general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

Quest Scuba Tector Pro

€ 269,00*

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Compleet waterdicht tot 60m onderwater

Zeer compact, past in elke koffer

Eenvoudige bediening

Productnummer: 27010900

Omschrijving

Quest Scuba Tector Pro
De Quest Scuba Tector Pro is de perfecte waterdichte handdetector welke u zeer compact mee kunt nemen op vakantie. U kunt met de Scuba Tector Pro duiken tot een diepte van 60m onderwater en d.m.v. de meegeleverde adapter kunt u eenvoudig een steel bevestigen waardoor het zoeken op het strand en op het land ook mogelijk is!

Multi-inzetbaar
Zoek met de Scuba Tector in de moeilijkste omstandigheden in zout en zoet water, modder, zand en sterk gemineraliseerde bodems - en overal waar u met de grote spoel niet kunt komen. De Quest Scuba Tector is drukbestendig tot 60 meter en volledig waterdicht! Met zijn zoekfrequentie van 95 kHz is de Scuba zeer gevoelig voor de kleinste juwelen. Het is de perfecte handdetector om mee te gaan snorkelen en de professionele duikers kunnen de Scuba Tector Pro meenemen in de diepte, tot wel 60m onderwater!

Compact en veelzijdig design
De Quest Scuba Tector Pro kunt u eenvoudig inklappen en daarom is er altijd wel een plekje vrij in uw koffer om hem mee te nemen op vakantie. Met de Scuba Tector Pro kunnen u en uw kinderen veel plezier beleven op het strand en in het water. D.m.v. de meegeleverde steeladapter kunt u gemakkelijk een willekeurige 21 - 23 mm steel bevestigen waarbij u de lengte zelf kunt bepalen. Met een totale lengte van 43cm (ingeklapt 25cm) en een gewicht van 490g past de Scuba in elke tas of koffer en kan zodoende meegenomen worden op elk avontuur, waar u ook gaat of staat! 

Verschillende detectiesignalen
U Kunt aan de vibratie voelen, aan het verlichte display zien en d.m.v. een pulserende audiotoon zelfs horen of er een object verborgen ligt. U kunt daarnaast de gevoeligheid/ zoekdiepte instellen op 4 niveaus, het huidige niveau is eenvoudig afleesbaar op het display (low/middle/high/boost).

Duikersmodus
Mocht u willen duiken tot meerdere meters diepte, dan kunt u de Quest Scuba Tector instellen op de duikmodus. Deze modi zorgt ervoor dat door de druk onderwater de 2 drukknoppen niet worden ingedrukt. Uw kunt de Scuba onderwater activeren door hem een paar keer op en neer te bewegen. In tegenstelling tot de Scuba Tector heeft de Scuba Tector Pro een extra modeknop om hem van land op duik modus te zetten en weer terug. (Veel mensen die de Scuba uitpakken en hem heen en weer bewegen horen gerammel en denken dan dat er iets los zit van de elektronica. Dit heeft te maken met het automatisch activeren van de Scuba onderwater en is dus niet kapot.) Ook heeft de Scuba Tector Pro een extra reset knop, waarmee u gemakkelijk terug kunt gaan naar de fabrieksinstelling.

Ingebouwde lithium accu
De Quest Scuba Tector Pro heeft een ingebouwde 1000mAh lithium batterij en is eenvoudig op te laden met een USB-kabel. 

Specificaties

Toepassingsgebieden: Land , Ondiep water , Onderwater , Duiken , Zoetwaterstrand , Zoutwater strand
Type metaaldetector: Digitaal , Non-Motion
Techniek: Pulsinductie
Zoekfrequentie: 95 kHz
Zoekspoel: Waterdichte 25 x 9 cm zoekspoel met 180° verstelbaar dubbel scharnierontwerp
Gewicht: 490 g
Steel: Totale lengte 43 cm, handvat en zoekspoel kunnen worden opgevouwen. Langere steel is optioneel verkrijgbaar.
Waterdicht: Zoekspoel waterdicht, Besturingskast spatwaterdicht, Zoekspoel waterdicht, Waterdicht tot 1 m, Waterdicht tot 2 m, Waterdicht tot 3 m, Waterdicht tot 5 m, Waterdicht tot 6 m, Waterdicht tot 60 m
Hoofdtelefoonaansluiting: Nee
Type en aantal batterijen: 1000 mAh Li-Po accu
Levensduur batterij: Ca. 14 uur
Maximaal dieptebereik kleine objecten (Euromunt): Ca. 10 cm
Maximaal dieptebereik grote objecten: Ca. 50 cm
Aantal zoekmodi: 2 zoekmodi: land en duiken
Bediening: 2 drukknoppen
Ingebouwde draadloze module: Nee
Doelgroep: Kinderen 4 tot 8 jaar, Kinderen 8 tot 12 jaar, Beginners, Duikers
Batterijstatus afleesbaar: Ja
Dieptebereik afleesbaar: Ja
Bodemmineralisatie afleesbaar: Nee
Grondbalans: Automatische grondbalans
Sensitivity (Gevoeligheidsinstelling): 4 gevoeligheidsniveaus
Discriminatie van ongewenste objecten: Nee
Notchfilter: Nee
Notch volume: Nee
Object identificatie in audiotonen: Nee
Object identificatie afleesbaar op display: Nee
Nummerieke Object identificatie: Nee
Herstelsnelheid (reactievermogen): Snel
Volumeregeling: Geluid, vibratie of geluid + vibratie tegelijkertijd
Druktoetsverlichting: Nee
Zoekspoelverlichting: Nee
Vibratie als signaal: Ja
Online software-update: Nee
Frequentie wisselaar: Nee
Threshold (achtergrondtoon): Nee
Audio en vibratie gelijktijdig: Ja

