Fisher F19 Camo metaaldetector

Be the first to review this product

De Fisher F19 is een professionele A-merk metaaldetector die werkt op een 19 KHZ zoekfrequentie, dit is een hoge zoekfrequentie perfect voor het zoeken naar goud en zeer fijne objecten. Het is de meer uitgebreide versie van de Fisher Goldbug DP detector. Zo beschikt de F19 in tegenstelling tot de Goldbug over achtergrondverlichting, instelbare ijzer audio, V-break toon discriminatie, diepte-aflezing en een notch functiie. De ideale professionele metaaldetector voor het zoeken naar munten, oudheden en juwelen !

Availability: In stock

€859.00

Bel ons nu voor meer informatie over onze producten.

Bij retourneren van aankopen ontvangt u uw geld terug.

Product Description

Details

De Fisher F19 is een professionele A-merk metaaldetector die werkt op een 19 KHZ zoekfrequentie, dit is een hoge zoekfrequentie perfect voor het zoeken naar goud en zeer fijne objecten. Het is de meer uitgebreide versie van de Fisher Goldbug DP detector. Zo beschikt de F19 in tegenstelling tot de Goldbug over achtergrondverlichting, instelbare ijzer audio, V-break toon discriminatie, diepte-aflezing en een notch functiie. De ideale professionele metaaldetector voor het zoeken naar munten, oudheden en juwelen !

Deze Fisher F19 metaaldetector is zeer eenvoudig te bedienen, zonder enige ervaring zult u binnen enkele minuten met het apparaat kunnen werken.
De F19 detector heeft een groot dieptebereik en kan kleine voorwerpen tot 40 cm nog detecteren en grote objecten tot wel 2 meter. Hiermee is haar dieptebereik grote dan de meeste concurrerende metaaldetectoren.

De Fisher F19 is geschikt voor alle bodemsoorten en omstandigheden, ook voor gemineraliseerde bodems en zoute bodems aan zee. 
De Fisher F19 beschikt over een zeer ergonomisch design en is zeer lichtgewicht, wat erg belangrijk is als u van plan bent een aantal uren achter elkaar met de machine te willen werken.

De Fisher F19 gouddetector beschikt naast een automatische grondbalans ook over een handmatige grondbalans en aflezing van het bodemmineralisatie niveau. 

De Fisher F19 metaaldetector beschikt over een numerieke voorwerpidentificatie (1-99). Zodra de metaaldetector een object detecteert verschijnt er een nummer in het midden van het display. Elk nummer staat voor een metaalsoort / objectsoort. (Bijvoorbeeld nr. 76 een euromunt, nummer 20 ijzer) Zo kunt u objecten leren identificeren (herkennen). Daarnaast beschikt de F19 over audio toonhoogte voorwerpidentificatie. U hoort dan een lage toon voor ijzer en een hogere toon voor edelmetalen en goud. 

Discriminatie, Gevoeligheid en Threshold (Hum-Level)
U kunt de gevoeligheid (diepte) zelf bijstellen, net als de discriminatie. (mogelijkheid tot het discrimineren van ongewenste objecten zoals spijkers en bierdoppen). De F19 biedt uitgebreide discriminatiemogelijkheden met behulp van de instelbare ijzer audio functie en de V-break toon discriminatie. Door middel van de Threshold functie (achtergrondtoon hum-level) zult U zelfs de allerkleinste objecten niet missen. Ook een Notch functie ontbreekt niet voor nog betere metaalsoort selectie- 

Waterdichte zoekspoel:
De Fisher F19 detector beschikt over een waterdichte zoekspoel en steel, alleen het display is niet waterdicht. U kunt de F19 metaaldetector daarom wel gebruiken in ondiep water, zolang het display maar niet nat wordt. Ook tijdens een regenbui dient u uw display te beschermen met een display beschermhoesje.

