general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

C.Scope CS3MXi Pro metaaldetector

€ 499,00*

% € 599,99* (16.83% bespaard)

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Analoge metaaldetector

Eenvoudige bediening

Pinpointfunctie

Productnummer: 03010500

Omschrijving

C.Scope CS3MXi Pro metaaldetector

De CS3MXi Pro van C.Scope is een analoge metaaldetector met een zoekfrequentie van 17 kHz en een waterdichte DD zoekspoel waarmee u sneller, dieper en zelfs mee in het ondiepe water kunt zoeken. Daarnaast beschikt hij over een pinpoint-functie en wordt geleverd met maar liefst 5 jaar garantie.

Zeer geschikt voor de houtindustrie
Omdat de 3MX een hoge gevoeligheid heeft voor het vinden van ijzer zoals spijkers en schroeven, gecombineerd met duurzaamheid en gebruiksgemak, is hij ook zeer geschikt voor de houtindustrie voor het scannen van boomstammen.

Motion metaaldetector, zonder complexiteit
De C.Scope CS3MXi is een gebruiksvriendelijke analoge motion detector en heeft alle basiselementen die een goede metaaldetector moet bezitten. Het is een zeer eenvoudig te gebruiken metaaldetector, waardoor het een ideaal apparaat voor jong en oud, ervaren en onervaren is. De 3MX beschikt over een waterdichte 20 x 28cm DD-zoekspoel en met een 17kHz zoekfrequentie waarmee u de allerkleinste voorwerpen kunt detecteren. Deze metaaldetector reageert op alle soorten metaal, zoals ijzer, zilver en goud. Ook heeft u de mogelijkheid om ijzer te discrimineren. Dan reageert de metaaldetector niet meer op spijkers of andere ijzeren voorwerpen. De C. Scope CS3MXi heeft een Pinpointfunctie, zodat u het object snel en nauwkeurig kunt lokaliseren.
 
Geschikt voor verschillende terreinen
Door middel van de grote 28 cm DD-zoekspoel is de 3MX een ideale detector voor het zoeken op het veld. En door de goede reactiesnelheid kunt u er ook prima mee zoeken in parken, speeltuinen, op de camping of in het bos. Ook is het mogelijk om met de waterdichte zoekspoel in ondiep water te zoeken. Let op: de besturingskast is niet waterdicht en mag niet in contact komen met het water!
 
Riemclip voor het bevestigen van de besturingseenheid
De metaaldetector wordt geleverd met een riemclip, waarmee de afneembare besturingskast comfortabel aan uw broekriem kan worden gedragen. Zodat u minder gewicht met uw arm hoeft mee te dragen en zodoende langere zoekdagen kunt maken!

Specificaties

Toepassingsgebieden: Land , Ondiep water , Zoetwaterstrand
Type metaaldetector: Analoog , Motion
Techniek: VLF (Very Low Frequency)
Zoekfrequentie: 17 kHz
Zoekspoel: Waterdichte 28 x 20 cm DD-zoekspoel
Gewicht: 1,45 kg
Steel: Verstelbaar van 100 - 137 cm, met cam-locks, ronde steel
Waterdicht: Zoekspoel waterdicht
Hoofdtelefoonaansluiting: 6,3 mm hoofdtelefoonaansluiting
Type en aantal batterijen: 8 x AA batterijen
Levensduur batterij: Ca. 30 uur
Maximaal dieptebereik kleine objecten (Euromunt): Ca. 25 cm
Maximaal dieptebereik grote objecten: Ca. 130 cm
Aantal zoekmodi: 2 zoekmodi: alle metalen en discriminatie
Bediening: 2 draaiknoppen en 1 schakelaar
Ingebouwde draadloze module: Nee
Doelgroep: Beginners, Gevorderden
Batterijstatus afleesbaar: Nee
Dieptebereik afleesbaar: Nee
Bodemmineralisatie afleesbaar: Nee
Grondbalans: Automatische grondbalans
Sensitivity (Gevoeligheidsinstelling): Ja
Pinpointfunctie: Ja
Discriminatie van ongewenste objecten: Ja, 10 selecteerbare segmenten
Notchfilter: Nee
Notch volume: Nee
Object identificatie in audiotonen: Nee
Object identificatie afleesbaar op display: Nee
Nummerieke Object identificatie: Nee
Herstelsnelheid (reactievermogen): Snel
Volumeregeling: Nee
Displayverlichting: Nee
Druktoetsverlichting: Nee
Zoekspoelverlichting: Nee
Vibratie als signaal: Nee
Online software-update: Nee
Frequentie wisselaar: Nee
Threshold (achtergrondtoon): Ja
Bedieningssoftware in verschillende talen: Alleen engels