Leveringsomvang

  • Quest Scuba Tector Pro
  • Beschermschotel
  • Antiverlies spiraalkabel met bevestigingsschroef
  • Anti verlies polsband
  • Steeladapter
  • USB Oplaadkabel
  • Vondstentas voor onderwater
  • 1 "Quest metaldetectors" sticker, en 1 "Treasuresports" sticker
  • Handleiding
  • 2 jaar garantie

Videos

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Andere klanten kochten ook:

Nemo Blu3 duikcompressor met boot
Variant : Eén accu
Wilt u onder water op schattenjacht? Dan heb je de Nemo duikcompressor nodig! Het nieuwste en meest innovatieve duiksysteem dat momenteel op de markt verkrijgbaar is!  Duiken zonder persluchtfles in waterdieptes tot 3m!De duikboot of de duikboei boven water voorziet de duiker van zuurstof via een slang. De "Nemo" is een echt hoogtepunt voor schatzoekers, natuurliefhebbers, avonturiers en watersporters! Het systeem kan zelfs gemakkelijk worden meegenomen in een vliegtuig. Kleinste duiksysteem ter wereldIn de rugzak, die wordt meegeleverd, kan alles compact en ruimtebesparend worden opgeborgen! Het bedrijf Blu3 bezit een patent voor het officieel kleinste duiksysteem ter wereld (50 x 34 x 23 cm). De complete uitrusting weegt ca. 4,5 kg. Slimme REGDe geavanceerde "Smart REG"-sensor in het mondstuk detecteert wanneer de duiker inademt. De compressor op de duikboot schakelt dan synchroon in en pompt de zuurstof door de slang. CompressorDe compressor is volledig afgedicht en goed beschermd tegen spatwater. De accu is oplaadbaar en gaat ongeveer 60-90min mee. Drijvende ringDe drijvende ring is gemakkelijk op te blazen en leeg te laten lopen in een paar minuten. De vlag (blauw of rood) beschermt de duiker tegen stenengooiers, waarschuwt het bootverkeer en de vissers. Belangrijke informatie Zwem en duik conditie is verplicht!!! 200m zwemmen moet zonder problemen afgelegd worden Leeftijdsgrens 18 jaar!   Technische gegevens: Levensduur accu 60-90min Oplaadtijd ca. 180min Gewicht compleet ca. 4,5kg Gewicht batterij ca. 0,6kg Afmetingen (50 x 34 x 23cm)

€ 1.499,00*
Momenteel uitverkocht
Quest Scuba Tector Pro STP20 zoekspoel
U kunt nu nog dieper zoeken met de Scuba Tector Pro door middel van deze 20cm ronde zoekspoel. U kunt hem gemakkelijker heen en weer bewegen onderwater en ook nauwkeuriger voorwerpen lokaliseren.Het wisselen van de zoekspoelU draait het batterij vak open van de Scuba Tector Pro en draait met een schroevendraaier één schroef van de elektronica los. Vervolgens kunt u de elektronica eruit halen en in het handvat van de 20 cm zoekspoel schuiven. Vervolgens het schroefje weer vastdraaien batterij vak dichtdraaien en zoeken maar.

€ 139,00*
Scoopal RVS waadschep van Quest
De Scoopal RVS waadschep van Quest zonder steel is uiterst stabiel gebouwd. U kunt zelf een willekeurige steel bevestigen welke geschikt is voor u. Op de schuine vlak aan de achterkant kunt u comfortabel uw voet opzetten om de spitze Scoopal de grond in te drukken. De ideaal scoop voor het graven op het strand en in het water.Eigenschappen:Materiaal: RVSAfmeting: 30 cm x 14,5 cm x 12 cmDikte van het staal: 1,5 mm8mm 6 hoekige gatenWord geleverd zonder steel, maar met een steelbevestigings set, zie foto.

