general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

Garrett AT Gold metaaldetector

€ 799,00*

% € 835,95* (4.42% bespaard)

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Waterdicht tot 3 meter

Geschikt voor het zoeken naar goldnuggets en kleine sieraden

Extreem snelle herstelsnelheid

Productnummer: 09010800

Omschrijving

Garrett AT Gold metaaldetector

De Garrett AT Gold is een gespecialiseerd apparaat voor gouddetectie, geschikt voor alle bodemsoorten en omstandigheden en zelfs geschikt voor onderwater gebruik! Ook ideaal als allround metaaldetector voor het vinden van munten, juwelen en andere objecten. De Garrett AT Gold blinkt uit in het vinden van de allerfijnste objecten en goldnuggets, iets waartoe de meeste andere detectoren niet in staat zijn!

Goldnugget detector
De Garrett AT Gold beschikt over een extra hoge zoekfrequentie van 18KhZ en is hierdoor zeer aan te bevelen als gouddetector. Bijvoorbeeld voor gebruik in de goudmijnen en goudvelden in Afrika, Zuid-Amerika en Australië. De detector presteert goed in alle bodemomstandigheden, ook in steenachtige-, rotsachtige of gemineraliseerde bodems. Met zijn 18KHz zoekfrequentie vindt de AT Gold zelfs de allerkleinste gouddeeltjes en nuggets.

Digitale waterdichte metaaldetector
De metaaldetector is helemaal waterdicht, waardoor het zowel een land- als een onderwaterdetector is. (Waterdicht tot een diepgang van +/- 3 meter). De Garrett AT Gold is geschikt voor gebruik in zoet water, minder geschikt voor gebruik in zout water. 
 
Numerieke voorwerpidentificatie
De AT Gold metaaldetector beschikt over zowel segment balk voorwerpidentificatie als over een numerieke voorwerpidentificatie (1-99). Zodra de metaaldetector een object detecteert hoort u een audiotoon en verschijnt er een nummer in het midden van het display. Elk nummer staat voor een metaalsoort/ objectsoort. (Bijvoorbeeld nr. 76 een euromunt, nummer 20 ijzer) Zo kunt u objecten leren identificeren (herkennen). Om het nog eenvoudiger te maken verschijnt er gelijktijdig bovenaan op het display ook een blokje onder uw segmentenbalk. Hierop kunt u aflezen van welke metaalsoort het object waarschijnlijk is.
 
Waterdichte elliptische 13 x 20cm DD-zoekspoel
Voorzien van het nieuwste type Proformance DD zoekspoel in klein formaat (13 x 20cm) 5 x 8 inch voor een maximale gevoeligheid op zeer kleine voorwerpen, nauwkeurige plaatsbepaling en betere onderscheiding van direct naast elkaar gelegen voorwerpen. Deze zoekspoel reduceert de negatieve effecten van gemineraliseerde bodems. Met de 5 x 8 inch DD-zoekspoel behaald de AT Gold een goed dieptebereik, tot 40 cm voor een object ter grootte van een euromunt, tot wel 125 cm voor grote objecten en daarnaast zal hij hele kleine voorwerpen zoals goldnuggets of kleine sieraden ook detecteren! Natuurlijk is deze zoekspoel ook waterdicht en beschikt over een waterdichte aansluiting.
 
Pinpointfunctie
De Garrett AT Gold heeft als extra een pinpointfunctie. Dit is een hulpmiddel voor het exact lokaliseren van objecten. U kunt hierdoor de plaats van het object beter bepalen en zult minder werk hebben met het opgraven van het object.
 
Snelle reactietijd
De speciale "Fast Recovery Speed" oftewel snelle reactietijd, waarover de AT Gold beschikt geeft u een betere mogelijkheid om direct naast elkaar gelegen objecten te herkennen en gewenste objecten te onderscheiden van metaal afval. De snelle reactietijd is voor de gebruiker ook zeer aangenaam tijdens de zoekbewegingen.
 
Alle bodemomstandigheden en Europees display
De Garrett AT Gold is “International” omdat de metaaldetector in vrijwel alle grondsoorten en op alle terreinen wereldwijd optimaal presteert, perfect voor gemineraliseerde bodems en andere moeilijke bodemomstandigheden. Het display van deze Amerikaanse metaaldetector wordt weergegeven in Europese waarden zoals centimeters in plaats van inches.
 
Uitgebreide ijzer discriminatie
U kunt met de ijzerdiscriminatie functie heel gemakkelijk ijzer uitsluiten van het zoekproces zodat er alleen nog maar op non Ferro/niet ijzeren voorwerpen gegraven hoeft te worden. De ijzerdiscriminatie is van 0 tot 44 in te stellen op een bereik van 0 tot 99 en zelfs een ijzer audiofunctie voor de professional ontbreekt niet. Deze “alle terreinen” metaaldetector is dan ook een ware revolutie op alle fronten!!
 
Instelbare threshold/ achtergrondtoon
Met de AT Gold kunt u zonder threshold zoeken, maar u kunt de deze achtergrond toon ook aanzetten en op het gewenste volume instellen. Dit heeft als functie dat u door een korte onderbreking in deze toon toch nog kunt herkennen of er een heel klein voorwerp of een diepliggend voorwerp ligt waarvan u normaal geen signaal zult krijgen.
 
Frequentiewisselaar
Om storing van andere metaaldetectors en elektronica te voorkomen biedt de AT Gold een frequentiewisselaar. Als u last heeft van storing wisselt u eenvoudig van frequentie.

