general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

C.Scope CS1MX metaaldetector

€ 299,00*

% € 299,99* (0.33% bespaard)

Het product is momenteel niet beschikbaar. We houden u graag op de hoogte via e-mail.

Analoge metaaldetector

Eenvoudige bediening

Waterdichte zoekspoel

Productnummer: 03010100

Omschrijving

C.Scope CS1MX metaaldetector
De CS1MX van C.Scope is een analoge metaaldetector met een zoekfrequentie van 17 kHz en is ideaal voor het zoeken naar de kleinste voorwerpen. Dankzij de waterdichte zoekspoel kunt u hem ook gebruiken in ondiepe wateren. Hij is zeer gebruiksvriendelijk en daarom geschikt voor iedereen, leeftijd en ervaring speelt geen rol.

Motion metaaldetector zonder complexiteit
De C.Scope CS1MX is een analoge motion,- bewegingsdetector op instapniveau voor het hele gezin. Hij heeft alle basiselementen die een goede metaaldetector moet bezitten en weegt slecht 1,1 kg. Hij is met twee knoppen te bedienen en reageert op alle soorten metaal, zoals ijzer, zilver en goud. U hebt echter de mogelijkheid om bijvoorbeeld ijzeren spijkers te discrimineren (uit te filteren). De metaaldetector zal dan niet meer reageren op de spijkers. De zoekdiepte is afhankelijk van de grootte van het voorwerp: ongeveer 20 cm voor voorwerpen ter grootte van een muntstuk, tot een meter voor grote voorwerpen. De steel is in hoogte verstelbaar en is daarom niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar.

Uiterst geschikt voor recreatie
De 1MX is de ideale detector voor het zoeken op plaatsen waar veel ijzerafval in de grond ligt, zoals parken, speeltuinen en op de camping. En door middel van de waterdichte zoekspoel kunt ook in ondiep water zoeken. Let op: de besturingskast is niet waterdicht en mag niet in contact komen met het water!

Specificaties

Toepassingsgebieden: Land , Ondiep water , Zoetwaterstrand
Type metaaldetector: Analoog , Motion
Techniek: VLF (Very Low Frequency)
Zoekfrequentie: 17 kHz
Zoekspoel: Waterdichte 20 cm concentrische zoekspoel
Gewicht: 1,15 kg
Steel: Verstelbaar van 100 - 137 cm, met cam-locks, ronde steel
Waterdicht: Zoekspoel waterdicht
Hoofdtelefoonaansluiting: 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting
Type en aantal batterijen: 1 x 9 V batterij
Levensduur batterij: Ca. 30 uur
Maximaal dieptebereik kleine objecten (Euromunt): Ca. 20 cm
Maximaal dieptebereik grote objecten: Ca. 100 cm
Aantal zoekmodi: 2 zoekmodi: alle metalen en discriminatie
Bediening: 2 draaiknoppen
Ingebouwde draadloze module: Nee
Doelgroep: Kinderen 8 tot 12 jaar, Beginners
Batterijstatus afleesbaar: Nee
Dieptebereik afleesbaar: Nee
Bodemmineralisatie afleesbaar: Nee
Grondbalans: Automatische grondbalans
Sensitivity (Gevoeligheidsinstelling): Ja
Pinpointfunctie: Nee
Discriminatie van ongewenste objecten: Ja, 10 selecteerbare segmenten
Notchfilter: Nee
Notch volume: Nee
Object identificatie in audiotonen: Nee
Object identificatie afleesbaar op display: Nee
Nummerieke Object identificatie: Nee
Herstelsnelheid (reactievermogen): Snel
Volumeregeling: Nee
Displayverlichting: Nee
Druktoetsverlichting: Nee
Zoekspoelverlichting: Nee
Vibratie als signaal: Nee
Online software-update: Nee
Frequentie wisselaar: Nee
Threshold (achtergrondtoon): Ja
Bedieningssoftware in verschillende talen: Universeel, met symbolen

Leveringsomvang

  • CS1MX Metaaldetector
  • Waterdichte 20 cm concentrische zoekspoel
  • 1 x 9V batterij
  • Handleiding
  • 5 jaar garantie

Videos

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Andere klanten kochten ook:

