general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

Nokta Gold Kruzer metaaldetector

€ 649,00*

% € 799,95* (18.87% bespaard)

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Gouddetector

Volledig waterdicht

Inclusief draadloze hoofdtelefoon

Productnummer: 25010700

Omschrijving

Nokta Gold Kruzer metaaldetector
De Gold Kruzer brengt de goudvelden weer tot leven en is de meest geavanceerde metaaldetector voor natuurgoud en kleine sieraden. Hij is compleet waterdicht tot 5 m en is daarom ook een zeer geliefde metaaldetector onder de waterzoekers voor het opsporen van de kleinste sieraden.

GOLD PROSPECTING OP ZIJN BEST!
De Nokta Gold Kruzer is een zeer geavanceerde metaaldetector met een hoge werkfrequentie van 61kHz en biedt een uitstekende gevoeligheid voor de kleinste goudklompjes en sieraden, zelfs op sterk gemineraliseerde grond. Met slechts 1.4Kg is het een lichtgewicht en heeft een ingebouwde Lithium-accu. De detector is volledig waterdicht tot 5 meter (IP68) en kan daarom ook onder water worden gebruikt. Door zijn uitstekende discriminatie en ontmaskerend vermogen negeert hij ijzer en vindt hij de gouden klompjes die u zoekt. Met de nieuwe E.U.D.-functie detecteert de Kruzer zelfs de kleinste klompjes onder hotrocks of stenen. Een comfortabele 2.4Ghz draadloze hoofdtelefoon (niet waterdicht) is ook inbegrepen in de leveringsomvang, waardoor een aangename zoektocht zonder vervelende kabels mogelijk is.
 
Het menu
De menunavigatie van de Gold Kruzer is ondanks de vele mogelijkheden zeer overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen.
 
Digitale detector met nummerherkenning
De Gold Kruzer is een lichtgewicht (1,4 kg) digitale metaaldetector waarop u eenvoudig de geleidbaarheidswaarden (metaalsoort of objectsoort) op het display kunt aflezen. De geleidbaarheidswaarden worden aangegeven met de cijfers 1-99 in het midden van het display. Zo kun je direct zien wat voor soort metaal of object het is. Bijvoorbeeld, nummer 15 staat voor ijzer, nummer 50 voor goud, nummer 65 voor een euromuntstuk, enz.
 
4 zoekprogramma's
De Gold Kruzer heeft 4 verschillende zoekprogramma's
 • Gen /Alle metalen
 • Fast
 • Boost
 • Micro
Pinpointfunctie en diepte indicatie in centimeters
De Kruzer detector beschikt over een ingebouwde pinpointfunctie waarmee u de exacte plaats van een object in de bodem kunt bepalen. Hierdoor heeft u minder graafwerk en zult u het object eerder kunnen opgraven. Ook beschikt de metaaldetector over een diepte indicator waarmee u de diepte van een object in de bodem kunt aflezen in centimeters of inches nauwkeurig.
 
Hoge reactie- en herstelsnelheid
De Gold Kruzer blinkt uit in haar hoge reactie- en herstelsnelheid. Dit kan van groot belang zijn indien er meerdere objecten vlak naast elkaar liggen en u geen enkel object wenst te missen. Vele metaaldetectors zullen vlak naast elkaar gelegen objecten (binnen enkele centimeters afstand) aangeven als 1 object waardoor u niet door zult hebben dat er meerdere objecten liggen, hierdoor kunt u objecten missen. Met de Kruzer zult u geen enkel object missen, gezien de supersnelle reactie- en hersteltijd.
 
Display verlichting
De Gold-Kruzer beschikt over ingebouwde display verlichting welke u kunt inschakelen tijdens het zoeken in het donker. Dit kan ideaal zijn tijdens het zoeken op donkere locaties en in de avonduren. De ingebouwde Flashlight op de Makro Gold Kruzer is zeer helder.
 
Automatische en handmatige grondbalans + groundtracking
Naast de automatische en de handmatige grondbalans beschikt de Gold Kruzer metaaldetector ook over "Groundtracking". Groundtracking houdt in dat de metaaldetector zich automatisch aanpast op het moment dat u een andere grondsoort betreedt en scant de bodem continue en past zichzelf hier steeds op aan. Deze functie stelt uw metaaldetector continue in op de meeste ideale grondbalans. Groundtracking is iets anders dan een automatische grondbalans. Dit laatste betekend dat u de detector op een specifiek moment opdracht kunt geven om de grondbalans automatisch uit te voeren. Tijdens het zoekproces past deze zichzelf echter niet continue aan, aan de wijzigende bodemomstandigheden. Indien u gebruik maakt van Groundtrack heeft dit ook een positief effect op uw dieptebereik, welke continue op een hoog niveau zal blijven.
 