Specificaties

Toepassingsgebieden: Land , Ondiep water , Onderwater , Zoetwaterstrand , Zoutwater strand , Sterk gemineraliseerde bodems
Type metaaldetector: Digitaal , Motion
Techniek: VLF (Very Low Frequency)
Zoekfrequentie: 18 kHz
Zoekspoel: Waterdichte 20 x 13 cm DD-zoekspoel
Gewicht: 1,3 kg
Steel: Verstelbaar van 109 - 140 cm
Waterdicht: Zoekspoel waterdicht, Besturingskast spatwaterdicht, Zoekspoel waterdicht, Waterdicht tot 1 m, Waterdicht tot 2 m, Waterdicht tot 3 m
Hoofdtelefoonaansluiting: Ja, waterdichte 2-pin aansluiting voor de MS-2 of de waterdichte hoofdtelefoon van Garrett
Type en aantal batterijen: 4 x AA batterijen
Levensduur batterij: Ca. 25 uur
Maximaal dieptebereik kleine objecten (Euromunt): Ca. 35 cm
Maximaal dieptebereik grote objecten: Ca. 125 cm
Aantal zoekmodi: 3 zoekmodi: alle metalen en twee discriminatiemodi
Bediening: Drukknoppen
Ingebouwde draadloze module: Nee
Doelgroep: Gevorderden, Professionals, Goudzoekers
Batterijstatus afleesbaar: Ja, in 4 stappen
Dieptebereik afleesbaar: Ja, in 5 niveaus
Bodemmineralisatie afleesbaar: Nee
Grondbalans: Automatische en handmatige grondbalans
Sensitivity (Gevoeligheidsinstelling): 8 gevoeligheidsniveaus
Pinpointfunctie: Ja
Discriminatie van ongewenste objecten: Ja
Notchfilter: Nee
Notch volume: Nee
Object identificatie in audiotonen: Ja, 3 tonen
Object identificatie afleesbaar op display: Ja, 20 LCD segmenten tonen de verschillende metaalsoorten
Nummerieke Object identificatie: Ja, 1-99
Herstelsnelheid (reactievermogen): Zeer snel
Volumeregeling: Alleen via de hoofdtelefoon
Displayverlichting: Nee
Druktoetsverlichting: Nee
Zoekspoelverlichting: Nee
Vibratie als signaal: Nee
Online software-update: Nee
Frequentie wisselaar: Ja, 4 frequentiekanalen
Threshold (achtergrondtoon): Ja, -9 t/m 23
Bedieningssoftware in verschillende talen: Alleen engels

Leveringsomvang

  • Garrett AT Gold metaaldetector
  • Waterdichte 20cm x 13 cm ( 5 x 8 inch ) elliptische waterdichte zoekspoel
  • Garrett Deluxe hoofdtelefoon
  • 4 x AA Batterijen
  • Handleiding
  • 3 jaar garantie

Videos

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Andere klanten kochten ook:

Garrett Pro-Pointer AT pinpointer
Variant : Standaard | Variant : Kooistra
De Pro-Pointer AT is de meeste geliefde pinpointer van de afgelopen jaren. Door zijn eenvoud en zijn maximale prestatie wil elke zoeker de Pro-Pointer AT wel op zijn heup dragen! Geheel waterdichtDe Garrett Pro-Pointer AT (all-terrain) is geheel waterdicht tot 6 meter en is geschikt voor alle bodemomstandigheden (ook in en bij zoutwater), wat in tegenstelling tot andere Pointers zeker een groot pluspunt is.  Eenvoudige bedieningDe bediening is zeer eenvoudig door middel van slecht één knop welke makkelijk is in te drukken en altijd in duimbereik is. U kunt de gevoeligheid aanpassen en tegelijkertijd de pinpointer in de juiste detectiestand zetten. Hij heeft 3 gevoeligheid standen en 2 detectie standen zetten: Toon & vibratie en alleen vibratie.  Alarm bij verliesDe Pro-Pointer AT beschikt over een alarmsignaal bij verlies en door de felle oranje kleur is de pinpointer ook makkelijk terug te vinden.  Ook beschikt de Pro-Pointer AT over een schraaprand aan de detectiepunt waarmee u het ergste zand van uw vondsten kunt afschrapen.    Wat is een pinpointer?Een pinpointer is een handig hulpmiddel om naast uw metaaldetector te gebruiken voor de exacte plaatsbepaling van verborgen objecten. Hierdoor kunt u de verborgen voorwerpen eenvoudiger lokaliseren en sneller opgraven.

€ 165,00*
Garrett goudpannen set Deluxe
Variant : Deluxe
Luxe en zeer complete goudpannen set van Garrett. Ideaal voor het zoeken naar natuurgoud in rivieren en ondiep water.

Andere varianten beschikbaar
€ 79,00*
Garrett AT 14 x 11" DD Reaper zoekspoel
Met zijn 35,5 x 28 cm biedt de Reaper zoekspoel 25% meer gronddekking in vergelijking met een 8,5" x 11" DD spoel. Dit maakt de Reaper perfect voor het werken op grote velden, het zoeken naar schatten, en het zwaaien boven stoppels en andere veldobstakels die vaak de detectiediepte belemmeren.Hij biedt ook een aanzienlijke verhoging van de detectiediepte op middelgrote tot grote objecten, terwijl de detectie op kleine objecten nog steeds uitstekend is. Deze grote spoel is robuust en volledig waterdicht. Met een gewicht van 600 g is het voor een 14 inch formaat nog steeds licht genoeg om de hele dag mee te zwaaien.Inclusief Reaper beschermschotelOpmerking: Dit model is alleen geschikt voor de Garrett AT Serie.Eigenschappen: Waterdichte aansluitingVorm: DD - dubbel DKleur: zwartFormaat: 8,5" x 11"/ 35,5 x 28 cmDeze zoekspoel is geschikt voor: Garrett AT Pro, AT Max en de AT Gold

€ 179,95*