%
C.Scope CS2MX metaaldetector
De CS2MX van C.Scope is een analoge metaaldetector met een zoekfrequentie van 17 kHz en is dus ideaal voor het zoeken naar de kleinste voorwerpen dicht onder de oppervlakte. Dankzij de waterdichte zoekspoel kan hij ook worden gebruikt op het strand en in ondiep water. Vergeleken met de CS1MX biedt hij een pinpointfunctie en iets betere zoekprestaties. Motion metaaldetector, zonder complexiteit!De C.Scope CS2MX is een analoge motion detector voor het hele gezin en heeft alle basiselementen die een goede metaaldetector moet bezitten. Het is een zeer eenvoudig te gebruiken metaaldetector, waardoor het een ideaal apparaat voor jong en oud, ervaren en onervaren is. In tegenstelling tot de 1MX heeft de MX2 een hoogwaardige besturingskast en beschikt over pinpoint functie waarmee u voorwerpen nauwkeuriger kunt lokaliseren. Ook kunt u met de disc regelaar ongewenst ijzer discrimineren waardoor u niet onnodig gaten hoeft te graven.   Uiterst geschikt voor recreatieDe 2MX is de ideale detector voor het zoeken op plaatsen waar veel ijzerafval in de grond ligt, zoals parken, speeltuinen en op de camping. En door middel van de waterdichte zoekspoel kunt ook in ondiep water zoeken. Let op: de besturingskast is niet waterdicht en mag niet in contact komen met het water!

€ 325,00* € 439,95* (26.13% bespaard)
Momenteel uitverkocht
%
C.Scope CS3MXi Pro metaaldetector
De CS3MXi Pro van C.Scope is een analoge metaaldetector met een zoekfrequentie van 17 kHz en een waterdichte DD zoekspoel waarmee u sneller, dieper en zelfs mee in het ondiepe water kunt zoeken. Daarnaast beschikt hij over een pinpoint-functie en wordt geleverd met maar liefst 5 jaar garantie. Zeer geschikt voor de houtindustrieOmdat de 3MX een hoge gevoeligheid heeft voor het vinden van ijzer zoals spijkers en schroeven, gecombineerd met duurzaamheid en gebruiksgemak, is hij ook zeer geschikt voor de houtindustrie voor het scannen van boomstammen. Motion metaaldetector, zonder complexiteitDe C.Scope CS3MXi is een gebruiksvriendelijke analoge motion detector en heeft alle basiselementen die een goede metaaldetector moet bezitten. Het is een zeer eenvoudig te gebruiken metaaldetector, waardoor het een ideaal apparaat voor jong en oud, ervaren en onervaren is. De 3MX beschikt over een waterdichte 20 x 28cm DD-zoekspoel en met een 17kHz zoekfrequentie waarmee u de allerkleinste voorwerpen kunt detecteren. Deze metaaldetector reageert op alle soorten metaal, zoals ijzer, zilver en goud. Ook heeft u de mogelijkheid om ijzer te discrimineren. Dan reageert de metaaldetector niet meer op spijkers of andere ijzeren voorwerpen. De C. Scope CS3MXi heeft een Pinpointfunctie, zodat u het object snel en nauwkeurig kunt lokaliseren.   Geschikt voor verschillende terreinenDoor middel van de grote 28 cm DD-zoekspoel is de 3MX een ideale detector voor het zoeken op het veld. En door de goede reactiesnelheid kunt u er ook prima mee zoeken in parken, speeltuinen, op de camping of in het bos. Ook is het mogelijk om met de waterdichte zoekspoel in ondiep water te zoeken. Let op: de besturingskast is niet waterdicht en mag niet in contact komen met het water!   Riemclip voor het bevestigen van de besturingseenheidDe metaaldetector wordt geleverd met een riemclip, waarmee de afneembare besturingskast comfortabel aan uw broekriem kan worden gedragen. Zodat u minder gewicht met uw arm hoeft mee te dragen en zodoende langere zoekdagen kunt maken!

€ 499,00* € 499,99* (0.2% bespaard)
Quest Xpointer pinpointer oranje
Variant : Oranje | Variant : Kooistra
De Quest Xpointer is een duurzame pinpointer, beschikt over audio / vibratie / audio & vibratie als metaaldetectie signaal, LED verlichting en u kunt kiezen uit 4 gevoeligheidsniveaus. De Xpointer wordt geleverd met een riemholster, 2 rubberen beschermkapjes, anti-verlieskoord, 9V batterij, en 2 jaar garantie. Nauwkeurig lokaliserenU kunt met de Xpointer de kleinste metalen voorwerpen snel en nauwkeurig lokaliseren. Hij kalibreert zichzelf na het inschakelen en is daarom direct klaar voor gebruik. Naarmate je het metalen object nadert, neemt de toon of de trilling toe, zodat je feilloos naar het object wordt geleid.

€ 99,00*