general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

C.Scope CS2MX metaaldetector

€ 249,00*

% € 439,95* (43.4% bespaard)

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Analoge metaaldetector

Eenvoudige bediening

Pinpointfunctie

Momenteel uitverkocht
Productnummer: 03010200

Omschrijving

C.Scope CS2MX metaaldetector

De CS2MX van C.Scope is een analoge metaaldetector met een zoekfrequentie van 17 kHz en is dus ideaal voor het zoeken naar de kleinste voorwerpen dicht onder de oppervlakte. Dankzij de waterdichte zoekspoel kan hij ook worden gebruikt op het strand en in ondiep water. Vergeleken met de CS1MX biedt hij een pinpointfunctie en iets betere zoekprestaties.

Motion metaaldetector, zonder complexiteit!
De C.Scope CS2MX is een analoge motion detector voor het hele gezin en heeft alle basiselementen die een goede metaaldetector moet bezitten. Het is een zeer eenvoudig te gebruiken metaaldetector, waardoor het een ideaal apparaat voor jong en oud, ervaren en onervaren is. In tegenstelling tot de 1MX heeft de MX2 een hoogwaardige besturingskast en beschikt over pinpoint functie waarmee u voorwerpen nauwkeuriger kunt lokaliseren. Ook kunt u met de disc regelaar ongewenst ijzer discrimineren waardoor u niet onnodig gaten hoeft te graven.
 
Uiterst geschikt voor recreatie
De 2MX is de ideale detector voor het zoeken op plaatsen waar veel ijzerafval in de grond ligt, zoals parken, speeltuinen en op de camping. En door middel van de waterdichte zoekspoel kunt ook in ondiep water zoeken. Let op: de besturingskast is niet waterdicht en mag niet in contact komen met het water!

Specificaties

Toepassingsgebieden: Land , Ondiep water , Zoetwaterstrand
Type metaaldetector: Analoog , Motion
Techniek: VLF (Very Low Frequency)
Zoekfrequentie: 17 kHz
Zoekspoel: Waterdichte 20 cm concentrische zoekspoel
Gewicht: 1,45 kg
Steel: Verstelbaar van 100 - 137 cm, met cam-locks, ronde steel
Waterdicht: Zoekspoel waterdicht
Hoofdtelefoonaansluiting: 6,3 mm hoofdtelefoonaansluiting
Type en aantal batterijen: 8 x AA batterijen
Levensduur batterij: Ca. 30 uur
Maximaal dieptebereik kleine objecten (Euromunt): Ca. 25 cm
Maximaal dieptebereik grote objecten: Ca. 110 cm
Aantal zoekmodi: 2 zoekmodi: alle metalen en discriminatie
Bediening: 2 draaiknoppen en één drukknop
Ingebouwde draadloze module: Nee
Doelgroep: Beginners, Gevorderden
Batterijstatus afleesbaar: Nee
Dieptebereik afleesbaar: Nee
Bodemmineralisatie afleesbaar: Nee
Grondbalans: Automatische grondbalans
Sensitivity (Gevoeligheidsinstelling): Ja
Pinpointfunctie: Ja
Discriminatie van ongewenste objecten: Ja, 10 selecteerbare segmenten
Notchfilter: Nee
Notch volume: Nee
Object identificatie in audiotonen: Nee
Object identificatie afleesbaar op display: Nee
Nummerieke Object identificatie: Nee
Herstelsnelheid (reactievermogen): Snel
Volumeregeling: Nee
Displayverlichting: Nee
Druktoetsverlichting: Nee
Zoekspoelverlichting: Nee
Vibratie als signaal: Nee
Online software-update: Nee
Frequentie wisselaar: Nee
Threshold (achtergrondtoon): Ja
Bedieningssoftware in verschillende talen: Alleen engels

Leveringsomvang

  • CS2MX metaaldetector
  • Waterdichte 20 cm concentrische zoekspoel
  • 8 AA batterijen
  • Handleiding
  • 5 jaar garantie

Videos

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Andere klanten kochten ook:

