general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

Bounty Hunter Junior metaaldetector

€ 79,00*

% € 99,00* (20.2% bespaard)

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Metaaldetector voor Kinderen (4-8 jaar)

Instelbare lengte van 53 tot 80 cm

Lichtgewicht (680 gram)

Productnummer: 02010100

Omschrijving

Bounty Hunter Junior metaaldetector

Geef uw kind de gelegenheid om op schattenjacht te gaan met de Bounty Hunter Junior metaaldetector, geschikt voor kinderen van 4 t/m 8 jaar. Alle metaalsoorten kunnen worden gevonden en de bediening is zeer eenvoudig.

Perfecte instapdetector
De Bounty Hunter Junior is eenvoudig te bedienen voor de kleine schatzoekers d.m.v. 2 draaiknoppen. De Junior weegt slecht 680g en de steel kunt u in lengte verstellen van 53cm tot een maximale lengte van 80cm. Hij heeft een compact en ergonomisch design en is daarom bij uitstek geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot 8 jaar. De Junior is geschikt voor het zoeken op het land, in de speeltuin, op de camping, en aan het strand. Uw kind kan hiermee alle metaalsoorten vinden, zoals munten, relikwieën, sieraden, goud, zilver etc.
 
Gevoeligheid en discriminatie
De twee knoppen van de Bounty Hunter Junior worden gebruikt om de gevoeligheid en de discriminatie in te stellen. De linker draaiknop dient ervoor om de detector aan- en uit te zetten, en hiermee is de gevoeligheid ook in te stellen of terwijl de zoekdiepte. Met de rechter draaiknop kunt u de discriminatie modus aanzetten en deze ook instellen zodat u ijzeren voorwerpen, zoals spijkers kunt negeren. Draait u de discriminatie modus weer uit, dan laat de wijzer de stand van uw batterijen zien.

Specificaties

Toepassingsgebieden: Land , Ondiep water , Zoetwaterstrand
Type metaaldetector: Analoog , Motion
Techniek: VLF (Very Low Frequency)
Zoekspoel: Waterdichte 16 cm zoekspoel
Gewicht: 680 g
Steel: Verstelbaar van 53 - 80 cm, met cam-locks, ronde steel
Waterdicht: Zoekspoel waterdicht
Hoofdtelefoonaansluiting: Nee
Maximaal dieptebereik kleine objecten (Euromunt): Ca. 10 cm
Maximaal dieptebereik grote objecten: Ca. 30 cm
Aantal zoekmodi: 2 zoekmodi: alle metalen en discriminatie
Bediening: 2 draaiknoppen
Ingebouwde draadloze module: Nee
Doelgroep: Kinderen 4 tot 8 jaar, Beginners
Dieptebereik afleesbaar: Nee
Bodemmineralisatie afleesbaar: Nee
Grondbalans: Automatische grondbalans
Sensitivity (Gevoeligheidsinstelling): Ja
Pinpointfunctie: Nee
Discriminatie van ongewenste objecten: Ja
Notchfilter: Nee
Notch volume: Nee
Object identificatie in audiotonen: Nee
Object identificatie afleesbaar op display: Nee
Nummerieke Object identificatie: Ja
Herstelsnelheid (reactievermogen): Snel
Volumeregeling: Nee
Displayverlichting: Nee
Druktoetsverlichting: Nee
Vibratie als signaal: Nee
Online software-update: Nee
Frequentie wisselaar: Nee
Threshold (achtergrondtoon): Nee
Bedieningssoftware in verschillende talen: Nee

Leveringsomvang

  • Bounty Hunter Junior metaaldetector
  • Waterdichte 16cm zoekspoel
  • 2 x 9 V batterij
  • Handleiding
  • 1 jaar garantie

Videos

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Andere klanten kochten ook:

%
Bounty Hunter Junior TID metaaldetector
Geef uw kind de gelegenheid om op schattenjacht te gaan met de Bounty Hunter Junior TID (Target I.D.) metaaldetector, geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Alle metaalsoorten kunnen worden gevonden en worden met 3 verschillende smileys geïdentificeerd. De eerste keuze voor kinderen!De Bounty Hunter Junior TID is een metaaldetector voor kinderen in de leeftijd 4 tot 8 jaar. Het gemakkelijk te begrijpen display toont drie smiley-gezichtjes die oplichten afhankelijk van het signaal. De linker smiley duidt op ijzeren voorwerpen zoals spijkers en hoefijzers, de middelste op goud en andere metalen en de rechter op zilver en koper. Bovendien wordt voor elk gevonden object het dieptebereik weergegeven. De Junior TID heeft een verstelbare steel (in te stellen op een lengte tussen de 47 en 76cm) en een 16cm waterbestendige zoekspoel. Discriminatie-instellingDe discriminatiefunctie maakt het mogelijk dat bepaalde signalen door de detector worden genegeerd. Zo worden ijzeren voorwerpen vaak gediscrimineerd, zodat spijkers en andere ongewenste voorwerpen niet voortdurend hoeven te worden opgegraven, maar de gewenste schatten, zoals munten en juwelen, voorrang krijgen.   Het leukste buitenspeelgoedKinderen houden er echt van om naar buiten te gaan met hun metaaldetector en verborgen schatten te vinden. De Bounty Hunter Junior metaaldetector is zeer eenvoudig te gebruiken voor kinderen. Deze metaaldetector is geschikt voor het zoeken op het land en aan het strand. Uw kind kan hiermee alle metaalsoorten vinden, zoals munten, relikwieën, sieraden, goud, zilver etc.

