batterijduur per keer bedraagt ca. 19 uren en uw batterijstand kunt u continue aflezen op het display. U kunt de Kruzer tijdens het zoeken eventueel via een Powerbank (optioneel) opladen.
Ook is er speciaal voor de Kruzer een waterdichte akkupack verkrijgbaar (optioneel) die u eenvoudig op uw Kruzer kunt monteren als extra stroomverzorging.

TECHNISCHE SPECIFICATIES  
Zoekfrequentie 14 Khz
Techniek VLF
Type metaaldetector Digitaal
Bediening Druktoetsen
Aantal zoekstanden 6 zoekstanden,
Zoekspoel KR28 – DD  28 cm x 18 cm waterdicht
Gewicht metaaldetector 1400 gram
Instelbare lengte ja, instelbaar 111 – 135 cm
Bedieningspaneel (elektronica) waterdicht ja
Hoofdtelefoonaansluiting ja
Doelgroep gevorderden, professionals
Type en aantal Batterijen ingebouwde 3700mAh Li-Po Batterij oplaadbaar via USB
Batterijlevensduur 19 uren (optioneel uitbreiding verkrijgbaar)
Batterij indicator afleesbaar ja
Dieptebereik afleesbaar ja in centimeters of inches naar voorkeur
Bodem mineralisatie afleesbaar op het display ja
Grondbalans Automatisch, Handmatig en Tracking
Sensitivity (Gevoeligheidsinstelling) instelbaar van 1 – 99
Pinpointfunctie ja
Discriminatie van ongewenste objecten ja (+ iron audio)
Notch ja + tone break + iron audio
Object identificatie in audiotonen (metaalsoortherkenning) ja
Object identificatie afleesbaar op display (metaalsoortherkenning) ja in nummers 0 – 99
Nummerieke Object identificatie (zeer nauwkeurig)(metaalsoortherkenning) ja
Volumeregeling ja
Display Verlichting ja
LED licht in het donker ja, flash
GPS nee
Vibratie als metaaldetectie signaal ja
Frequentie wisselaar ja
Bedieningssoftware in verschillende talen nee
Dieptebereik kleine voorwerpen ( 1 euro) maximaal 50+ cm
Maximaal dieptebereik grote objecten maximaal 200+ cm
Geschikt voor gebruik aan waterkant ja
Geschikt voor Waden (geheel onderwater) ja
Geschikt voor Duiken beperkt, tot 5 meter onderwater
Geschikt voor gemineraliseerde bodems ja zeer geschikt
Geschikt voor natte zoute bodems (aan zee) ja zeer geschikt
Geschikt voor goldnugget detectie (Africa, Australie) ja zeer geschikt
Overige extra functies Tone Break, Iron Audio en geheugen, Online Firmware software updates

Leveringsomvang:

  • Makro Kruzer metaaldetector
  • KR28 zoekspoel DD 28 x 18 cm inclusief zoekspoelbeschermer
  • 2.4 GHz draadloze hoofdtelefoon
  • USB Kabel
  • Handleiding Nederlands en Engels
  • 2 jaar garantie
  • Nu met gratis Nokta-Pointer pinpointer, Nokta|Makro pet,
    en een originele Nokta|Makro kunststof schep!

Nokta|Makro accessoires

Ek Bilgi

Ek Bilgi

EAN code 78869488
Levertijd Hayır

Yorumlar

Kendi Yorumunuzu Yazın

Yorumunuz: Makro Kruzer metaaldetector

Ürün Etiketleri

Ürün Etiketleri

Etiketleri ayırmak için boşluk kullanınız. Deyim tipindeki etiketler için tekli tırnak (') kullanınız.