general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

Magnetar Bulldog 500 vismagneet

€ 99,95*

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Kies variant:
Productnummer: 21130007.2

Omschrijving

Magnetar Bulldog 500 vismagneet

De Magnetar Buldog 500 kg is een dubbelzijdige Neodymium vismagneet met een maximale trekkracht van 2x 250 kilogram. Deze magneet bestaat uit twee magneten waardoor er altijd gevist wordt met de magneet naar de bodem gericht, dit vergroot de kans op vangsten. De magneet heeft een ideaal werp gewicht voor jong en oud. Bij de dubbelzijdige vismagneet worden twee oogbouten meegeleverd om zo horizontaal als verticaal te kunnen vissen.

Dubbelzijdige vismagneet
Het verschil met de andere magneten is dat met de dubbelzijdige vismagneet op twee manieren gevist kan worden. Je kunt de twee meegeleverde oogbouten bevestigen zoals jij dat zelf wilt. Wanneer je de magneet plat door het water wilt trekken (wat de kans op een vangst vergroot) kan de oogbout aan de zijkant gemonteerd worden. Doordat de dubbelzijdige vismagneet twee magneetvlakken bevat zal de magneet altijd richting de bodem en mogelijke schatten gericht zijn. Een nadeel van horizontaal vissen is dat de magneet minder kracht uit kan oefenen op het gevonden voorwerp. Dit komt omdat de trekkracht het meest tot zijn recht komt met verticaal vissen. Wanneer er extra kracht gewenst is kan de oogbout verticaal bevestigd worden op het magneetvlak. Hierdoor kunnen zwaardere objecten boven water gevist worden net als de originele Magnetar magneten omdat je dan horizontaal vist. De verschillende inzetbaarheid maakt de magneet multifunctioneel. Alle prijzen zijn inc. btw en gratis verzending, zo zijn er geen extra kosten.
 
Eigenschappen:
 • Maximale trekkracht: 2 X 250 = 500 kg
 • Diameter 75 mm
 • Fijn werpgewicht 1 kg
 • Neodymium magneet met behuizing
 • Dubbelvlak aantrekkingskracht
 • Twee M10 aansluitingen
 • Stootvast
 • Geleverd in cadeaubox
 • Geschikt voor goede starters
 • Aanbevolen touw: 8 mm
Hoge kwaliteit
De magneet is gemaakt van het beste neodymium. Daarom behoudt onze Magnetar magneet zijn trekkracht en is de magneet van hoge kwaliteit. Deze magneten zijn door Magnetar ontworpen en zo gemaakt dat jij de meeste bodemschatten omhoog kan halen met de beste kwaliteit neodymium. Alle magneten van Magnetar worden individueel getest op de trekkracht.
 
Let op
Neodymium magneten zijn zeer krachtig en kunnen met een hoge snelheid tegen ijzeren voorwerpen aanschieten als ze hierbij in de buurt komen. Hier wil je absoluut niet je vingers tussen krijgen. Bij de sterkere magneten in ons assortiment is het zelfs mogelijk dat het je vingers kan verbrijzelen,breken of blaren kan veroorzaken mochten je vingers er tussen komen. Ga dus altijd voorzichtig om met de magneten, het gebruik is op eigen risico.

Leveringsomvang

 • Magnetar Bulldog vismagneet 500 KG
 • Luxe opberg karton met isolatie
 • M10 oogbout
 • Handleiding

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Andere klanten kochten ook:

Magnetar vismagneet koffer groot
In deze luxe vismagneet koffer kun jij je magneten en de bijbehorende accessoires gemakkelijk transporteren en opbergen. Op deze manier is jouw magneet goed beschermd en kan jij hem eenvoudig vervoeren naar je nieuwe magneetvisplek. Deze koffer vergroot jouw magneetvisplezier en is onmisbaar voor iedere magneetvisser! Pak je complete koffer en ga meteen op avontuur. Na het magneetvissen kan je alles weer netjes opbergen.  Specificaties: Materiaal: Sterk PE Afmetingen: L 40 x B 37 x H 16cm Kleur: Antraciet en oranje Gemakkelijk op te bergen Bescherming magneten Geschikt voor alle magneten Makkelijk hanteerbaar kliksysteem Strak design met print van The Barbarian Inhoud in liters: 19L Gewicht: 1100 g

€ 34,99*