€ 99,00* € 119,00* (16.81% bespaard)
Nokta Mini Hoard metaaldetector
Variant : Standaard
De Nokta Mini Hoard is de eerste waterdichte kinderdetector op de markt en is geschikt voor kinderen van 4 t/m 8jaar. De Mini Hoard heeft een duidelijke herkenningstoon, pinpointfunctie, kan onderscheid maken tussen ferro (ijzer) en non-ferro (edelmetaal) en weegt slechts 780g. Kortom, het perfecte maatje voor uw kind om de wereld mee te ontdekken. Alles wat een kind nodig heeft!De Nokta Mini Hoard is alles wat een kind nodig heeft om op schattenjacht te gaan. Of het nu op de camping, op het strand, in het water, in de speeltuin of op een veld is, onze kinderen kunnen er overal gebruik van maken. Met de Mini Hoard kunt u van alles vinden, bijvoorbeeld munten, sieraden, goud, zilver, ijzer, koper etc. Er is geen metalen voorwerp dat verborgen kan blijven voor onze kleine schatzoekers met de Mini Hoard!   Volledig waterdichtDe Mini Hoard is een duurzame detector en is waterdicht tot 1 m onder water. Zo kan uw kleine avonturier veilig het strand en de waterkant afzoeken en is het geen probleem als de detector per ongeluk in het water valt. Na een avontuurlijke dag van zoeken kan de detector natuurlijk ook volledig onder de kraan worden afgespoeld.    Kindvriendelijk designDe Mini Hoard heeft een armsteun voor meer comfort bij het heen en weer zwenken van de detector, een standaard waarop de Mini Hoard stabiel blijft staan wanneer deze opzij wordt gezet, een telescopische steel die kan worden ingesteld op een lengte van 65 tot 90 cm en een 15 cm/ 6" zoekspoel inclusief beschermschotel. Met zijn 15 kHz biedt de zoekspoel een ideale zoekdiepte voor kinderen van 4 tot 8 jaar.   Eenvoudige bedieningDe Mini Hoard is zeer eenvoudig te gebruiken met slechts 2 knoppen. De rechterknop wordt gebruikt om de detector aan en uit te schakelen en om de ijzerdiscriminatie aan of uit te zetten. De linker knop is de pinpointknop, om precies te herkennen waar het object zich bevindt. Het overzichtelijke display laat met emoticons zien of het een ijzeren voorwerp is en of het een niet-ijzer voorwerp (edelmetaal) is. Een treurige smiley met duim naar beneden geeft bv. een ijzeren voorwerp zoals een spijker aan en een lachende smiley met duim omhoog geeft bv. een waardevol voorwerp aan zoals goud of zilver (non-ferro). U kunt ook de diepte van het object in 3 segmenten aflezen en met de batterijindicator kunt u zien of de 2 AA batterijen nog vol zijn en of ze aan vervanging toe zijn.

€ 139,00*
Nokta Midi Hoard metaaldetector
De Nokta Midi Hoard is de eerste waterdichte kinderdetector op de markt en is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12jaar. De Midi Hoard heeft een duidelijke herkenningstoon, pinpoint functie, kan onderscheid maken tussen ferro en non-ferro (edelmetaal) en weegt slechts 880g. Kortom, het perfecte maatje voor uw kind om de wereld mee te ontdekken. Alles wat een kind nodig heeft!De Nokta Midi Hoard is alles wat een kind nodig heeft om op schattenjacht te gaan. Of het nu op de camping, op het strand, in het water, in de speeltuin of op een veld is, onze kinderen kunnen er overal gebruik van maken. Met de Midi Hoard kunt u van alles vinden, bijvoorbeeld munten, sieraden, goud, zilver, ijzer, koper etc. Er is geen metalen voorwerp dat verborgen kan blijven voor onze kleine schatzoekers met de Midi Hoard!   Volledig waterdichtDe Midi Hoard is een duurzame detector en is waterdicht tot 1 m onder water. Zo kan uw kleine avonturier veilig het strand en de waterkant afzoeken en is het geen probleem als de detector per ongeluk in het water valt. Na een avontuurlijke dag van zoeken kan de detector natuurlijk ook volledig onder de kraan worden afgespoeld.    Kindvriendelijk designDe Midi Hoard heeft een armsteun voor meer comfort bij het heen en weer zwenken van de detector, een standaard waarop de Midi Hoard stabiel blijft staan wanneer deze opzij wordt gezet, een telescopische steel die kan worden ingesteld op een lengte van 82 tot 109 cm, en een 18 cm/ 7" zoekspoel inclusief beschermschotel. Met zijn 15 kHz biedt de zoekspoel een ideale zoekdiepte voor kinderen van 8 tot 12 jaar.   Eenvoudige bedieningDe Midi Hoard is zeer eenvoudig te gebruiken met slechts 3 knoppen. De rechterknop wordt gebruikt om de detector aan en uit te schakelen en om de ijzerdiscriminatie aan of uit te zetten. De middelste knop is de pinpointknop, om precies te herkennen waar het object zich bevindt. Het overzichtelijke display laat met symbolen zien wat voor voorwerp er onder de grond kan liggen. Bijvoorbeeld het linker blokje geeft aan als er een spijker, schroef of hoefijzer ligt (ijzeren objecten), het middelste blokje geeft aan of er een muntje, ring, treklipje, aluminiumfolie of goud ligt en het rechter blokje geeft aan of er een muntje, treklipje of zilver ligt. U kunt ook de diepte van het object in 3 segmenten aflezen en met de batterijindicator kunt u zien of de 2 AA batterijen nog vol zijn, halfvol en of ze aan vervanging toe zijn. Bij de Midi Hoard is het volume op 2 standen in te stellen en de gevoeligheid/ zoekdiepte in is in drie standen in te stellen.

