general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

C.Scope vondstentas camo

€ 29,00*

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Productnummer: 03060001

Omschrijving

C.Scope vondstentas camo

C.Scope vondstentas Camo met twee compartimenten met ritssluiting voor het opbergen van al uw gevonden voorwerpen. De verstelbare riem zorgt er voor dat de vondstentas comforabel en goed om uw middel blijft zitten. De totale afmetingen zijn 26 x 30 cm.

Leveringsomvang

  • C.Scope vondstentas

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Andere klanten kochten ook:

%
C.Scope CS2MX metaaldetector
De CS2MX van C.Scope is een analoge metaaldetector met een zoekfrequentie van 17 kHz en is dus ideaal voor het zoeken naar de kleinste voorwerpen dicht onder de oppervlakte. Dankzij de waterdichte zoekspoel kan hij ook worden gebruikt op het strand en in ondiep water. Vergeleken met de CS1MX biedt hij een pinpointfunctie en iets betere zoekprestaties. Motion metaaldetector, zonder complexiteit!De C.Scope CS2MX is een analoge motion detector voor het hele gezin en heeft alle basiselementen die een goede metaaldetector moet bezitten. Het is een zeer eenvoudig te gebruiken metaaldetector, waardoor het een ideaal apparaat voor jong en oud, ervaren en onervaren is. In tegenstelling tot de 1MX heeft de MX2 een hoogwaardige besturingskast en beschikt over pinpoint functie waarmee u voorwerpen nauwkeuriger kunt lokaliseren. Ook kunt u met de disc regelaar ongewenst ijzer discrimineren waardoor u niet onnodig gaten hoeft te graven.   Uiterst geschikt voor recreatieDe 2MX is de ideale detector voor het zoeken op plaatsen waar veel ijzerafval in de grond ligt, zoals parken, speeltuinen en op de camping. En door middel van de waterdichte zoekspoel kunt ook in ondiep water zoeken. Let op: de besturingskast is niet waterdicht en mag niet in contact komen met het water!

€ 325,00* € 439,95* (26.13% bespaard)
Momenteel uitverkocht
C.Scope T-Shirt
Variant : XL
C.Scope T-Shirt met het C.Scope logo aan de voor en achterkant. Verkrijgbaar in de maten M, L en XL

€ 19,99*
C.Scope pet
Camouflage pet van C.Scope   In grootte verstelbaar.

€ 15,00*
%
C.Scope CS1MX metaaldetector
De CS1MX van C.Scope is een analoge metaaldetector met een zoekfrequentie van 17 kHz en is ideaal voor het zoeken naar de kleinste voorwerpen. Dankzij de waterdichte zoekspoel kunt u hem ook gebruiken in ondiepe wateren. Hij is zeer gebruiksvriendelijk en daarom geschikt voor iedereen, leeftijd en ervaring speelt geen rol.Motion metaaldetector zonder complexiteitDe C.Scope CS1MX is een analoge motion,- bewegingsdetector op instapniveau voor het hele gezin. Hij heeft alle basiselementen die een goede metaaldetector moet bezitten en weegt slecht 1,1 kg. Hij is met twee knoppen te bedienen en reageert op alle soorten metaal, zoals ijzer, zilver en goud. U hebt echter de mogelijkheid om bijvoorbeeld ijzeren spijkers te discrimineren (uit te filteren). De metaaldetector zal dan niet meer reageren op de spijkers. De zoekdiepte is afhankelijk van de grootte van het voorwerp: ongeveer 20 cm voor voorwerpen ter grootte van een muntstuk, tot een meter voor grote voorwerpen. De steel is in hoogte verstelbaar en is daarom niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar.Uiterst geschikt voor recreatieDe 1MX is de ideale detector voor het zoeken op plaatsen waar veel ijzerafval in de grond ligt, zoals parken, speeltuinen en op de camping. En door middel van de waterdichte zoekspoel kunt ook in ondiep water zoeken. Let op: de besturingskast is niet waterdicht en mag niet in contact komen met het water!

€ 245,00* € 299,99* (18.33% bespaard)
C.Scope Draagtas groot
C.Scope Draagtas groot Deze C.Scope draagtas is groot genoeg om al uw accessoires in mee te nemen. De afmetingen van de tas zijn: 90 x 38 x 24 cm.

€ 49,00*
C.Scope draagtas medium
Een handige manier om uw C.Scope metaaldetector mee te nemen.   Schuif de steel in en transporteer uw metaaldetector in deze draagtas met schouderband.   Afmetingen: 84 x 27 x 11 cm.

€ 39,00*