Fisher Goldbug DP metaaldetector

Be the first to review this product

De Fisher Goldbug Pro DP metaaldetector werkt op een 19 KHZ zoekfrequentie, dit is een hoge zoekfrequentie perfect voor het zoeken naar goud en zeer fijne objecten. Hierdoor is deze detector sterk aan te bevelen voor goudzoekers. Dankzij een tweede processor is deze metaaldetector ook te gebruiken als allround metaaldetector voor het zoeken naar munten, juwelen en oudheden.

Availability: In stock

€759.00

Bel ons nu voor meer informatie over onze producten.

Bij retourneren van aankopen ontvangt u uw geld terug.

Product Description

Details

De Fisher Goldbug Pro DP metaaldetector werkt op een 19 KHZ zoekfrequentie, dit is een hoge zoekfrequentie perfect voor het zoeken naar goud en zeer fijne objecten. Hierdoor is deze detector sterk aan te bevelen voor goudzoekers. Dankzij een tweede processor is deze metaaldetector ook te gebruiken als allround metaaldetector voor het zoeken naar munten, juwelen en oudheden.

Deze Goldbug Pro Dual processor detector is zeer eenvoudig te bedienen, zonder enige ervaring zult u binnen enkele minuten met het apparaat kunnen werken.
De G2 heeft een groot dieptebereik en kan kleine voorwerpen tot 40 cm nog detecteren en grote objecten tot wel 2 meter. Hiermee is haar dieptebereik grote dan de meeste concurrerende metaaldetectoren.

De Goldbug Pro is ideaal als gouddetector voor de internationale goudmijnen en goudvelden en beschikt ook over speciale functies en menu instellingen voor het zoeken naar goldnuggets en natuur goud.  De Goldbug detector is geschikt voor alle bodemsoorten en omstandigheden, ook voor gemineraliseerde bodems en zoute bodems aan zee.

De Fisher Goldbug beschikt over een zeer ergonomisch design en is zeer lichtgewicht, wat erg belangrijk is als u van plan bent een aantal uren achter elkaar met de machine te willen werken.

De Goldbug gouddetector beschikt naast een automatische grondbalans ook over een handmatige grondbalans en aflezing van het bodemmineralisatie niveau. 

De Fisher Gold metaaldetector beschikt over een numerieke voorwerpidentificatie (1-99). Zodra de metaaldetector een object detecteert verschijnt er een nummer in het midden van het display. Elk nummer staat voor een metaalsoort / objectsoort. (Bijvoorbeeld nr. 76 een euromunt, nummer 20 ijzer) Zo kunt u objecten leren identificeren (herkennen). Daarnaast beschikt de Goldbug over 2x audio toonhoogte voorwerpidentificatie. U hoort dan een lage toon voor ijzer en een hogere toon voor edelmetalen en goud. 

Discriminatie, Gevoeligheid en Threshold (Hum-Level)
U kunt de gevoeligheid (diepte) zelf bijstellen, net als de discriminatie. (mogelijkheid tot het discrimineren van ongewenste objecten zoals spijkers en bierdoppen).
Door middel van de Threshold functie (achtergrondtoon hum-level) zult U zelfs de allerkleinste objecten niet missen.

Waterdichte zoekspoel:
De Fisher Goldbug detector beschikt over een waterdichte zoekspoel en steel, alleen het display is niet waterdicht. U kunt de Goldbug metaaldetector daarom wel gebruiken in ondiep water, zolang het display maar niet nat wordt. Ook tijdens een regenbui dient u uw display te beschermen met een display beschermhoesje.

Reactiesnelheid
Deze metaaldetector blinkt vooral uit in haar dieptebereik en haar snelle reactiesnelheid (herstelsnelheid). Dit laatste is vooral van belang indien er meerdere voorwerpen direct naast elkaar liggen. De meeste metaaldetectors geven u dan slechts 1 signaal. U zult bij de Goldbug merken dat deze u laat horen en zien dat het om meerdere objecten gaat.  Hierdoor zult U geen enkel object missen. 

