KOOISTRA RALLY: 12 NOVEMBER 2022 IN LIPPENHUIZEN - BESTEL NU TICKETS
general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

Garrett Axiom metaaldetector met MS-2 hoofdtelefoon, 13" mono en 11" DD zoekspoel

€ 4.198,00*

Direct beschikbaar, levertijd 1 tot 2 werkdagen

Ultra-Pulse Technologie

Compact en de lichtste detector in zijn klasse

Extreme levensduur van de batterij

Kies variant:
Productnummer: SW10394.1

Omschrijving

Garrett Axiom metaaldetector met MS-2 hoofdtelefoon, 13" mono en 11" DD zoekspoel

Dit Axiom pakket bevat een MS-2 hoofdtelefoon met een 6,3 mm stekker, een 13 x 11" Mono zoekspoel en de 11 x 7" DD zoekspoel.

Ultra-Pulse Technologie
Geavanceerde pulstimings zorgen voor een grotere gevoeligheid en absolute flexibiliteit in de meest extreme gemineraliseerde bodems en in zout water. Kies uit vier programma' s, elk ideaal voor het vinden van alle soorten goud, van grotere goudklompjes tot kleinere gouddeeltjes.

Compact en de lichtste detector in zijn klasse
De Axiom is inschuifbaar tot een lengte van 63,5 cm, en is zodoende zeer compact voor transport. Dankzij de klikvergrendeling kunt u hem snel en eenvoudig op de juiste lengte instellen. De maximale lengte is 156 cm, dus hij is ook geschikt voor lange mensen. Het totale gewicht is 2,1 kg, waarmee de Axiom één van de lichtste high-end gouddetectoren is.

Terra-Scan
Axiom's geavanceerde systeem biedt een onafhankelijke tweekanaals grondbalans die het volledige bereik van mineralisatie dekt, van zwaar gemineraliseerde magnetische grond tot zoutwater, en alles daar tussenin.

Z-Lynk
De Axiom heeft een ingebouwde Z-Lynk zender die kan worden gebruikt met de Garrett MS-3 draadloze hoofdtelefoon en andere apparaten die Z-Lynk ondersteunen. 

Extreme levensduur van de batterij
Met ongeveer 16 uur zoektijd op een volledige lading biedt de ingebouwde, krachtige lithium-ion accu van de Axiom een batterijlevensduur die twee keer zo lang is als die van sommige andere gouddetectors! De bijgeleverde Axiom Booster Pack biedt plaats aan 8 AA-batterijen, standaard of oplaadbaar. Hiermee kunt u 6 uren langer op afgelegen gebieden.

2 audiotypes
Kies tussen PWM audio en VCO audio. PWM audio klinkt als de tonen van de Garrett ATX. Bij PWM-audio neemt het volume van het object toe in verhouding tot de signaalsterkte, maar de toonhoogte is vast ingesteld op een hoge of een lage toon. Bij VCO-audio nemen zowel het volume als de toonhoogte van het doel evenredig toe met de signaalsterkte. De meeste gebruikers geven de voorkeur aan dit type audio vanwege de soepele respons en het vermogen om kleine objecten waar te nemen die minimale veranderingen in toonhoogte teweegbrengen.

Leveringsomvang

  • Garrett Axiom metaaldetector
  • Waterdichte 13 x 11" Mono zoekspoel met beschermschotel
  • Waterdichte 11 x 7" DD zoekspoel met beschermschotel
  • MS-2 hoofdtelefoon met 6,3 mm stekker
  • Extern batterijvak voor 8 AA-batterijen
  • Draagtas
  • Universele stekkerset
  • Handleiding
  • 2 jaar garantie

Videos

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.