general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

C.Scope CS770XD metaaldetector

€ 199,00*

% € 299,95* (33.66% bespaard)

Analoge metaaldetector

Eenvoudige bediening

Waterdichte zoekspoel

Momenteel uitverkocht
Productnummer: 03011100

Omschrijving

C.Scope CS770XD metaaldetector

De C.Scope CS770XD is een analoge non motion metaaldetector en is ontzettend gebruiksvriendelijk. Hij beschikt over 2 zoekmodi Inland en Beach. Door middel van de waterdichte zoekspoel in combinatie met een 17kHz zoekfrequentie kunt u er ook mee in het water gaan zoeken en opzoek gaan naar de kleinste voorwerpen. 

Non motion technologie
De C.Scope CS770XD is een non motion metaaldetector dat betekend dat u de detector niet perse van links naar rechts hoeft te zwaaien. U kunt de zoekspoel gewoon in elke richting bewegen die u maar wilt. Dit kan handig zijn op gebieden waarvan de bodem oneffen is en bij het zoeken in het bos tussen de bomen of onder de struiken. In vergelijking tot de CS440 heeft de CS770XD een duidelijk stabielere werking waarbij u minder vaak de retune knop hoeft te gebruiken.
 
Familie plezier gegarandeerd
De CS770XD is een analoog instap metaaldetector voor het hele gezin, en heeft alle basiselementen die een goede metaaldetector moet bezitten. Deze detector is zeer gebruiksvriendelijk en de steel is in lengte in te stellen waardoor het een ideaal apparaat is voor jong en oud, ervaren en onervaren. De CS770XD is te bedienen met slechts 2 draaiknoppen en een retune knop. Hij reageert op alle soorten van metaal, zoals ijzer, zilver, goud etc. en u heeft daarnaast ook de mogelijkheid om te kiezen uit 2 zoekmodi waaronder Inland en Beach. Stelt u hem op Inland dan zoekt u alle metalen waarbij ijzer een lage toon en niet ijzer zoals goud en zilver een hoge toon heeft. Om ijzer volledige te discrimineren kunt u hem op Beach instellen zodat de metaaldetector alleen nog op waardevolle metalen reageert en ijzer negeert.
 
Waterdichte zoekspoel
De C.Scope CS770XD metaaldetector heeft een waterdichte zoekspoel en u kunt er daarom ook mee in het water zoeken. Let op: de besturingskast is niet waterdicht en mag niet in contact komen met het water!

Specificaties

Toepassingsgebieden: Land , Ondiep water , Zoetwaterstrand
Type metaaldetector: Analoog , Non-Motion
Techniek: VLF (Very Low Frequency)
Zoekfrequentie: 17 kHz
Zoekspoel: Waterdichte 20 cm concentrische zoekspoel
Gewicht: 1,15 kg
Steel: Verstelbaar van 100 - 137 cm, met cam-locks, ronde steel
Waterdicht: Zoekspoel waterdicht
Hoofdtelefoonaansluiting: 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting
Type en aantal batterijen: 1 x 9 V batterij
Levensduur batterij: Ca. 30 uur
Maximaal dieptebereik kleine objecten (Euromunt): Ca. 20 cm
Maximaal dieptebereik grote objecten: Ca. 100 cm
Aantal zoekmodi: 2 zoekmodi: land en strand
Bediening: 2 draaiknoppen en één drukknop
Ingebouwde draadloze module: Nee
Doelgroep: Kinderen 8 tot 12 jaar, Beginners
Batterijstatus afleesbaar: Nee
Dieptebereik afleesbaar: Nee
Bodemmineralisatie afleesbaar: Nee
Grondbalans: Automatische grondbalans
Sensitivity (Gevoeligheidsinstelling): Ja
Pinpointfunctie: Nee
Discriminatie van ongewenste objecten: Ja
Notchfilter: Nee
Notch volume: Nee
Object identificatie in audiotonen: Nee
Object identificatie afleesbaar op display: Nee
Nummerieke Object identificatie: Nee
Herstelsnelheid (reactievermogen): Snel
Volumeregeling: Nee
Displayverlichting: Nee
Druktoetsverlichting: Nee
Zoekspoelverlichting: Nee
Vibratie als signaal: Nee
Online software-update: Nee
Frequentie wisselaar: Nee
Threshold (achtergrondtoon): Ja
Bedieningssoftware in verschillende talen: Alleen engels

