Historische Atlas provincie Zeeland

Recensisci per primo questo prodotto

De Grote Historische Provincie Atlassen bevatten per provincie alle topografische kaarten van begin twintigste eeuw. Met een gedetailleerde schaal van 1:25.000 is de atlas niet alleen topografisch gezien erg interessant - alle schuurtjes en slootjes zijn terug te vinden - maar ook van groot belang voor het historisch besef.

Disponibilità: Disponibile

24,90 €

Bel ons nu voor meer informatie over onze producten.

Bij retourneren van aankopen ontvangt u uw geld terug.

 

 

 

Descrizione prodotto

Dettagli

Historische Atlas provincie Zeeland

De Grote Historische Provincie Atlassen bevatten per provincie alle topografische kaarten van begin twintigste eeuw. Met een gedetailleerde schaal van 1:25.000 is de atlas niet alleen topografisch gezien erg interessant - alle schuurtjes en slootjes zijn terug te vinden - maar ook van groot belang voor het historisch besef. Uit de indeling van het landschap is veel af te lezen over het leven in de regio, toen Nederland nog amper een nationale eenheid vormde en de industrialisatie pas net op gang was gekomen. Het hele land telde zo'n vijf miljoen inwoners. Het wegen- en spoorwegnet was zeer beperkt en men verplaatste zich voornamelijk per paard of stoomtram.
Het landschap is nog nooit zo snel veranderd als in de afgelopen honderd jaar. De Historische Provincie Atlassen zijn hier de stille getuigen van. De atlassen zijn bedoeld voor iedereen die interesse heeft in de historie van de eigen woonomgeving.

Voor de zoekers:

U kunt een nieuwe kaart schaal 1:25.000 over de historische kaart leggen, op deze manier kunt u zien hoeveel er vanaf 1900 veranderd is.

Ulteriori informazioni

Ulteriori informazioni

EAN code 100000548476
Levertijd 1-3 werkdagen

Recensioni

Scrivi la tua recensione

La tua recensione: Historische Atlas provincie Zeeland

Tag prodotto

Tag prodotto

Usa gli spazi per tag separati. Usa apostrofi singoli (') per frasi.