Mineralisatie niveau afleesbaar
Op het display van de Kruzer kunt u eenvoudig het mineralisatie niveau van de bodem aflezen. Zo weet u of de bodem hoog gemineraliseerd is of niet. Hoog gemineraliseerde bodems zijn vaak moeilijke bodems voor metaaldetectoren. Bij een hoog mineralisatie niveau kunt u vaak niet het maximale resultaat/ diepte bereiken met uw metaaldetector. De Gold Kruzer detector is ook uitermate geschikt voor hoog gemineraliseerde bodems en rotsachtige gebieden en zal hier beter presteren dan vele andere detectoren.
 
Frequentie schakelaar
De Gold Kruzer beschikt over een frequentie schakelaar waarmee u eenvoudig van frequentie kunt wisselen. Dit kan nodig zijn indien er elektronica of andere metaaldetectoren in uw omgeving zijn die op dezelfde frequentie als uw detector werken en u hier storing van ondervindt. (Ook handig voor personen die deelnemen aan zoekwedstrijden/ zoekdagen).
 
Stroomverzorging
De Gold Kruzer beschikt over een ingebouwde 3700mAh Li-Po Batterij welke oplaadbaar is via USB. De batterijduur per keer bedraagt ca. 19 uren en uw batterijstand kunt u continue aflezen op het display. U kunt hem tijdens het zoeken eventueel via de waterdichte externe batterij vak (optioneel) opladen.
 
Online Software updates
Het innovatieve software updatesysteem van Nokta zorgt ervoor dat u continue up-to-date bent en beschikt over de nieuwste software en product updates voor uw Kruzer. Upload eenvoudig online de nieuwste software updates naar uw systeem met behulp van een USB-kabel.
 
Geheugen
De Nokta Gold Kruzer beschikt over een geheugen waarin u uw voorkeursinstellingen kunt bewaren. Uw detector zal bij het opstarten automatisch starten in uw voorkeursinstellingen. Uiteraard kunt u ook altijd weer terugkeren naar de fabrieksinstellingen.
 
2.4 GHz draadloze hoofdtelefoon (inclusief)
De Gold Kruzer wordt geleverd inclusief een 2,4 GHz draadloze hoofdtelefoon. Deze hoofdtelefoons staan bekend om hun goede klankkwaliteit, reactiesnelheid en pasvorm. Er is geen signaalvertraging vast te stellen. Voor het zoeken onder water kan optioneel de waterdichte hoofdtelefoon van Nokta worden aangeschaft.

Specificaties

Toepassingsgebieden: Land , Ondiep water , Onderwater , Zoetwaterstrand , Zoutwater strand , Sterk gemineraliseerde bodems
Type metaaldetector: Digitaal , Motion
Techniek: VLF (Very Low Frequency)
Zoekfrequentie: 61 kHz
Zoekspoel: Waterdichte 19 x 19 cm DD-zoekspoel (GK19), Waterdichte 26 x 14 cm concentrische zoekspoel (GK19c)
Gewicht: 1,4 kg
Steel: Verstelbaar van 111 - 136 cm, ronde steel
Waterdicht: Zoekspoel waterdicht, Besturingskast spatwaterdicht, Zoekspoel waterdicht, Waterdicht tot 1 m, Waterdicht tot 2 m, Waterdicht tot 3 m, Waterdicht tot 5 m
Hoofdtelefoonaansluiting: Waterdichte Nokta|Makro aansluiting
Type en aantal batterijen: 3700 mAh Li-Po accu
Levensduur batterij: Ca. 19 uur
Maximaal dieptebereik kleine objecten (Euromunt): Ca. 30 cm
Maximaal dieptebereik grote objecten: Ca. 100 cm
Aantal zoekmodi: 4 zoekmodi: alle metalen, snel, boost en micro
Bediening: Drukknoppen
Ingebouwde draadloze module: Ja
Doelgroep: Gevorderden, Goudzoekers
Batterijstatus afleesbaar: Ja, in 5 stappen
Dieptebereik afleesbaar: Ja, in 5 niveaus
Bodemmineralisatie afleesbaar: Ja, in 5 niveaus
Grondbalans: Automatisch, handmatig en tracking
Sensitivity (Gevoeligheidsinstelling): 99 gevoeligheidsniveaus
Pinpointfunctie: Ja
Discriminatie van ongewenste objecten: Ja
Notchfilter: Nee
Notch volume: Nee
Object identificatie in audiotonen: Ja, 3 tonen
Object identificatie afleesbaar op display: Nee
Nummerieke Object identificatie: Ja, 0-99
Herstelsnelheid (reactievermogen): Zeer snel
Volumeregeling: Ja, in 10 niveaus
Displayverlichting: Ja, 5 niveaus
Druktoetsverlichting: Nee
Zoekspoelverlichting: Nee
Vibratie als signaal: Nee
Online software-update: Ja
Frequentie wisselaar: Ja, 5 frequentiekanalen
Threshold (achtergrondtoon): Ja, in de alle metalen modus
Bedieningssoftware in verschillende talen: Alleen engels