Reactiesnelheid
Deze metaaldetector blinkt vooral uit in haar dieptebereik en haar snelle reactiesnelheid (herstelsnelheid). Dit laatste is vooral van belang indien er meerdere voorwerpen direct naast elkaar liggen. De meeste metaaldetectors geven u dan slechts 1 signaal. U zult bij de F19 merken dat deze u laat horen en zien dat het om meerdere objecten gaat.  Hierdoor zult U geen enkel object missen. 

Dieptebereik
Het dieptebereik van de Fisher F19 is erg goed. Net als voor alle andere metaaldetectors geldt het principe dat het dieptebereik altijd afhankelijk is van het formaat van het object. Hoe groter een object is, hoe dieper de F19 metaaldetector het object kan detecteren. Daarnaast kunnen andere factoren een rol spelen bij het dieptebereik zoals de bodemsoort en bodemomstandigheden, de materiaalsoort etc. Over het algemeen kunnen we stellen dat de Fisher F19 een object ter grootte van een enkele munt op een diepte van 40+ cm cm kan detecteren, en grote objecten tot maximaal 2 meter diepte.

Pinpoint
De Fisher F19 heeft als extra een pinpointfunctie. Dit is een hulpmiddel voor het exact lokaliseren van objecten. U kunt hierdoor de plaats van het object beter bepalen en zult minder werk hebben met het opgraven van het object. Tijdens het pinpointen kunt u de diepte van het object in inches eenvoudig aflezen op uw display.

Audiotoon Objectidentificatie
De Fisher F19 beschikt over verschillende audiotonen. Hierdoor is het object onderscheid nog duidelijker te horen.

De Fisher F19 werkt op slechts 1 x 9V batterij en wordt geleverd inclusief 5 jaar garantie !

TECHNISCHE SPECIFICATIES  
Zoekfrequentie 19 Khz
Techniek VLF
Type metaaldetector Digitaal
Bediening Tiptoetsen
Aantal zoekstanden Alle metalen en discriminatie
Zoekspoel  25 x 16 cm DD zoekspoel
Gewicht metaaldetector 1100 gram
Instelbare lengte  ja, instelbaar 102 - 138 cm
Bedieningspaneel (elektronica) waterdicht nee
Hoofdtelefoonaansluiting ja
Doelgroep gevorderden
Type en aantal Batterijen 1 x 9V batterij
Batterijlevensduur ongeveer 25 uren
Batterij indicator afleesbaar ja
Dieptebereik afleesbaar ja in inches 
Bodem mineralisatie afleesbaar op het display ja
Grondbalans Automatisch en handmatig
Sensitivity (Gevoeligheidsinstelling) instelbaar
Pinpointfunctie ja
Discriminatie van ongewenste objecten ja
Notch ja
Object identificatie in audiotonen (metaalsoortherkenning) ja 
Object identificatie afleesbaar op display (metaalsoortherkenning) ja, nummeriek
Nummerieke Object identificatie (zeer nauwkeurig)(metaalsoortherkenning)      ja (van 0 t/m 99)
Volumeregeling ja
Display Verlichting ja
LED licht in het donker nee
GPS nee
Vibratie als metaaldetectie signaal nee
Frequentie wisselaar nee
Bedieningssoftware in verschillende talen nee
Dieptebereik kleine voorwerpen ( 1 euro) maximaal 40+ cm
Maximaal dieptebereik grote objecten maximaal 200 cm
Geschikt voor gebruik aan waterkant  beperkt, zoekspoel is waterdicht, elektronica niet
Geschikt voor Waden (geheel onderwater) nee
Geschikt voor Duiken nee
Geschikt voor gemineraliseerde bodems ja
Geschikt voor natte zoute bodems (aan zee) ja
Geschikt voor goldnugget detectie (Africa, Australie) ja
Overige extra functies

 

 

LEVERINGSOMVANG
Metaaldetector inclusief 25 x 16 cm zoekspoel
Hoofdtelefoon
1 x 9V batterij
Nederlandse en Engelse handleiding
5 jaar garantie

VIDEOS

Additional Information

Additional Information

EAN code 089723999785
Delivery time N/A

Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Fisher F19 Camo metaaldetector

Product Tags

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

You may also be interested in the following product(s)