general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

Onderwater zoeken brengt jou zoek avontuur naar een magisch niveau.

Ben jij als schattenzoeker er klaar voor om het zoeken met de metaaldetector te verhogen naar een magisch niveau?  Het fijne van onze metaaldetectors is dat ze allemaal voorzien zijn van een waterdichte spoel. (Let op! dit is tot de besturingskast). Ga je op zoek naar de avonturen en schatten in zeeën, rivieren en meren op meer diepte. Het maakt niet uit wat je specialiteit is, wij hebben de perfecte detector voor jou.  

Wij hebben de juiste uitrusting en accessoires voor jou om op zoek te gaan in de onderwaterwereld. In deze blog vertellen wij je over ons assortiment.

Welke onderwater detectors zijn er?

Lees hier welke detector het beste bij jou en jouw avonturen past. 

Waterdichte metaaldetectors 

Het fijne van onze metaaldetectors is dat ze allemaal voorzien zijn van een waterdichte zoekspoel. (Let op! dit is tot de besturingskast). Echter hebben wij ook volledig waterdichte metaaldetectors in ons assortiment. Deze  zijn ideaal voor iedereen die graag zijn/haar avonturen willen voortzetten van het vaste land naar het water. De metaaldetectors kunnen in het geheel onderwater en zijn waterdicht van 3 tot 5 meter.

Scuba Detectors

Scuba Detectors zijn handdetectors en horen tot de basisuitrusting van elke onderwater zoeker en-/of professionele duiker. Deze hand detector is tot circa 60 meter diepte waterdicht en mocht je als zoeker geen waterdichte pinpointer hebben dan zijn sommige ook geschikt als pinpointer. Ze zijn in vergelijking tot de duik detectors zeer compact mee te nemen in je tas of koffer en leuk geprijsd.

Duikdetectors

Duikdetectors zijn detectors, die speciaal ontworpen zijn voor hobby en professionele duikers. Deze kunnen tot op grote diepte van wel 65 meter en zijn zeer eenvoudig te bedienen. Duikdetectors zijn ideaal voor het zoeken en onderzoeken in diepe zeeën, meren en rivieren. Met de bijbehorende onderwater koptelefoon mis je geen enkel signaal.

Alle waterdichte metaaldetectors op een rij.

 

 • De Garrett AT MAX (waterdicht tot 3 meter) is voorzien van een digitaal scherm en perfect als je naar zowel kleine juwelen als grotere objecten aan het zoeken bent door de 13,6 kHz frequentie. Deze metaaldetector wordt standaard uitgeleverd met een Proformance elliptische DD 8,5x11” zoekspoel. 4x AA batterijen zijn nodig en je krijgt 2 jaar garantie bij het aanschaf van deze detector.

 

 • De Garrett AT PRO international (waterdicht tot 3 meter) is geschikt voor beginnende zoekers en professionele schatzoekers. De detector is voorzien van een digitaal scherm en te gebruiken in alle bodems op het land als ook in het water, dit komt door de 15 kHz frequentie en word uitgerust met een 8,5” x 11” ProFormance DD zoekspoel. De detector is bekend geworden doordat hij bij het progamma “the Diggers” van National Geographic zijn debuut maakte. 4x AA batterijen zijn nodig en je krijgt 2 jaar garantie bij het aanschaffen van deze detector.

 

 • De Garrett AT GOLD (waterdicht tot 3 meter) is gespecialiseerd in het vinden van sieraden en gold nuggets. Dit komt door de 18 kHz frequentie. U kunt de detector gebruiken in zoet en zoutwater gebieden en wordt standaard uitgeleverd met een Proformance elliptische DD 5x8” zoekspoel. 4x AA batterijen zijn nodig en je krijgt 2 jaar garantie bij aanschaf van deze detector.

 

 • De Nokta makro Simplex (waterdicht tot 3 meter) is ideaal voor beginners en ervaren zoekers. Je kan deze metaaldetector gebruiken op het land als ook in het water. Wat de detector speciaal maakt is dat het een vibratie functie heeft voor de slechthorende zoekers onder ons.  Deze metaal detector wordt standaard uitgerust met een DD 11” zoekspoel en gebruikt de 12 kHz frequentie. Ook is de detector oplaadbaar met de meegeleverde USB kabel en je krijgt 2 jaar garantie bij aanschaf.

 

 • De Nokta legend (waterdicht tot 3 meter) is een absolute high end detector en extra uniek door de Multi frequenties 4,10,15, 20 en 40kHz. U krijgt  de 28cm DD zoekspoel erbij. Zo kun je de detector perfect instellen tijdens jou zoekavonturen op iedere ondergrond in het water of op het land. Ook is de detector oplaadbaar met de meegeleverde USB kabel en je krijgt 2 jaar garantie bij aanschaf.

 

 • De Quest Q30+ (waterdicht tot 5 meter) is een licht gewicht metaaldetector die standaard wordt uitgerust met een Turbo DD RaptorX zoekspoel 11" x 9" en gebruikt 14 kHz frequentie. Je kunt jou detector koppelen met de QuestGo app zodat je altijd weet waar je bent gebleven. De detector wordt voorzien van een magnetische oplaadkabel en 2 jaar garantie. 

 

 • De Quest Q60 (waterdicht tot 5 meter) is een licht gewicht metaaldetector die standaard wordt uitgerust met een 13" x 9" Turbo DD BeastX zoekspoel. Je kunt heel simpel kiezen tussen de 5, 14 en 21kHz. Zo kunt je de detector op jou avonturen en wensen aanpassen of je nu in het water bent of op het land zoekt. Je kunt jou detector koppelen met de QuestGo app zodat je altijd weet waar je bent gebleven. De detector wordt voorzien van een magnetische oplaadkabel en 2 jaar garantie.

