Professionele Metaaldetectors

Itens 1 a 10 de um total de 35

por página

Página:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Makro Racer 2 metaaldetector met pinpointer

  De Makro Racer 2, is een uitgebreide versie van de standaard Makro Racer. Met de Racer 2 kunt u nog dieper zoeken en zult u door de toegevoegde Notch, Iron Audio en Tone Break functie in staat zijn meer objecten en minder afval te vinden. De Racer 2 beschikt ook over een iSAT threshold functie (Intelligent Self-Adjusting Threshold) waardoor u zelfs de signalen van de kleine, dieper gelegen objecten nog zult horen + een extra zoekmodus, genaamd Deep, voor nog meer dieptebereik. De Racer 2 beschikt ook over een geheugen zodat u uw detector altijd kunt opstarten in uw voorkeursinstellingen.  De Racer 2 is op dit moment een van de diepstzoekende hobby metaaldetectors in ons assortiment.

  Mais informação

  Preço Normal: 799,95 €

  Preço especial 499,95 €

 • Quest Q40 combo pakket

  De sensatie van dit moment - Quest - Hypermoderne innovatieve metaaldetectors voor het hele gezin! De Q40 is voorzien van de nieuwste technologieën, waaronder de nieuwste microprocessors voor extra snelheid en exclusieve “Quest” software. Zeer vernieuwend is de ingebouwde lithium batterij welke oplaadbaar is via USB. De batterijlevensduur bedraagt maar liefst meer dan 30 uur! Mais informação
  549,00 €

 • Teknetics Gamma metaaldetector

  De Teknetics Gamma is een professionele A-merk metaaldetector en 1 van de voordeligte metaaldetectoren voor gevorderden. Deze detector beschikt over vrijwel alle functies die een metaaldetector hobbyist zich wenst, plus een goed dieptebereik, zelfs in moeilijke bodemomstandigheden zoals gemineraliseerde bodems als zout, en zout-water bodems aan zee. De Gamma beschikt naast een automatische grondbalans ook over een handmatige grondbalans en aflezing van het bodemmineralisatie niveau.

  Mais informação
  555,95 €

 • C.Scope CS4MXi Metaaldetector

  "Motion metaaldetector, zonder complexiteit"

  "Geen computers, geen digitale technologie! De C.Scope CS4MXi is een analoge motion detector voor het hele gezin. De CS4MXi heeft alle basiselementen die een goede metaaldetector moet bezitten. De C.Scope CS4MXi is een zeer eenvoudig te gebruiken metaaldetector, waardoor het een ideaal apparaat voor jong en oud, ervaren en onervaren is.

  De C. Scope CS4MXi met een 17kHz zoekfrequentie detecteert de kleinste voorwerpen en goldnuggets!

  Mais informação
  599,00 €

 • Teknetics Omega metaaldetector

  De Teknetics Omega is een professionele diepzoekende A-merk metaaldetector voor gevorderden. Deze detector beschikt over vrijwel alle functies die een metaaldetector hobbyist zich wenst, plus een zeer goed dieptebereik, zelfs in moeilijke bodemomstandigheden zoals gemineraliseerde bodems als zout, en zout-water bodems aan zee. 

  Mais informação
  599,95 €

 • Teknetics T2 Classic Metaaldetector

  De Teknetics T2 is wereldwijd 1 van de beste metaaldetectors die er bestaan en winnaar van vele metaaldetector prijzen in Europa, Amerika en Afrika.  De T2 is al jaren een van de meestverkochte detectors in Europa, maar ook internationaal wordt de T2 veel gebruikt, door muntenjagers en goudzoekers in de internationale goudvelden en goudmijnen. De goede prijs / kwaliteit verhouding maakt de T2 metaaldetector een absolute bestseller;

  Mais informação

  Preço Normal: 899,95 €

  Preço especial 599,95 €

 • Makro Kruzer metaaldetector

  De Makro Kruzer is een professionele metaaldetector die over 14kHz zoekfrequentie en daarnaast waterdicht is tot 5 meter onderwater! Of u nu een muntenjager of militaria zoeker bent? Of juist goldnuggets wilt opsporen in Africa, de Kruzer kan het allemaal! De Kruzer beschikt over maar liefst 6 verschillende zoekmodi en uitgebreide instellingen voor de professional zoals een ijzermasker, mineralisatie aflezing, tone-break en ISAT. Bent u minder ervaren dan is de Makro Kruzer ook prima geschikt voor u dankzij haar standaardmatige basis instellingen.

  Mais informação
  649,95 €

 • C.Scope CS1220XD Metaaldetector

  "Non motion metaaldetector, zonder complexiteit"

  "Geen computers, geen digitale technologie! De C.Scope CS1220XD is een analoge non motion detector.

  Mais informação
  669,00 €

 • Garrett AT Pro International waterdichte metaaldetector

  Garrett is het A-merk onder de metaaldetectors. De Garrett AT Pro International, is een waterdichte digitale metaaldetector geschikt voor alle bodemomstandigheden en onderwater. Hierdoor ideaal voor gemineraliseerde bodems en andere moeilijke bodemomstandigheden en zelfs voor gebruik in zout water! 

  Mais informação
  699,95 €

 • Nokta Impact multifrequentie metaaldetector

  TOP AANBIEDING: Nu met Nokta Pinpointer!

  Nokta Impact multifrequentie metaaldetector - ongekend dieptemonster! Ontwikkeld door de engineers van de Makro Racer 2 topklasse metaaldetector. De Nokta Impact is een professionele multifrequentie metaaldetector die over drie verschillende zoekfrequenties beschikt (5kHz, 14kHz und 20kHz). Dit maakt de Impact een multi-inzetbare detector geschikt voor vrijwel alle zoekdoelen- en omstandigheden 

  Mais informação

  Preço Normal: 899,95 €

  Preço especial 699,95 €

Itens 1 a 10 de um total de 35

por página

Página:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4