general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

Magnetar Bulldog 800 vismagneet

€ 144,95*

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Kies variant:
Productnummer: 21130008.2

Omschrijving

Magnetar Bulldog 800 vismagneet

De Magnetar Bulldog 800 is de grote broer van de Magnetar buldog 500 en is daarmee de sterkste dubbelzijdige magneet in ons assortiment. Onze Buldog magneet bijt zich aan alle objecten die in het water liggen vast. Dit komt door de enorme opgetelde trekkracht van maar liefst 880 KG. Deze trekkracht is verdeeld over twee magneten met een trekkracht van 440 kg per stuk dus je vist altijd met 440 KG.

Dubbelzijdige magneet
Het verschil met de andere magneten is dat deze dubbelzijdige magneet plat over de bodem getrokken kan worden waardoor hij gemakkelijker aan objecten blijft plakken. Het nadeel aan horizontaal vissen is dat de magneet minder kracht uit kan oefen op het voorwerp wat in het water ligt. Dit komt omdat de trekkracht het meest tot zijn recht komt wanneer de oogbout verticaal geplaatst wordt. Dit kan omdat er twee oogbouten meegeleverd worden zodat de jij zelf kan bepalen wanneer jij horizontaal of verticaal vist. Wanneer de oogbout bevestigd wordt op het magneetvlak heeft de magneet meer kracht omdat er dan verticaal gevist wordt. Dit maakt dat de magneet ook ingezet kan worden als de originele Magnetar vismagneten. Alle prijzen zijn inc. btw en gratis verzending, zo zijn er geen extra kosten.
 
Eigenschappen:
 • Maximale trekkracht: 2 X 440 = 880 kg
 • Diameter 90 mm
 • Fijn werpgewicht 1,5 kg
 • Neodymium magneet met behuizing
 • Dubbelvlak aantrekkingskracht
 • Twee M10 aansluitingen
 • Stootvast
 • Geleverd in cadeaubox
 • Geschikt voor gevorderde magneetvissers
 • Aanbevolen touw: 8 mm
Hoge kwaliteit
De magneet is gemaakt van het beste neodymium. Daarom behoudt onze Magnetar magneet zijn trekkracht en is de magneet van hoge kwaliteit. Al onze magneten zijn door onszelf ontworpen en zo gemaakt dat jij de meeste bodemschatten omhoog kan halen met de beste kwaliteit neodymium. Al onze magneten worden individueel getest op de trekkracht.
 
Let op
Onze neodymium magneten zijn zeer krachtig en kunnen met een hoge snelheid tegen ijzeren voorwerpen aanschieten als ze hierbij in de buurt komen. Hier wil je absoluut niet je vingers tussen krijgen. Bij de sterkere magneten in ons assortiment is het zelfs mogelijk dat het je vingers kan verbrijzelen, breken of blaren kan veroorzaken mochten je vingers er tussen komen. Ga dus altijd voorzichtig om met de magneten: het gebruik is op eigen risico.

Leveringsomvang

 • Magnetar Bulldog vismagneet 800 KG
 • Luxe opberg karton met isolatie
 • M10 oogbout
 • Handleiding

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Andere klanten kochten ook:

Magnetar vismagneet koffer groot
In deze luxe vismagneet koffer kun jij je magneten en de bijbehorende accessoires gemakkelijk transporteren en opbergen. Op deze manier is jouw magneet goed beschermd en kan jij hem eenvoudig vervoeren naar je nieuwe magneetvisplek. Deze koffer vergroot jouw magneetvisplezier en is onmisbaar voor iedere magneetvisser! Pak je complete koffer en ga meteen op avontuur. Na het magneetvissen kan je alles weer netjes opbergen.  Specificaties: Materiaal: Sterk PE Afmetingen: L 40 x B 37 x H 16cm Kleur: Antraciet en oranje Gemakkelijk op te bergen Bescherming magneten Geschikt voor alle magneten Makkelijk hanteerbaar kliksysteem Strak design met print van The Barbarian Inhoud in liters: 19L Gewicht: 1100 g

€ 34,99*