Leveringsomvang

  • CS3MX metaaldetector
  • Waterdichte 20 x 28cm DD zoekspoel
  • 8 x AA batterijen
  • Riemklip
  • Handleiding
  • 5 jaar garantie

Videos

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Andere klanten kochten ook:

%
C.Scope CS4MXi metaaldetector
De CS4MXi van C.Scope is een analoge metaaldetector met een zoekfrequentie van 17 kHz en is dus ideaal voor het zoeken naar de kleinste voorwerpen. Dankzij de waterdichte zoekspoel kan hij goed worden gebruikt op het strand en in ondiep water. Hij beschikt over een pinpoint-functie en vindt grotere voorwerpen op een diepte tot 1,4 m. Uitzonderlijke prestaties met gebruiksgemakDe C.Scope CS4MXi is een analoge bewegingsdetector op instapniveau met een zeer eenvoudige bediening. Hij heeft alle basiselementen die een goede metaaldetector moet hebben. Hij biedt twee onafhankelijke discriminatie knoppen welke individueel instelbaar om ongewenste voorwerpen te negeren. De zoekdiepte is afhankelijk van de grootte van het voorwerp: ongeveer 25 cm voor voorwerpen ter grootte van een muntstuk, tot 1,4 meter voor grote voorwerpen. De ingebouwde pinpointfunctie zorgt ervoor dat u de voorwerpen zeer precies kunt lokaliseren, wat het opgraven van vondsten veel gemakkelijker maakt. De steel van de C.Scope metaaldetector is in lengte verstelbaar en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.   Uitermate geschikt voor het zoeken op het strand en in ondiep waterDe C.Scope CS4MXi metaaldetector heeft een waterdichte zoekspoel, zodat u hem in het water kunt gebruiken. De besturingseenheid van de detector is niet waterdicht en mag niet worden ondergedompeld. Door middel van Automatische en handmatige grondbalans kunt u hem perfect gebruiken op sterk gemineraliseerde strandbodems en andere moeilijke grondsoorten.   Riemclip voor het bevestigen van de besturingseenheidDe metaaldetector wordt geleverd met een riemclip, waarmee de afneembare besturingskast comfortabel aan uw broekriem kan worden gedragen. Zodat u minder gewicht met uw arm hoeft mee te dragen en zodoende langere zoekdagen kunt maken!

