Magnetar The Beast vismagneet

Be the first to review this product

The Beast vismagneet is de grote opvolger van de welbekende Terror magneet. De Beast magneet heeft een extra grote diameter en is nog dikker dan de Terror magneet. The Beast vismagneet is niet sterk, maar BEESTACHTIG STERK

Availability: In stock

Regular Price: €189.95

Special Price €159.95

Bel ons nu voor meer informatie over onze producten.

Bij retourneren van aankopen ontvangt u uw geld terug.

Product Description

Details

The Beast vismagneet

The Beast vismagneet is de grote opvolger van de welbekende Terror magneet. De Beast magneet heeft een extra grote diameter en is nog dikker dan de Terror magneet. The Beast vismagneet is niet sterk, maar BEESTACHTIG STERK met een behoorlijke afstands trekkracht, om bang van te worden! Dit brengt de nodige gevaren met zich mee. Ga met deze magneet dus extreem voorzichtig om en houd hem uit de buurt van kinderen.

The Beast magneet is een allround magneet, dat wil zeggen dat objecten aan alle kanten blijven plakken. U moet met deze magneet voorzichtiger omgaan dan met onze pot magneten. Dit komt omdat de magneet zoals gezegd geen behuizing heeft.  

BESTEL DE BESCHERMHOES OM DE MAGNEET TEGEN SCHADE TE BESCHERMEN

The Beast magneet is ideaal voor op de prikstok. Te bevestigen met een M8 bout.

Specificaties Magneet

 • Allround aantrekkingskracht
 • Verrijkende aantrekkingskracht
 • 6x meer verrijkende aantrekkingskracht (allround 300 kg)
 • Perfect werpgewicht
 • Past op onze prikstok
 • Direct magneetoppervlak
 • Beestachtig sterk!
 • M8 aansluiting
 • Geen behuizing, dus wees voorzichtig
 • De beschermhoes is optioneel verkrijgbaar
 • Afmetingen: Extra groot 80 x 50mm!!
 • Niet geschikt voor kinderen, dus ook uit de buurt houden van kinderen 18+

Let op, touw niet inbegrepen! Touw kunt u tevens bijbestellen in onze webshop!

Onze magneten bevatten ter bescherming tegen corrosie een dunne Coating laag (Nikkel-koper-Nikkel). Deze laag is zo dun aangezien er zo geen trekkracht verloren gaat. De coating kan door botsingen of grote druk afschilferen of kleine scheurtjes krijgen. Dit is geen gebrek aan de kwaliteit, maar wel een producteigenschap van magneten. Magneten zullen door het loslaten van de coating geen houdkracht verliezen. De Neodymium magneten zijn zeer sterk magnetisch en daarnaast ook erg bros. Magneten met behuizingen worden beschermd tegen stoot of valschade. Wij raden aan om de Terror beschermhoes te kopen. Mocht het zijn dat u toch zonder beschermhoes gaat magneetvissen, ga dan voorzichtig om met de magneet. Laat de magneet bv. niet op de bestrating vallen, want hierdoor kan breukschade optreden!

Mocht er breukschade optreden bij het gebruik zonder behuizing, dan valt dit helaas niet onder de garantie!

Hoge kwaliteit
De magneet is gemaakt van het beste neodymium. Daarom behoudt onze Magnetar magneet zijn trekkracht en is de magneet van hoge kwaliteit. Deze magneten zijn door Magnetar ontworpen en zo gemaakt dat jij de meeste bodemschatten omhoog kan halen met de beste kwaliteit neodymium. Alle magneten van Magnetar worden individueel getest op de trekkracht.

Let op
Neodymium magneten zijn zeer krachtig en kunnen met een hoge snelheid tegen ijzeren voorwerpen aanschieten als ze hierbij in de buurt komen. Hier wil je absoluut niet je vingers tussen krijgen. Bij de sterkere magneten in ons assortiment is het zelfs mogelijk dat het je vingers kan verbrijzelen,breken of blaren kan veroorzaken mochten je vingers er tussen komen. Ga dus altijd voorzichtig om met de magneten, het gebruik is op eigen risico.

Video:

Additional Information

Additional Information

EAN code 8756970780
Delivery time 1-3 werkdagen

Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Magnetar The Beast vismagneet

Product Tags

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.