€ 139,00*
Kapaan land- en onderwater vondstentas / harnas
Deze Kapaan land- en onderwater vondstentas is ontwikkeld naar de wens van vele metaaldetector hobbyisten! Vondstentassen zonder gaas lopen in het water vol met water en ook het zand blijft er in staan. Hierdoor heb je al snel een loodzware vondstentas. De Kapaan vondstentas is voorzien van sterk gaas, zodat water en zand niet in de vondstentas blijven staan en de vondstentas super licht blijft. Ook voor het gebruik op het strand ideaal!   Vondstentassen, zowel voor land- als onderwater gebruik, bewegen vaak continue heen en weer, wat als een grote irritatie kan worden ervaren. Vooral in het water als u met uw waadschep schept en de vondstentas ondertussen heen en weer beweegt. Ook hiervoor biedt de Kapaan vondstentas een oplossing. Gezien de vondstentas in een harnas vorm is, zit deze strak tegen uw borst en zal de tas ook tijdens het zoeken in positie blijven en niet naar voren bewegen tijdens het scheppen.   Veel vondstentassen worden gedragen op de heup, indien u ook in het water wilt gaan zoeken is dit echter onhandig, gezien de vondstentas zich dan onderwater bevind .... Tijdens het openen van de vondstentas onderwater kunnen de vondsten er dan uitvliegen, met alle risico's van dien. Ook heeft u geen zicht op de vondstentas en zal het openen van de vondstentas op zich al een uitdaging zijn. Kapaan heeft daarom gekozen voor een vondstentas op borsthoogte. Ook als u dieper het water ingaat heeft u het zicht op uw vondstentas, kunt u deze eenvoudig openen en zult u uw vondsten niet verliezen.   Tijdens het zoeken op het strand of onderwater zult u naast de mooie vondsten ook veel afval objecten vinden zoals frisdrank blikjes etc. Deze zijn slecht voor het milieu maar worden door veel metaal detector hobbyisten terug de zee in gegooid, omdat ze simpelweg niet in hun vondstentas passen. Ook hiervoor biedt Kapaan de oplossing. Aan de Kapaan vondstentas kunt u nu eenvoudig het meegeleverde afvalnet vastklikken en deze afvalobjecten meenemen. Op deze manier draagt u ook een stukje bij aan het milieu. Het afvalnet kan voor linkshandige personen aan de linkerkant vastgeklikt worden en voor rechtshandige personen aan de rechterkant. Het afvalnet is groot genoeg om meerdere frisdrank blikjes en andere afvalobjecten in mee te nemen en kan eenvoudig afgesloten worden met het aantrekkoord.    Vele vondstentassen die onderwater gebruikt worden zijn voorzien van slechte ritsen die in het water roesten en vastlopen en hierdoor al snel onbruikbaar zijn. De Kapaan vondstentas is voorzien van 2 sterke roestvrije ritsen van duurzame kwaliteit.   Vele vondstentassen zijn voorzien van smalle ritsen en kunnen moeilijk geopend worden door personen met grote handen of als je handschoenen draagt. De vondstentas van Kapaan is voorzien van een grote rits met een grote rubberen label die u ook eenvoudig kunt openen met handschoenen aan.   Mensen met een extra grote of juist kleine maat hebben vaak moeite om een passende vondstentas te vinden. Deze Kapaan vondstentas is eenvoudig op maat in te stellen en passend voor iedereen met maat S tot maat 5XL.   Ook een wens van vele metaaldetector hobbyisten is een vondstentas die regenbestendig is of snel droogt. Deze Kapaan vondstentas is gemaakt van sterk polyester en droogt super snel.   Het is de wens van vele metaaldetector hobbyisten om andere accessoires aan de vondstentas te kunnen bevestigen. De Kapaan vondstentas biedt meerdere bevestigingslussen waar eenvoudig een pinpointer, vondstenborstel, GoPro camera of andere accessoires aan bevestigd kunnen worden. Naast de lussen, is de vondstentas ook voorzien van 2 bevestigingshaken waar het afvalnet of andere accessoires aan bevestigd kunnen worden. Bovendien is het harnas ook voorzien van 2 hogere bevestigingshaken waar u ook uw afvalnet, spiraalkabel etc. aan vast kunt maken.   Ook voor magneetvissers is deze vondstentas in combinatie met het afvalnet ideaal!   Deze Kapaan vondstentas is mede-ontwikkeld en uitgebreid getest door ervaren metaaldetector expert en youtuber Sebastiaan Hoogenberg van "The Dutch Metal Hunters".    Eigenschappen: Passend voor iedereen met maat S tot maat 5XL Gemaakt van 100% polyester 2 sterke roestvrije ritsen van duurzame kwaliteit 1 grote en 1 kleine ritssluiting label Voorzien van sterk gaas De vondstentas droogt snel op Comfortabele rugsteun Extra vuilnet voor uw afval met aantrekkoord 4 op lengte instelbare riemen (van S tot maat 5XL) 2 bevestigingslussen op de riemen ter hoogte van het borstbeen 2 bevestigingslussen op de tas voor het bevestigen van evt. het vuilnet Afmetingen vondstentas: 22 x 17 x 4cm Gewicht vondstentas: 160g Afmetingen vuilnet: 29 x 18 x 18cm Gewicht vuilnet: 38g Geschikt voor metaaldetector hobbyisten en magneetvissers

€ 34,99*