Leveringsomvang

 • Nokta Gold Kruzer metaaldetector
 • Waterdichte 26 cm x 14 cm (10″x5.5″) zoekspoel & beschermschotel (GK26c)
 • Waterdichte 19 cm x 10 cm (7.5″x4″) zoekspoel & beschermschotel (GK19)
 • 2.4 GHz Wireless hoofdtelefoon
 • Oplaadkabel
 • Handleiding
 • 2 jaar garantie

Videos

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Andere klanten kochten ook:

%
Nokta-Pointer pinpointer
Variant : Kooistra
De Nokta Pointer is een apparaat van zeer hoge kwaliteit en behoort tot de topklasse van de pinpointers op de markt voor detectoren. Het gevoeligheid / dieptebereik van deze Pinpointer is zeer goed en instelbaar in 10 stappen ! De Nokta Pointer heeft ook een verlieswaarschuwingsalarm en een automatische uitschakelfunctie.   Volledig waterdichtDe Nokta-Pointer is volledig waterdicht, zodat de Pinpointer zowel op het land als in het water kan worden gebruikt. Dit is een van de belangrijkste voordelen van de Nokta-Pointer ten opzichte van andere pinpointers die op de markt verkrijgbaar zijn.   MetaaldetectiesignaalHet metaaldetectiesignaal kan worden ingesteld op geluidstonen (audiomodus) of trillingen (trilmodus) of een combinatie = tonen & trillingen (dubbele modus). Hoe dichter de pinpointer bij het object staat, hoe harder het geluid en/of de trillingen merkbaar zijn. Als het object nog te ver van de wijzer verwijderd is, worden de tonen in gehakte vorm weergegeven, hoe dichter je bij het object komt, hoe luider het signaal wordt, tot een continue toon (direct contact!).   Wat is een pinpointer?De Nokta-Pointer is een handig hulpmiddel dat naast uw metaaldetector kan worden gebruikt voor het snel en nauwkeurig lokaliseren van verborgen, meestal kleine en middelgrote voorwerpen in de grond. Met behulp van een pinpointer zoals de "Nokta-Pointer" kunt u de verborgen voorwerpen gemakkelijker en sneller lokaliseren en uitgraven.

€ 99,00* € 129,99* (23.84% bespaard)
Nokta|Makro Premium Shovel/ Schep
Wilt u een oersterke, scherpe, compacte, 2-delige, roestvrijstalen schep die ook nog eens in lengte verstelbaar is? Dan is de Nokta Premium Shovel de ware voor u. De robuuste Premium shovel van Nokta is gemaakt van roestvrij staal en de steel is in 4 verschillende hoogtes verstelbaar. Door de 2 pinnetjes aan de zijkant in te drukken kunt u eenvoudig de bovensteel uit de ondersteel trekken en zodoende compact transporteren. De bovensteel beschikt over een T-handvat en het Nokta|Makro logo aan de voorkant van de bovensteel met laser ingegraveerd. Het blad van de schep heeft aan beide kanten scherpe tanden waarmee u gemakkelijk door het gras of dunne boomwortels kunt spitten.   Ook heeft het blad een flesopener aan weerszijde, want u heeft tijdens het zoeken ook wel een pauze verdient. Het vlak waar u uw voet opzet om de schep in de grond drukken is breed, waardoor u niet snel uw laarzen of schoenen kapot maakt. Het blad is in het midden gebogen en heeft daarnaast nog een ingelaste versteviging aan de bovenkant voor nog meer stabiliteit. De achterkant van de ondersteel en blad bevindt zich een liniaal, waarmee u de diepte van het voorwerp kunt opmeten in centimeters of inches. Deze Premium shovel is van absolute hoge kwaliteit die elke zoeker wel op zijn schouders mee wil dragen.   Eigenschappen: Zeer sterk Roestvrijstaal 2-delig Lengte bovensteel: 55cm Lengte ondersteel + blad: 53cm In hoogte verstelbaar van 80,5 t/m 97cm (vier posities) Scherpe tanden aan weerszijde Flesopener aan weerszijde Breed voetgedeelte: 18cm Liniaal tot 46cm en tot 18inch T-handvat 16cm breed Blad lengte is: 24cm Breedte van het blad ter hoogte van de tanden: 13cm aflopend naar 11,5cm Dikte van het blad: 3mm Nokta|Makro Logo met laser ingegraveerd Gewicht: 1,7kg

€ 119,99*