%
C.Scope CS3MXi Pro metaaldetector
De CS3MXi Pro van C.Scope is een analoge metaaldetector met een zoekfrequentie van 17 kHz en een waterdichte DD zoekspoel waarmee u sneller, dieper en zelfs mee in het ondiepe water kunt zoeken. Daarnaast beschikt hij over een pinpoint-functie en wordt geleverd met maar liefst 5 jaar garantie. Zeer geschikt voor de houtindustrieOmdat de 3MX een hoge gevoeligheid heeft voor het vinden van ijzer zoals spijkers en schroeven, gecombineerd met duurzaamheid en gebruiksgemak, is hij ook zeer geschikt voor de houtindustrie voor het scannen van boomstammen. Motion metaaldetector, zonder complexiteitDe C.Scope CS3MXi is een gebruiksvriendelijke analoge motion detector en heeft alle basiselementen die een goede metaaldetector moet bezitten. Het is een zeer eenvoudig te gebruiken metaaldetector, waardoor het een ideaal apparaat voor jong en oud, ervaren en onervaren is. De 3MX beschikt over een waterdichte 20 x 28cm DD-zoekspoel en met een 17kHz zoekfrequentie waarmee u de allerkleinste voorwerpen kunt detecteren. Deze metaaldetector reageert op alle soorten metaal, zoals ijzer, zilver en goud. Ook heeft u de mogelijkheid om ijzer te discrimineren. Dan reageert de metaaldetector niet meer op spijkers of andere ijzeren voorwerpen. De C. Scope CS3MXi heeft een Pinpointfunctie, zodat u het object snel en nauwkeurig kunt lokaliseren.   Geschikt voor verschillende terreinenDoor middel van de grote 28 cm DD-zoekspoel is de 3MX een ideale detector voor het zoeken op het veld. En door de goede reactiesnelheid kunt u er ook prima mee zoeken in parken, speeltuinen, op de camping of in het bos. Ook is het mogelijk om met de waterdichte zoekspoel in ondiep water te zoeken. Let op: de besturingskast is niet waterdicht en mag niet in contact komen met het water!   Riemclip voor het bevestigen van de besturingseenheidDe metaaldetector wordt geleverd met een riemclip, waarmee de afneembare besturingskast comfortabel aan uw broekriem kan worden gedragen. Zodat u minder gewicht met uw arm hoeft mee te dragen en zodoende langere zoekdagen kunt maken!

€ 499,00* € 599,99* (16.83% bespaard)
%
C.Scope CS4Pi metaaldetector
De CS4Pi is een analoge puls inductiedetector en is de perfecte metaaldetector voor het zoeken naar militaria en andere oudheden zelfs op sterk gemineraliseerde bodems. Hij beschikt over een 20 x 28cm waterdichte DD-zoekspoel en wordt geleverd met maar liefst 5jaar garantie. Pulsinductie bewegingsdetector voor sterke en eenvoudige diepteprestatiesDe C.Scope CS4PI metaaldetector beschikt over Puls inductie (PI), dat is een krachtige techniek met weinig grondeffect. Daarmee gaat de CS4PI diep, zelfs in nat zand of gemineraliseerde strandgronden. Dit is dan ook de reden waarom de CS4PI in de markt van stranddetectie zeer populair is. Ook is hij zeer geschikt voor het zoeken naar militaria, oudheidkundige voorwerpen en voor iedere toepassing waar discriminatie geen rol bij speelt. De 4Pi is zeer eenvoudig met 2 draaiknoppen te bedienen en is uitgerust met een waterdichte 20 x 28cm DD-zoekspoel.   Perfect geschikt voor strand en ondiepe waterenHoe langer een object in de bodem ligt, hoe sterker het signaal zal worden en hoe dieper men het zal kunnen detecteren. De C.Scope CS4Pi kan een munt op een gemiddeld diepte van 30 tot 35cm vinden, en grote objecten tot wel 1,5 meter diepte. De C. Scope 4Pi is een Puls inductie detector en werkt daarom zonder metaalonderscheiding (discriminatie), maar heeft wel een zeer goede diepte bereik. De C.Scope CS4Pi metaaldetector heeft een waterdichte zoekspoel en kunt u er dus ook mee in het water zoeken. Let op: de elektronische control box is niet waterdicht, en mag niet in contact komen met het water! De steel van de C.Scope metaaldetector is in hoogte verstelbaar van 100 tot 137 cm.   Riemclip voor het bevestigen van de besturingseenheidDe metaaldetector wordt geleverd met een riemclip, waarmee de afneembare besturingskast comfortabel aan uw broekriem kan worden gedragen. Zodat u minder gewicht met uw arm hoeft mee te dragen en zodoende langere zoekdagen kunt maken!

€ 449,00* € 549,00* (18.21% bespaard)
Metaaldetector RVS schep model 4 met kunststof steel
Onverwoestbaar sterke metaaldetector schep uit Roestvrij staal (RVS) voorzien van een blauw kunststof steel en handvat. Door zijn halfronde vorm ook uitermate geschikt voor de zware kleigrond en andere zware bodemsoorten. Deze schep beschikt over een handgreep en een dubbele voetsteun. Eigenschappen: Totale lengte: 99 cm Breedte schepblad: 14 ,5 cm Lengte schepblad: 21 cm Breedte handgreep: 13 cm Gewicht 1,7kg

€ 42,99*
Quest Xpointer pinpointer oranje
Variant : Oranje | Variant : Kooistra
De Quest Xpointer is een duurzame pinpointer, beschikt over audio / vibratie / audio & vibratie als metaaldetectie signaal, LED verlichting en u kunt kiezen uit 4 gevoeligheidsniveaus. De Xpointer wordt geleverd met een riemholster, 2 rubberen beschermkapjes, anti-verlieskoord, 9V batterij, en 2 jaar garantie. Nauwkeurig lokaliserenU kunt met de Xpointer de kleinste metalen voorwerpen snel en nauwkeurig lokaliseren. Hij kalibreert zichzelf na het inschakelen en is daarom direct klaar voor gebruik. Naarmate je het metalen object nadert, neemt de toon of de trilling toe, zodat je feilloos naar het object wordt geleid.

€ 99,00*