 

 • De Quest X10 Pro (tot 3 meter waterdicht) is ideaal voor kinderen en-/of volwassen schatzoekers die net zijn begonnen. Deze metaaldetector koop je voor een zeer leuke prijs en zorgt ervoor dat je hem breed kan in zetten, in het water en op het land. De detector is voorzien van een TurboD Blade zoekspoel 9 x 5“ en gebruikt 12kHz. Je kunt de metaaldetector opladen met de bijgeleverde usb kabel. Bij aanschaf krijg je 2 jaar garantie.

Alle duikdetectors en scubadetectors op een rij.

 

 • De Garrett Seahunter Mark II is een metaaldetector waarmee je tot wel 65 meter diep kan duiken en deinst nergens voor terug. Hij blinkt uit door zijn 8” waterdichte mono zoekspoel die gebruik maakt van de Multi frequentietechnologie (22 frequenties). Hij heeft een korte steel en riembevestiging en en is hierdoor erg gebruiksvriendelijk. Deze metaaldetector is ook uitermate geschikt voor crimescene onderwater door o.a. politie. Bij het aanschaffen van deze detector krijg je 2 jaar garantie.

 

 • De Nokta Pulse dive is de perfecte 2-1 dive set voor iedere beginner en-/of proffesionele zoeker. Deze metaaldetector kan tot 60 meter onder water en is een detector en pinpointer in 1. Je kunt de detector opladen met de bijgeleverde USB kabel en je kunt het heel handig meenemen in de bijgeleverde koffer. Met zijn waterdichte zoekspoel gebruikt hij 3kHz frequentie en zoekt perfect in alle omgevingen
  
 • de Quest scubadector Pro is heel fijne en handzame duikdetector dat tot wel 60 meter diep kan. De waterdichte zoekspoel van deze detector gebruikt de 95kHz frequentie en deze is oplaadbaar met de bijgeleverde USB kabel. Door de extra modusknop kunt je hem gemakkelijk omschakelen van het land en naar het water. Deze kunt je niet missen in je duikers uitrusting en helpt je bij al je schat zoek avonturen.

 

 • De XP Deus 2 (tot 20 meter waterdicht) is ontworpen met een waterdichte antenne en is volledig draadloos en doordat de Waterdichte 22 cm DD FMF zoekspoel gebruikt maakt van 49 afzonderlijke frequenties van 4 tot 45 kHz en gelijktijdige multifrequentieprogramma’s loop jij geen enkele schat op het land of in het water meer mis. Je kunt de detector opladen met de bijgeleverde oplaadkabel. Bij aanschaf van deze metaal detector krijg je 2 jaar garantie. 

 

Bekijk hier welke zoekspoel bij jou metaaldetector past

Duiken met de Blu3 Nemo

Voel je als een vis in het water! 

Blu3 Nemo - Duiksysteem met boot

Voel je als een vis in het water met de Blu3 Nemo en duik voortaan zonder zware persluchtfles op je rug! 

Nemo is een duiksysteem dat een duiker tot 3 meter ondersteunt door een oplaadbare batterij die 60 tot 90 minuten meegaat. Of je een startende duiker, proffesionele duiker of je schatten zoeker bent die zijn zoek ervaring naar een hoger niveau wilt brengen dan is de Nemo perfect voor jou! *extra accu's zijn te koop in de webshop.

Het team van WatchdutchMD vond gouden sieraden en diamanten tijdens hun onderwater zoektocht met de Blu3 Nemo. Bekijk hieronder de video. Ben jij nu nieuwsgierig geworden naar hun andere avonturen? Abonneer dan op hun kanaal!

Accessoires & outdoor gear

Wees op alles voorbereid en gekleed met onze accessoires en kledinglijn.

Wist je dat wij ook hele toffe onderwater vondstentassen hebben? 

Zoek vanaf nu nooit meer opnieuw naar je net gevonden schat en bewaar ze goed en veilig in één van onze vondstentassen!

Sebastiaan van de The Dutch Metalhunters metaaldetectie draagt hier de Kapaan land- en onderwater vondstentas / harnas. 

Daarnaast beschikt deze tas over twee grotere vakken met ritssluiting om je waardevolle vondsten meteen van metaalafval te scheiden. Aan de voorkant zit nog een kleine buitenzak met rits voor het bewaren van je allermooiste vondsten of coinpad. Het middelste vak heeft nog een interne karabijnhaak voor het bevestigen van een Kapaan vondstenborstel, portemonee of sleutelbos.

 Bekijk hier onze gehele assortiment  

Alles wat jij zoekt voor het onderwater zoeken, dat hebben wij!


Gebruik bij het waden onze waadscheppen. Hiermee kun je door ondiep water lopen en schep en zeef je tegelijk tijdens je zoektocht gemakkelijk alle sieraden en andere objecten uit het water.

 

Bekijk hieronder de video van Sebastiaan van de The Dutch Metalhunters Metaaldetectie. Hij neemt jou graag mee met zijn strand zoekavonturen samen met zijn waadschep en zijn Kapaan land- en onderwater vondstentas / harnas. Ben jij benieuwd naar zijn zoekavonturen? Abonneer op zijn kanaal en mis nooit meer iets.

 

Bekijk hier al onze scheppen! 

 

Een commentaar schrijven

Uw commentaar wordt pas na beoordeling gepubliceerd.

Datum

11 januari 2023

Auteur

Siobhan

Categorieën

Onderwater

Terug naar het overzicht