Dieptebereik
Het dieptebereik van de Fisher Goldbug Pro DP is erg goed. Net als voor alle andere metaaldetectors geldt het principe dat het dieptebereik altijd afhankelijk is van het formaat van het object. Hoe groter een object is, hoe dieper de Fisher Goldbug het object kan detecteren. Daarnaast kunnen andere factoren een rol spelen bij het dieptebereik zoals de bodemsoort en bodemomstandigheden, de materiaalsoort etc. Over het algemeen kunnen we stellen dat de Fisher Goldbug een object ter grootte van een enkele munt op een diepte van 40+ cm cm kan detecteren, en grote objecten tot maximaal 2 meter diepte.

Pinpoint
De Fisher Goldbug heeft als extra een pinpointfunctie. Dit is een hulpmiddel voor het exact lokaliseren van objecten. U kunt hierdoor de plaats van het object beter bepalen en zult minder werk hebben met het opgraven van het object.

Audiotoon Objectidentificatie
De Fisher Goldbug beschikt over 2 verschillende audiotonen. Hierdoor is het object onderscheid nog duidelijker te horen.

De Fisher Goldbug werkt op slechts 1 x 9V batterij en wordt geleverd inclusief 5 jaar garantie !

TECHNISCHE SPECIFICATIES  
Zoekfrequentie 19 Khz
Techniek VLF
Type metaaldetector Digitaal
Bediening Tiptoetsen
Aantal zoekstanden Alle metalen en discriminatie
Zoekspoel 28 cm DD zoekspoel (11 inch)
Gewicht metaaldetector 1300 gram
Instelbare lengte  ja, instelbaar 102 - 138 cm
Bedieningspaneel (elektronica) waterdicht nee
Hoofdtelefoonaansluiting ja
Doelgroep goudzoekers
Type en aantal Batterijen 1 x 9V batterij
Batterijlevensduur ongeveer 25 uren
Batterij indicator afleesbaar ja
Dieptebereik afleesbaar nee
Bodem mineralisatie afleesbaar op het display ja
Grondbalans Automatisch en handmatig
Sensitivity (Gevoeligheidsinstelling) instelbaar
Pinpointfunctie ja
Discriminatie van ongewenste objecten ja
Notch nee
Object identificatie in audiotonen (metaalsoortherkenning) ja in 2 tonen, ijzer en edelmetalen
Object identificatie afleesbaar op display (metaalsoortherkenning) ja, nummeriek
Nummerieke Object identificatie (zeer nauwkeurig)(metaalsoortherkenning)      ja (van 0 t/m 99)
Volumeregeling nee
Display Verlichting nee
LED licht in het donker nee
GPS nee
Vibratie als metaaldetectie signaal nee
Frequentie wisselaar nee
Bedieningssoftware in verschillende talen nee
Dieptebereik kleine voorwerpen ( 1 euro) maximaal 40+ cm
Maximaal dieptebereik grote objecten maximaal 200 cm
Geschikt voor gebruik aan waterkant  beperkt, zoekspoel is waterdicht, elektronica niet
Geschikt voor Waden (geheel onderwater) nee
Geschikt voor Duiken nee
Geschikt voor gemineraliseerde bodems ja
Geschikt voor natte zoute bodems (aan zee) ja
Geschikt voor goldnugget detectie (Africa, Australie) ja
Overige extra functies

 

 

LEVERINGSOMVANG
Metaaldetector inclusief 11 inch (28 cm) zoekspoel
Hoofdtelefoon
1 x 9V batterij
Nederlandse en Engelse handleiding
5 jaar garantie

VIDEOS

Additional Information

Additional Information

EAN code 0333830021120
Delivery time N/A

Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Fisher Goldbug DP metaaldetector

Product Tags

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

You may also be interested in the following product(s)