€ 549,00* € 699,95* (21.57% bespaard)
%
C.Scope CS6MXi metaaldetector
De CS6MXi detecteert zeer kleine voorwerpen, zoals kettingen en zeer dunne munten. Aluminiumfolie kan de CS6MXi detecteren en ook discrimineren! De afwerking en uitstraling zijn zonder meer van een hoog niveau en doordat de besturingskast nu onder de armsteun zit is hij nog beter uitgebalanceerd. Hoge prestatie voor de beginnende en ervaren zoeker met maar liefst 5 jaar garantie! Uitzonderlijke prestaties met gebruiksgemakDe C.Scope CS6MXi is een analoge bewegingsdetector op instapniveau met een zeer eenvoudige bediening. Hij heeft alle basiselementen die een goede metaaldetector moet hebben. Het biedt twee onafhankelijke discriminators metaaldiscriminatie, waardoor het individueel instelbaar is op de gewenste objecten. De zoekdiepte is afhankelijk van de grootte van het voorwerp: ongeveer 35 cm voor voorwerpen ter grootte van een muntstuk, tot 1,4 meter voor grote voorwerpen, terwijl de ingebouwde pinpointfunctie het opgraven van vondsten veel gemakkelijker maakt. De steel van de C.Scope metaaldetector is in lengte verstelbaar en is zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden. De afwerking en uitstraling zijn zonder meer van een hoog niveau en doordat de besturingskast nu onder de armsteun zit is hij nog beter uitgebalanceerd. Perfect voor elke ondergrondDe C.Scope CS6MXi metaaldetector heeft een waterdichte zoekspoel, zodat u hem in het water kunt gebruiken. De besturingseenheid van de detector is niet waterdicht en mag niet worden ondergedompeld. De automatische en handmatige grondbalans maken hem perfect voor vaak zoute strandbodems en andere sterk gemineraliseerde of hete rotsbodems.Heupgordel voor het bevestigen van de besturingseenheidDe metaaldetector wordt geleverd met een heupriem, waardoor de afneembare besturingseenheid comfortabel aan de riem kan worden gedragen. Dit maakt nog langere zoekacties mogelijk dankzij het lagere gewicht in de arm!Aanpasbare tooninstellingenIn vergelijking met de CS4MXi biedt de CS6MXi verschillende extra tooninstellingen, zoals drie verschillende tonen voor metaalidentificatie en volumeregelaars voor discriminatie en ijzer. Door middel van de discriminatie bent u in staat om voorwerpen te analyseren en te identificeren. Als u niet geïnteresseerd bent in ijzer, dan kunt u het volumeniveau van ijzer verlagen of zelfs volledig elimineren. 

€ 599,00* € 899,99* (33.44% bespaard)
C.Scope 28 x 34 cm DD zoekspoel (3MXi, 4MXi en 6MXi)
De C.Scope 28 x 34 cm DD zoekspoel is geschikt voor de C.Scope CS3MXi, CS4MXi en CS6MXi detectoren. Geeft de gebruiker meer afdekking en tot 15% meer dieptebereik. Hij is Volledig waterdicht, beschikt over een 2 meter lange kabel en heeft een C.Scope Quick Fit aansluiting. Wordt geleverd met beschermschotel en ondersteel om snel tussen verschillende zoekspoelen te kunnen wisselen.

€ 225,99*
Momenteel uitverkocht
Garrett Pro-Pointer AT pinpointer
Variant : Standaard | Variant : Kooistra
De Pro-Pointer AT is de meeste geliefde pinpointer van de afgelopen jaren. Door zijn eenvoud en zijn maximale prestatie wil elke zoeker de Pro-Pointer AT wel op zijn heup dragen! Geheel waterdichtDe Garrett Pro-Pointer AT (all-terrain) is geheel waterdicht tot 6 meter en is geschikt voor alle bodemomstandigheden (ook in en bij zoutwater), wat in tegenstelling tot andere Pointers zeker een groot pluspunt is.  Eenvoudige bedieningDe bediening is zeer eenvoudig door middel van slecht één knop welke makkelijk is in te drukken en altijd in duimbereik is. U kunt de gevoeligheid aanpassen en tegelijkertijd de pinpointer in de juiste detectiestand zetten. Hij heeft 3 gevoeligheid standen en 2 detectie standen zetten: Toon & vibratie en alleen vibratie.  Alarm bij verliesDe Pro-Pointer AT beschikt over een alarmsignaal bij verlies en door de felle oranje kleur is de pinpointer ook makkelijk terug te vinden.  Ook beschikt de Pro-Pointer AT over een schraaprand aan de detectiepunt waarmee u het ergste zand van uw vondsten kunt afschrapen.    Wat is een pinpointer?Een pinpointer is een handig hulpmiddel om naast uw metaaldetector te gebruiken voor de exacte plaatsbepaling van verborgen objecten. Hierdoor kunt u de verborgen voorwerpen eenvoudiger lokaliseren en sneller opgraven.

€ 165,00*