White's MXSport metaaldetector

Bewerten Sie als erster dieses Produkt

De White's MX Sport metaaldetector is waterdicht tot 3 meter onderwater en hierdoor geschikt voor gebruik op het land en onderwater. Met zijn snelle processor en hoge snelheid, zal deze professionele detector geen enkel object missen. De Whites MXSport is net als de Garrett AT Pro een digitale metaaldetector die ook geschikt is voor onderwater gebruik.  De specificaties beloven een metaaldetector met uitgebreide instelmogelijkheden, zoals verschillende toonprofielen, zoekmodussen, variabele grondbalans met Salt-Track, IJzer-audio en variable response-snelheid (SAT-control). Het sportieve en moderne design maakt het helemaal af !

Verfügbarkeit: Auf Lager

Regular Price: 899,00 €

Sonderpreis 799,00 €

Bel ons nu voor meer informatie over onze producten.

Bij retourneren van aankopen ontvangt u uw geld terug.

 

 

 

Beschreibung

Details

De White’s MX Sport metaaldetector is waterdicht tot 3 meter onderwater en hierdoor geschikt voor gebruik op het land en onderwater. Met zijn snelle processor en hoge snelheid, zal deze professionele detector geen enkel object missen. De Whites MXSport is net als de Garrett AT Pro een digitale metaaldetector die ook geschikt is voor onderwater gebruik.  De specificaties beloven een metaaldetector met uitgebreide instelmogelijkheden, zoals verschillende toonprofielen, zoekmodussen, variabele grondbalans met Salt-Track, IJzer-audio en variable response-snelheid (SAT-control). Het sportieve en moderne design maakt het helemaal af !


Deze waterdichte metalen metaaldetector voor algemeen gebruik kan het allemaal! Strandjacht, relikwieën, munten en sieraden, en zelfs prospectie. Met zijn roots in de MX-reeks bouwt MX Sport voort op de legendarische MXT, met nieuwe functies en de nieuwste technologie.

Overblijfseljagers hebben de MXT gekozen vanwege zijn betrouwbaarheid, robuustheid en bewezen prestaties. De MX Sport breidt die erfenis uit met verbeterde prestaties, meer opties en uitgebreide functies. Selecteerbare toon-ID, audiomodulatie en afkeuringsvolume helpen hardcore jagers om sneller het verschil tussen goede en slechte doelen te bepalen. Kies tussen automatische of handmatige grondbalans, salt-tracking en bel in uw SAT om te werken met ruwe mineralen. Met spoelopties voor elke situatie vindt deze detector schat overal waar u maar kunt.

Leveringsomvang

  • Whites MX Sport Komplett-Set inkl. mit 3.-tlg. Gestänge
  • Hoofdtelefoon
  • Beschermkap
  • kabeladapter: waterdichte aansluiting >> 6,35mm hoofdtelefoonaansluiting (60cm)
  • Nederlandse en Engelse Handleiding
  • 8 x AA Batterie

 

 

Zusatzinformation

Zusatzinformation

EAN code 0758686403478
Lieferzeit 1 werkdag

Bewertungen

Eigene Bewertung schreiben

Über: White's MXSport metaaldetector

Schlagworte

Schlagworte

Benutzen Sie Leerzeichen um Schlagworte zu trennen. Benutzen Sie (') für Phrasen.

Sie können auch in den folgenden Produkten interessiert sein