Lorenz Z1 DeepMax Pulsinductie metaaldetector

Bewerten Sie als erster dieses Produkt

De Lorenz Deepmax Z1 maakt het mogelijk verschillende zoekspoelen aan te sluiten op de elektronica, wat altijd zorgt voor optimale zoekprestaties. Tijdens de ontwikkeling werd bijzondere aandacht besteed aan een eenvoudige bediening met de hoogst mogelijke gevoeligheid en lage storingsgevoeligheid. Opzettelijk werden veel onnodige instelmogelijkheden vermeden en werd een fabrieksgeoptimaliseerde en geteste kalibratie uitgevoerd.

Verfügbarkeit: Auf Lager

5.399,00 €

Bel ons nu voor meer informatie over onze producten.

Bij retourneren van aankopen ontvangt u uw geld terug.

 

 

 

Beschreibung

Details

De Lorenz Deepmax Z1 is het resultaat van vele jaren onderzoek en ontwikkeling. Dit model is een puls GBS metaaldetector met twee volautomatische metaaldiscriminaties en verschillende bodemfilters. De Z1 is ontworpen met een hoge stabiliteit en gevoeligheid, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde circuittechnologie om storende wisselvelden en complexe pulsvermogenselektronica te onderdrukken.

Door de vele nieuw ontwikkelde functies worden bijzonder hoge zoekdieptes bereikt. Met deze metaaldetector bent u in staat om op betrouwbare wijze bijzonder diepe metalen voorwerpen te meten, zelfs in zoutwater of bodems met een hoog mineraalgehalte. Daarnaast kunnen ook kleine klompjes, munten en kleinere voorwerpen met een hoge gevoeligheid worden gevonden met behulp van een kleinere zoekspoel.

Een uitstekende gevoeligheid voor edelmetalen, bijv. goud, zilver, koper en vele andere legeringen.

De Lorenz Deepmax Z1 maakt het mogelijk verschillende zoekspoelen aan te sluiten op de elektronica, wat altijd zorgt voor optimale zoekprestaties. Tijdens de ontwikkeling werd bijzondere aandacht besteed aan een eenvoudige bediening met de hoogst mogelijke gevoeligheid en lage storingsgevoeligheid. Opzettelijk werden veel onnodige instelmogelijkheden vermeden en werd een fabrieksgeoptimaliseerde en geteste kalibratie uitgevoerd. Tijdens het zoeken hoeft dus vaak maar één knop te worden bediend, waardoor onbedoelde bedieningsfouten grotendeels worden uitgesloten. Bovendien stelt de fabrikant gratis een update van de firmware ter beschikking op de website, die eenvoudig via een USB-datakabel naar de Z1 kan worden overgebracht.

35 cm DD zoekspoel
Een exacte lokalisatie van kleine metalen onderdelen, zoals munten, is zeer eenvoudig met deze 35cm zoekspoel. Deze spoel is nodig voor de ferro/niet-ferro detectiefunctie.

1 x 1 m zoekspoel
Zoekframe voor snelle lokalisatie van middelgrote of grote metalen objecten. Twee personen kunnen de meegeleverde draagriemen gebruiken om het zoekframe over het te doorzoeken gebied te leiden en de spoelkabel wordt beschermd door de PVC-buizen. Het vierkante zoekframe is snel klaar voor gebruik en kan eenvoudig worden gedemonteerd en getransporteerd. Kleine spijkertjes, losse muntjes en bodem mineralisatie worden automatisch genegeerd.

Batterij / Lader
De LORENZ DEEPMAX Z1 is uitgerust met een externe oplaadbare batterij die 5 tot 10 uur stroom levert, afhankelijk van de omgevingstemperatuur en de gebruikte zoekspoel. Een ontladen accu moet zo snel mogelijk worden opgeladen. Gebruik hiervoor de meegeleverde snellader, die op de 3-pins aansluiting van de batterij moet worden aangesloten. Het laadproces wordt bewaakt door de controledisplay op de lader.

Leveringsomvang:

 • Transportkoffer met schuimrubber
 • Elektronische eenheid LORENZ DEEPMAX Z1
 • 35cm DD zoekspoel
 • Steel voor 35cm DD zoekspoel
 • 1m x1m zoekframe met draagriemen
 • Draagtas voor 1m zoekframe
 • Schouder heupgordelconstructie met vervangbare batterijeenheid
 • Lader (90-264V AC)
 • Adapter voor Euro AC-voeding
 • Koptelefoon met vierpins stekker
 • USB-data-overdrachtkabel
 • Gebruiksaanwijzing

 

Zusatzinformation

Zusatzinformation

EAN code 1000004488423
Lieferzeit 1-3 werkdagen

Bewertungen

Eigene Bewertung schreiben

Über: Lorenz Z1 DeepMax Pulsinductie metaaldetector

Schlagworte

Schlagworte

Benutzen Sie Leerzeichen um Schlagworte zu trennen. Benutzen Sie (') für Phrasen.