Leveringsomvang

  • CS770XD metaaldetector
  • Waterdichte 20 cm concentrische zoekspoel
  • 1 x 9V batterij
  • Handleiding
  • 2 jaar garantie

Videos

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Andere klanten kochten ook:

%
C.Scope CS1MX metaaldetector
De CS1MX van C.Scope is een analoge metaaldetector met een zoekfrequentie van 17 kHz en is ideaal voor het zoeken naar de kleinste voorwerpen. Dankzij de waterdichte zoekspoel kunt u hem ook gebruiken in ondiepe wateren. Hij is zeer gebruiksvriendelijk en daarom geschikt voor iedereen, leeftijd en ervaring speelt geen rol.Motion metaaldetector zonder complexiteitDe C.Scope CS1MX is een analoge motion,- bewegingsdetector op instapniveau voor het hele gezin. Hij heeft alle basiselementen die een goede metaaldetector moet bezitten en weegt slecht 1,1 kg. Hij is met twee knoppen te bedienen en reageert op alle soorten metaal, zoals ijzer, zilver en goud. U hebt echter de mogelijkheid om bijvoorbeeld ijzeren spijkers te discrimineren (uit te filteren). De metaaldetector zal dan niet meer reageren op de spijkers. De zoekdiepte is afhankelijk van de grootte van het voorwerp: ongeveer 20 cm voor voorwerpen ter grootte van een muntstuk, tot een meter voor grote voorwerpen. De steel is in hoogte verstelbaar en is daarom niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar.Uiterst geschikt voor recreatieDe 1MX is de ideale detector voor het zoeken op plaatsen waar veel ijzerafval in de grond ligt, zoals parken, speeltuinen en op de camping. En door middel van de waterdichte zoekspoel kunt ook in ondiep water zoeken. Let op: de besturingskast is niet waterdicht en mag niet in contact komen met het water!

€ 245,00* € 299,99* (18.33% bespaard)
%
C.Scope CS2MX metaaldetector
De CS2MX van C.Scope is een analoge metaaldetector met een zoekfrequentie van 17 kHz en is dus ideaal voor het zoeken naar de kleinste voorwerpen dicht onder de oppervlakte. Dankzij de waterdichte zoekspoel kan hij ook worden gebruikt op het strand en in ondiep water. Vergeleken met de CS1MX biedt hij een pinpointfunctie en iets betere zoekprestaties. Motion metaaldetector, zonder complexiteit!De C.Scope CS2MX is een analoge motion detector voor het hele gezin en heeft alle basiselementen die een goede metaaldetector moet bezitten. Het is een zeer eenvoudig te gebruiken metaaldetector, waardoor het een ideaal apparaat voor jong en oud, ervaren en onervaren is. In tegenstelling tot de 1MX heeft de MX2 een hoogwaardige besturingskast en beschikt over pinpoint functie waarmee u voorwerpen nauwkeuriger kunt lokaliseren. Ook kunt u met de disc regelaar ongewenst ijzer discrimineren waardoor u niet onnodig gaten hoeft te graven.   Uiterst geschikt voor recreatieDe 2MX is de ideale detector voor het zoeken op plaatsen waar veel ijzerafval in de grond ligt, zoals parken, speeltuinen en op de camping. En door middel van de waterdichte zoekspoel kunt ook in ondiep water zoeken. Let op: de besturingskast is niet waterdicht en mag niet in contact komen met het water!

€ 325,00* € 439,95* (26.13% bespaard)
Momenteel uitverkocht
Quest Xpointer pinpointer oranje
Variant : Oranje | Variant : Kooistra
De Quest Xpointer is een duurzame pinpointer, beschikt over audio / vibratie / audio & vibratie als metaaldetectie signaal, LED verlichting en u kunt kiezen uit 4 gevoeligheidsniveaus. De Xpointer wordt geleverd met een riemholster, 2 rubberen beschermkapjes, anti-verlieskoord, 9V batterij, en 2 jaar garantie. Nauwkeurig lokaliserenU kunt met de Xpointer de kleinste metalen voorwerpen snel en nauwkeurig lokaliseren. Hij kalibreert zichzelf na het inschakelen en is daarom direct klaar voor gebruik. Naarmate je het metalen object nadert, neemt de toon of de trilling toe, zodat je feilloos naar het object wordt geleid.

€ 99,00*