€ 149,00*
Nokta 1st swing metaaldetector
's Werelds meest betaalbare waterdichte metaaldetector!   De hobby waar je van kunt genieten, weg van de drukte... en de enige hobby die zich terugbetaald! Soms met een grote glimlach op je gezicht... en soms met meer!   De beste manier om met metaaldetectie te beginnenDe 1st Swing is de goedkoopste waterdichte detector op de markt en is geschikt voor iedereen die met de hobby wil beginnen. Hij heeft een duidelijke herkenningstoon, pinpointfunctie, kan onderscheid maken tussen ferro en non-ferro (edelmetaal) en weegt slechts 880g. Kortom, het perfecte maatje om de wereld mee te ontdekken. Alles wat je nodig hebt!De Nokta 1st Swing is alles wat u nodig heeft om op schattenjacht te gaan. Of het nu op de camping, op het strand, in het water, in de speeltuin of op een veld is, u kunt er overal gebruik van maken. U kunt er van alles mee vinden, bijvoorbeeld munten, sieraden, goud, zilver, ijzer, koper etc. Er is geen metalen voorwerp dat verborgen kan blijven voor de 1st Swing!   Volledig waterdichtDe 1st Swing is waterdicht tot een diepte van 1 m onder water. Zo kunt u veilig het strand en de waterkant afzoeken en is het geen probleem als de detector per ongeluk in het water valt. Na een avontuurlijke dag van zoeken kan de detector natuurlijk ook volledig onder de kraan worden afgespoeld.    Vriendelijk designDe 1st Swing heeft een armsteun voor meer comfort bij het heen en weer zwenken van de detector, een standaard waarop hij stabiel blijft staan wanneer deze opzij wordt gezet. Bovendien beschikt de 1st Swing over een telescopische steel die kan worden ingesteld op een lengte van 82 tot 109 cm en een 18 cm/ 7" zoekspoel inclusief beschermschotel. Met zijn 15 kHz zoekfrequentie is hij uiterst geschikt voor het zoeken naar munten en andere kleine voorwerpen.   Vindt, discrimineert en lokaliseert... net als een professionele detector!De 1st Swing is zeer eenvoudig te gebruiken met slechts 3 knoppen. De rechterknop wordt gebruikt om de detector aan en uit te schakelen en om de ijzerdiscriminatie aan of uit te zetten. De middelste knop is de pinpointknop, om precies te herkennen waar het object zich bevindt. Het overzichtelijke display laat met symbolen zien wat voor voorwerp er onder de grond kan liggen. U kunt ook de diepte van het object in 3 segmenten aflezen en met de batterijindicator kunt u zien of de 2 AA batterijen nog vol zijn, halfvol en of ze aan vervanging toe zijn. Bij de 1st Swing is het volume op 2 standen in te stellen en de gevoeligheid/ zoekdiepte in is in drie standen in te stellen.

€ 129,00*
Quest Xpointer pinpointer oranje
Variant : Oranje | Variant : Kooistra
De Quest Xpointer is een duurzame pinpointer, beschikt over audio / vibratie / audio & vibratie als metaaldetectie signaal, LED verlichting en u kunt kiezen uit 4 gevoeligheidsniveaus. De Xpointer wordt geleverd met een riemholster, 2 rubberen beschermkapjes, anti-verlieskoord, 9V batterij, en 2 jaar garantie. Nauwkeurig lokaliserenU kunt met de Xpointer de kleinste metalen voorwerpen snel en nauwkeurig lokaliseren. Hij kalibreert zichzelf na het inschakelen en is daarom direct klaar voor gebruik. Naarmate je het metalen object nadert, neemt de toon of de trilling toe, zodat je feilloos naar het object wordt geleid.

€ 99,00*