Fisher metal detectors

6 Item(s)

per page

 • Fisher F11 metaaldetector

  De Fisher F11 is een moderne digitale A-merk metaaldetector van zeer hoogwaardige kwaliteit met een perfecte prijs- kwaliteitsverhouding. Een goede startersmetaaldetector voorzien van een pinpointfunctie, notch discriminatie en metaalsoort herkenning. Door de eenvoudige bediening en het lichte gewicht de ideale metaaldetector voor het hele gezin !

  Learn More
  €239.00

 • Fisher F22 metaaldetector

  De Fisher F22 is een weerbestendige moderne A-merk metaaldetector met een perfecte prijs- kwaliteitsverhouding. Een goede startersmetaaldetector voorzien van voorwerpidentificatie in nummers, voor een nauwkeurige objectherkenning. Ook een pinpointfunctie, notch discriminatie en een diepteweergave ontbreken niet. Dankzij het weerbestendige design, kunt U ook tijdens een regenbui gewoon doorzoeken. U bent geen regendisplay hoesjes meer nodig ! Door de eenvoudige bediening en het lichte gewicht de ideale metaaldetector voor het hele gezin !

  Learn More
  €319.00

 • Fisher F44 metaaldetector

  De Fisher F44 is de grote broer van de Fisher F11 en F22 metaaldetector. Een weerbestendige en moderne A-merk metaaldetector die ook geschikt is voor moeilijke bodemomstandigheden en mineraalbodems. De F44 biedt in vergelijking tot de F11 en F22 meer uitgebreide functies en mogelijkheden en een beter dieptebereik. Zo beschikt de F44 over een handmatige grondbalans, aflezing van het mineralisatieniveau, display verlichting en een grotere zoekspoel voor extra diepte. Ook een pinpointfunctie, notch discriminatie en een diepteweergave ontbreken niet. De F44 beschikt net als de F22 over een numerieke voorwerpidentificatie voor objectherkenning en een weerbestendig design. Een regenbui is dan ook geen probleem voor deze goede middenklasser !

  Learn More
  €469.00

 • Fisher Gemini 3 diepzoeker metaaldetector

  Deze "two box" metaaldetector is ontworpen om grote objecten tot op grote diepte te detecteren. De Fsher Gemini 3 is al jaren 1 van de beste diepzoekers uit ons assortiment. Grote objecten kunt u tot wel 7 meter diepte vinden. Hierdoor is de Gemini ideaal voor militaria zoekers en schatzoekers. Maar ook in de bouw- en industrie wordt bij het opsporen van grote metalen veel gebruik gemaakt van deze Fisher Gemini detector.

  Learn More
  €999.00

 • Fisher Pro Arc Archeologie metaaldetector

  De Fisher Pro-Arc metaaldetector is een krachtige en veelzijdige metaaldetector speciaal ontwikkeld voor archeologische instanties en/of inzetbaar bij professioneel bodemonderzoek. Deze metaaldetector behoort tot de professionele lijn van Fisher metaaldetectors. De Pro-Arc is voorzien van een groot verlicht LCD display, diepte aflezing en een geheugen die uw instellingen onthoud. Ongewenste interferenties worden weggefilterd, waardoor u geen hinder zult ondervinden van storingseffecten van buitenaf. Het mineralisatie niveau van de bodem kunt u uitlezen.

  Learn More

  Regular Price: €1,975.00

  Special Price €999.00

 • Fisher CZ21 onderwater metaaldetector

  De Fisher CZ21 is een echte onderwater metaaldetector. Gemakkelijk in gebruik, stevige constructie en een goede prijs / kwaliteit verhouding. De Fisher CZ onderwater detector is geschikt voor waden en duiken tot een diepte van 75 meter. U kunt de Fisher CZ21 ook op het land gebruiken. De metaaldetector kiest automatisch de instelling voor zout water, zoet water of land. De gepatenteerde kwartskristal gestuurde elektronica voorziet in een levensduur van de batterijen van circa 80 uur. Voor het gebruiksgemak is een heupmontage voorzien. Deze duik detector beschikt zelfs over een discriminatie functie om ongewenste ijzer objecten uit te sluiten van het zoekproces.

  Learn More
  €1,399.00

6 Item(s)

per page

Fisher Metal Detectors is the World’s oldest metal detector manufacturer. Founded by Dr. Gerhard Fisher in 1931, they produce some of the most dependable products in the market today. Fisher refined their technology over the years by creating award winning metal detectors such as the Fisher F75. If you ask the Pro’s, their detectors are proven to outperform their higher end counterparts on the field. Fisher continues to excel from entry level to experienced metal detectorists by identifying what matters most to their customers. By focusing their research in engineering advanced circuitry to designing comfortable ergonomics, Fisher products will make you want to swing all day. Buy a Fisher today, and start hunting treasure!