Magnetar Classic 250kg vismagneet

Be the first to review this product

De Magnetar Classic 250kg is een neodymiummagneet met een maximale trekkracht van 250kg. Jij zult merken dat de trekkracht een stuk krachtiger is dan onze 150kg magneet, en dat u met deze magneet meer binnen kunt halen.

Availability: In stock

€54.95

Bel ons nu voor meer informatie over onze producten.

Bij retourneren van aankopen ontvangt u uw geld terug.

 

 

 

Product Description

Details

De Magnetar Classic 250kg vismagneet

De Classic 250kg is een neodymiummagneet met een maximale trekkracht van 250kg. Jij zult merken dat de trekkracht een stuk krachtiger is dan onze 150kg magneet, en dat u met deze magneet meer binnen kunt halen.

Deze magneet is geschikt voor de serieuze, beginnend magneetvisser, en heeft een fijn werpgewicht. Dit is de ideale magneet voor het hele gezin: niet te sterk en niet te slap. De vondsten die deze magneet tegenkomt zal hij oppakken van de bodem. De onderkant van de magneet is volledig magnetisch, en er zit een metalen omhulsel omheen. Dit zodat de magneet tegen een stoot kan.

Deze magneet behaald een trekkracht van 250kg onder ideale omstandigheden. Ideale omstandigheden zijn: vlak metaal van 2cm dik, geen roest, geen troep tussen de magneet en het metaal. Wanneer de omstandigheden hieraan voldoen kan er loodrecht 250kg omhoog getrokken worden.

Naast o.a. muntjes, sleutels, geldkistjes, kunnen ook zwaardere voorwerpen omhoog gevist worden met deze vismagneet. Denk hierbij aan kanonskogels, zwaarden, kluizen en militaria voorwerpen.

Leveringsomvang:

  • De Classic 250kg vismagneet van Magnetar 7,5cm breed, en 2cm dik
  • Luxe opberg karton met isolatie
  • M8 oogbout
  • Gebruiksaanwijzing in verschillende talen
  • Let op, touw niet inbegrepen!

    Touw kunt u tevens bijbestellen in onze webshop! 

Additional Information

Additional Information

EAN code 048946156
Delivery time 1 werkdag

Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Magnetar Classic 250kg vismagneet

Product Tags

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.