general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

Beschermhoes Beast magneet

€ 14,99*

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Productnummer: 21130006

Omschrijving

Beschermhoes Beast magneet

De beschermhoes geef bescherming aan de magneet tegen val en stoot schade. Echter neemt door de hoes de trekkracht van de magneet af omdat het directe contact met het te vangen object verloren gaat. Door het plaatsen van een beschermhoes wordt de magneet automatisch een sleepmagneet omdat hij horizontaal door het water getrokken wordt. Dit betekend dat de zijvlakken naar beneden gericht zijn. Kleine objecten kunnen gemakkelijk met hoes omhooggehaald worden alleen door het slepen neemt de trekkracht af op zware objecten, ideaal als je niet extreem vast wilt komen te zitten.

LET OP!
Draag dikke handschoenen bij het plaatsen van de beschermhoes. De beschermhoezen worden aangetrokken door de magneet waardoor u moet oppassen voor uw vingers en ogen.

Leveringsomvang

  • Beschermhoes Beast magneet

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Andere klanten kochten ook:

Magnetar vismagneet koffer groot
In deze luxe vismagneet koffer kun jij je magneten en de bijbehorende accessoires gemakkelijk transporteren en opbergen. Op deze manier is jouw magneet goed beschermd en kan jij hem eenvoudig vervoeren naar je nieuwe magneetvisplek. Deze koffer vergroot jouw magneetvisplezier en is onmisbaar voor iedere magneetvisser! Pak je complete koffer en ga meteen op avontuur. Na het magneetvissen kan je alles weer netjes opbergen.  Specificaties: Materiaal: Sterk PE Afmetingen: L 40 x B 37 x H 16cm Kleur: Antraciet en oranje Gemakkelijk op te bergen Bescherming magneten Geschikt voor alle magneten Makkelijk hanteerbaar kliksysteem Strak design met print van The Barbarian Inhoud in liters: 19L Gewicht: 1100 g

€ 34,99*